Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.394
Поени од реакции
26.386
И, што има врска ова со тоа што го напишав јас во врска со Брајтнер, јас ти ја разбрав пораката ама ти не ме разбираш мене.Лева, Гетце и компанија не се сеуште играчи на Баерн.Знаеме дека Лева има повеќе опции, Гетце исто така ама овие не беа сеуште играчи на Баерн кога покажаа Реал интерес за нив, покрај другите клубови.За Рибери и Швајнштајгер не се сеќавам на ова, но еве, нека ти биде.Манчестер Јунајтед е друга приказна, не го ставај Јунајтед во разговоров говориме за Реал.Ако имаш нешто за ова за Швајнштајгер и Рибери да прочитам прати го.

Ти велиш дека нема шанси Реал да ангажира играч од Баерн заради тоа шо се мразеле иако според мене не е така, не дека се сакаат ама да се мразат не. А јас ти одговорам дека нема врска тоа и дека доколку им се пружи шанса да купат наш играч дека ќе го направат тоа, пример Гомез сега доколку сакаат ќе можат да го земат. Ама прашање е дали сакаат зашто не се знае уште кој ќе им биде тренер. Ама небитно е тоа. И ти кажувам дека Рибери и Швајнштајгер можеа да се преселат во Реал доколку сакаа, ама не го направија тоа. И ти спомнувам и други наши играчи кои можеле да играат за други големи клубови и дека во ова златно време нема шанси некој да го напушти Баерн.
После тоа ти ми велиш како можеа Реал во златните години на Ман.Јун да им земаат играчи?
Тогаш и Реал беа повеќе ценети, не дека сега не се, но дојде друго време веќе. А на тие играчи тогаш од Ман.Јун што се преселиле во Реал им е друг менталитетот и има разлика помеѓу тие играчи од Баерн и тие што се преселиле од Ман.Јун во Реал.

B

Borg_Drone

Гостин
Ти велиш дека нема шанси Реал да ангажира играч од Баерн заради тоа шо се мразеле иако според мене не е така, не дека се сакаат ама да се мразат не. А јас ти одговорам дека нема врска тоа и дека доколку им се пружи шанса да купат наш играч дека ќе го направат тоа, пример Гомез сега доколку сакаат ќе можат да го земат. Ама прашање е дали сакаат зашто не се знае уште кој ќе им биде тренер. Ама небитно е тоа. И ти кажувам дека Рибери и Швајнштајгер можеа да се преселат во Реал доколку сакаа, ама не го направија тоа. И ти спомнувам и други наши играчи кои можеле да играат за други големи клубови и дека во ова златно време нема шанси некој да го напушти Баерн.
После тоа ти ми велиш како можеа Реал во златните години на Ман.Јун да им земаат играчи?
Тогаш и Реал беа повеќе ценети, не дека сега не се, но дојде друго време веќе. А на тие играчи тогаш од Ман.Јун што се преселиле во Реал им е друг менталитетот и има разлика помеѓу тие играчи од Баерн и тие што се преселиле од Ман.Јун во Реал.
Добро за Рибери и Швајнштајгер ти побарав да ми дадеш некоја вест, информација што кружела околу медиумиве за да прочитам, интервју од нив, можеби и се заинтересирале ти напишав, сакам да прочитам ме заинтересира.Тоа со Манчестер го дадов само како пример за односите меѓу Реал и Манчестер и направив споредба, ама ајде, очигледно е дека си имаме различни ставови, немам намера сега и со тебе да се конфронтирам на темава, нема врска, заеби муабетов. :)
Сега дали тоа се мразеле или не се мразеле ние двајцата различно го толкуваме.За мене историјата нешто друго говори и тоа е така до ден денес.Во блиска иднина можеби и ќе има подобрување на односите, ама сега-засега не е така.Не дека сега јас имам нешто против навивачите на Реал, да не бидам разбран погрешно, ама говорам за ривалитетот меѓу Реал и Баерн.

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Ај да се надоврзам јас на ова за играчиве од Манчестер во Реал...

Повеќето од тие што се преселија од Јуанјтед во Реал беа избркани од Фергусон. А нормално во тоа време единствен кој плаќаше огромни суми за играчи беше Реал М. Сега ги има повеќе, се накотија.
Бекам, ван Нистелрој,Хајнце беа избркани од Фегусон. Единствено Роналдо замина по своја воља во Реал.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.394
Поени од реакции
26.386
И ако не се сакаат тогаш што е тоа ако не е мразење?Добро за Рибери и Швајнштајгер ти побарав да ми дадеш некоја вест, информација што кружела околу медиумиве за да прочитам, можеби и се заинтересирале ти напишав, сакам да прочитам ме заинтересира.Тоа со Манчестер го дадов само како пример за односите меѓу Реал и Манчестер и направив споредба, ама ајде, очигледно е дека си имаме различни ставови, немам намера сега и со тебе да се конфронтирам на темава, нема врска, заеби муабетов. :)

Не реков дека не се сакаат туку викам дека ниту се сакаат ниту па мразат. За Лам имаш на Билд интервју, прочитај си го, има убаво го прашуваат за можноста која ја имал во 2008 да се пресели во Барса. Ќе видиш. За другите не можам да барам сега. Ќе се раздени :D

Другите можат да потврдат за Рибери и Швајни дека можеа во Реал да се преселат.

B

Borg_Drone

Гостин
Ај да се надоврзам јас на ова за играчиве од Манчестер во Реал...

Повеќето од тие што се преселија од Јуанјтед во Реал беа избркани од Фергусон. А нормално во тоа време единствен кој плаќаше огромни суми за играчи беше Реал М. Сега ги има повеќе, се накотија.
Бекам, ван Нистелрој,Хајнце беа избркани од Фегусон. Единствено Роналдо замина по своја воља во Реал.
Пријателе, Реал си негува и пријателски односи со Манчестер.Дека имале да дадат кеш за вашите играчи само они да, имале, ама има повеќе од тоа во овие односи.Сепак ви излегле многу во пресрет кога се случила авионската несреќа и дури и сакале да ви го пратат Ди Стефано на позајмица.И затоа и се благодарни Манчестер на Реал.
Ова го дознав од друг член на Манчестер на една дискусија, таа ме упати во оваа историја.:D

Член од
14 март 2013
Мислења
2.875
Поени од реакции
8.678
Ноер ако не беше напушен на прославата, гла сечам :D

:pos:

Член од
14 март 2013
Мислења
2.875
Поени од реакции
8.678
Хајкенс се пензионира. Секоја ти чест мајсторе, ова е со стил.

Jaqen H'ghar

Faceless man
Член од
25 март 2009
Мислења
1.077
Поени од реакции
1.272
Не вадеше од кал пред неколку години, за 2 години успеа да го досреди Баерн и да го направи моментално најдобриот клуб во светот. Кеф ми е шо вака оди во пензија , а не продолжи во друга екипа.

DANKE JUP :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Сеа ја глеав пресконференцијата на SSNHD. Збореше Јуп за сите им се заблагодаруваше од фитнес тренери до видео аналитичари коа дојде до Хенес за малце ќе заплачеше.

Иначе незнам откај тоа уште не се пензионира изјави дека сеуште ништо не се знае ќе се релаксирал малце ќе зборел со жена му.
Мое мислење ако Реал го побара Јуп ќе прифати или може чека нешто за репрезентацијата
--- надополнето: 4 јуни 2013 во 13:30 ---
Мхм ова не сум го фатил значи не иде во Реал али пак и самиот кажува дека не е дефинитивно пензиониран и дека незнаеш што може да се деси во иднина некако ко да ми мириса за германска репрезентација
http://www.goal.com/en/news/15/germany/2013/06/04/4024505/breaking-news-i-will-not-join-real-madrid-says-heynckes?ICID=HP_HN_1

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.394
Поени од реакции
26.386
Не оди во пензија, ќе паузира следната сезона и можно е пак да превземе некој клуб. После СП ќе биде многу добро доколку ја превземе репрезентацијата.

B

Beck's

Гостин
Пеп после Барца паузираше една година за да после потпише за Баерн, сеа и овој со една година пауза. If you know what I mean:icon_mrgr:

Член од
14 март 2013
Мислења
2.875
Поени од реакции
8.678
Прво рекоа дека се пензионирал, сега се враќам и читам ова. :) Како и да е, нека му е со среќа се понатаму.

B

Borg_Drone

Гостин
Мхм ова не сум го фатил значи не иде во Реал али пак и самиот кажува дека не е дефинитивно пензиониран и дека незнаеш што може да се деси во иднина некако ко да ми мириса за германска репрезентација
http://www.goal.com/en/news/15/germany/2013/06/04/4024505/breaking-news-i-will-not-join-real-madrid-says-heynckes?ICID=HP_HN_1
ЈЕССС!!! Од твоја уста во ушите на DFB.Ваква златна генерација млади таленти во репрезентација да дозволиме да се упропастат под раководството на Левчо-Гревчо не вреди.Ако сакаме да освоиме нешто сега е најдоброто време за тоа...

Kajgana Shop

На врв Bottom