Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ха ха ха ха ха добар постер брат(кај го има во продажба одма да го нарачаме) НАРОЧИТО оти си го ставил чоки у позадина така суптилно да делува.Јака ствар нема шо хахахахахаха
Да беше обратна ситуација гарантирам дека ке го убиевте човекот ке имаше вадење ножеви песници итн.Вака една две васпитни и чао!!
Незнам де молим те ти кажи ми шо се случило у КГ.
Aу ама имаш кратко памтење. Ај прво пробај да се сетиш сам, па ако не ти текне, ќе те потсетам што се деси на финалето на купот у КГ
1.А кај прочита ти дека ја напишав на гробарска трибина т.е на ЈУГ.А бе „Гробар“, да имаше стапнато во Пионит ќе знаеше дека ова не е гробарската трибина, Гробарчињата се скроз на друга страна, од карши, ова може да се види дека се некои старци, нели глеаш дека не се иживуваат над момците како што налага гробарското правило![]()
Ова ти е информација од човек кој бил на лице место. Ако ова не ти е доволно онда не знам што да ти кажам стварно.Прво, треба престати са праксом да се повлађује куртама и муртама, и да се купови организују где им падне на памет. Само Београд и крај приче, остали немају услове и ретарди су за организацију. Наша трибина је била крцата, да није могла игла да падне. Људи су стајали на једној нози. Атмосфера је била наелектрисана до максимума. Са друге стране гледаш у гробаре, можеш каријес буквално да им видиш. Приметили смо још раније пре прекида неко комешање тамо и да цимају неког лика али се мислило да се међусобно нешто каче или можда чак и спрдају. Онда су лику скинули мајицу (црвена, са натписом делије и грбом) и запалили је. Мајица је баш букнула и лик који је запалио није могао више да је држи и пала је на заставу Алкатраза, што изазива колективан смех на нашој трибини и песму: ''Запали је''. Онда гробари каче тог лика на шипкувезују му шал око главе, развлаче га, и наши виде колико је сати. Улеће неколико њих на терен како би покушали да га ослободе. Затим се активирају проптив пожарни апарати и жандармерија упада на нашу трибину и креће да макља редом све који се нађу на путу. А ти буквално немаш где да се помериш јер је трибина била претрпана... Ортака су испендречили мало, а ја сам буквално за длаку избегао да ме пендрек опали по глави...![]()
Не размонтираа поштено, 28 разлика![]()
Ова е тој нивен прочуен "ситем" !!!