- Член од
- 29 мај 2013
- Мислења
- 4
- Поени од реакции
- 0
Da ama tie sto gi sostavuvet prasanjata se profesori vo Korcagin 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Веќе јавна тајна е дека ги има тестовите, тие можат и да се набават, но и од голем дел од училиштата особено во Скопје ги имаат...Јас имам двајца другари, многу добри од Скопје кои се со мене на факултет и ми кажаа дека едно средно училиште секоја година ги има тестовите. Тие така положиле, не е ни чудно што тоа средно училиште Х, секоја година е прво според резултатите и тоа убедливо над другите, на републичко ниво..Како демек другите училишта пијат нафта... А за набавувањето кружат муабети дека можеби ги има за пари во Ск...но многу е тешко да се влези во трагата и да се стигне до вистинските луѓе..Парите се најмал проблем во овој случај...
Па минатата година го погодија есејот за македонски јазик кога го кажаа по форумиве и сите се растурија од поени на тоа. Се надевам и оваа година треба точно да биде
. Не сум сигурен дали англиски го кажаа оти не полагав јас тоа а и немав работа со тоа
![]()
како бе тоа лани ја погодиле темата на форумов ?
ја лани полагав и ја следев темава и цело време се вртеше „светло на крајот на тунелот“ и на крај не беше таа...
стварно незнам ти на кое лани мислиш...
Не на општата тема зборувам за онаа тема што треба да се пишува а се пишуваше за романтичарските ликови . А општата тема заборавив што беше лани дали беше за денешницата нешто со интернетот поврзано со телевизија што ти знам . Знам убаво јас на кое лани мислам не се секирај и јас бев дел од ланската матура ( да ја речеме матура , оти само на тоа не личеше ) а повеќето од вас знаат зошто![]()
Веќе јавна тајна е дека ги има тестовите, тие можат и да се набават, но и од голем дел од училиштата особено во Скопје ги имаат...Јас имам двајца другари, многу добри од Скопје кои се со мене на факултет и ми кажаа дека едно средно училиште секоја година ги има тестовите. Тие така положиле, не е ни чудно што тоа средно училиште Х, секоја година е прво според резултатите и тоа убедливо над другите, на републичко ниво..Како демек другите училишта пијат нафта... А за набавувањето кружат муабети дека можеби ги има за пари во Ск...но многу е тешко да се влези во трагата и да се стигне до вистинските луѓе..Парите се најмал проблем во овој случај...