Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
друже криза голема ако може некако да се склопе тим, гледаш дека старио сака да го намале фондо на фудбалери 25 плус 3 голмани
огбона ке го земеме сигурно,сантон е друже 10 милиона нашите се презадоволни од констант и де шилјо,така да очекувам емполи не влезе во серија а васко геџини да дојде,младински репрезентативец игра и лев бек и стопер, место боатенг наинголан 15 милиона ке си истргниме,Хаха, имам лајнато една страна од интер на фб, и да видите шо состави ми излагаат од нив за наредна сезона, да викаш Черчи и Астори играчишта се.
Јас си стојам на моето
Абијати
Де Шиљо Огбона Мексес Сантон
Монтоливо Де Јонг Поли/Боатенг
Нианг/Сапонара Балотели Ел Шарави
Или да се даде и Боатенг да се земи нешто поквалитетно веќе би било одлично. Ама зборам цифрата од Боатенг плус 6-7 милјони и нешто квалитетно. Вака најслаби би биле по десната страна т.е десно крило, но да се надеваме дека Сапонара ќе се покажит добро па добра конкуренција ќе се со Нианг.
Со овој состав гла редам дека ќе бидит крваво до сам крај со Јуве за титула, а за ЛШ незнам. Можеби доколку Огбона испаднит новиот Силва и Поли новиот Пирло
Со оглед на тоа дека Сапонара е купен, за останативе не се потребни многу пари Огбона 5м + Ночериновици Траоревци и некој други, Сантон 7-8м и Поли 5-6.
Иначе желба ми е Пасторе, Лаич и Tим Крул да дојдат покрај овие![]()
Nainggolan, Poles and Astori or Ogbonna to make people smile
Simple as that.
mislam deka sega moze da imas 2 makedonskiАнтонини+Дидак+Закардо ни носат 10 милиона=Астори кој вреде 10 милиона
Ночерино+Траоре+Саломон ни носат 15 милиона + 6 милиона ако се понудени ни го носат Огбонна
Андреа Поли 4.5 милиона
Фосати+Албертази+Калвано=Симеоне Заза како замена за Пацини.
Се вкупно ке загубиме 36 милиона ако се доведат, заза,астори,огбонна,поли.
Али со продажба наy,боатенг 15м,робињо 10м,таиво 4м,емануелсон 8м,амелиа 2м, ни носат неверојатни 39 милиона + нивните плати и платите од, јепес, амброзини и фламини да дојдеме некаде до 50 милиона, минус 6,5 за сапонара и 1,5 за вергара имат чисти 42 милиона да си чистат сметки ? Што мислите за овоа
фалаmislam deka sega moze da imas 2 makedonski![]()
mislam deka sega moze da imas 2 makedonski![]()
ја би играл милан 1 у серија а остави ме на полагањеи една кристална тројка по математика![]()