Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кој сака што сака нека рече, ама Интер без Станковиќ не е Интер! Деки мајсторе никој како тебе!

Честито за пласманот,ама не и за играта!Sorry али слаби бевте(без љутиш)Уствари не дека сте салаби ама овој натпревар под очекувањата за тим како Интер!А иначе уште кога ги гледав групите кој иде,се имам чуство дека ако Арсенл заврши прв утре во групи,ќе го добиете него!Среќно

Јас реков дека Реал го сакам, ама ако не е Реал тогаш нека е Манчестер.

Кога ги влечеа групите очекував 4 - 5 победи, а на крајот испаднаа мизерни 2. Среќа што беше обезбеден пласманот, иако мислам дека е катастрофално да се биде позади Панатинаикос. Сега не знам која е "најдобра" опција за противник. Јуве и Рома не може да се паднат, значи ќе останат Ливерпул, Арсенал, Манчестер, Барса, Баерн (најверојатно). Можеби најдобра опција е Ливерпул, меѓутоа секако ќе биде тешко. Кога го видов копилето Бурдисо во среден ред ми се згади. Нормално мораше да кумува на еден гол.

Ако би бирал јас би ги одбрал Ливерпул, Реал или Арсенал. Би преферирал англиски тим поготово Арсенал. Од Барса и од Баерн би бегал ко од црн ѓавол. Од другите сеедно.

абе момци кој сака нека се падне јас мислам дека оваа година одиме на најакото и најубавото„лигата на шампионите“хехехе незнам зашто ама многу сум сигурен дека ќе освоиме!!!

Ништо страшно бе шо кревате паника.
Екипа која има за цел да ја освои лигата на шампионите мора да победи со секој после фазата во групи. Па дали Барса ќе ни се падни сега или во финале мораме да ја победиме.
Мислам дека намерно го пуштивме Вердер да победи, да оди Уефа па да му ја земи на Милан и таа титула :)

awe sto cvi4ite site za protivnikot pa neka se pazat tie da ne mu se padne inter

Марко Матераци најверојатно ќе треба да се оперира одкако ја скрши јабилчницата (или како се викаат таа коска)..

Мурињо сепак најде нешто позитивно во натпреварот со Бремен. Новите позиции за Кварезма и Мансини. Мансини ќе добие нова улогаа, полу шпиц а Кварезма како втор шпиц :)

Кварезма канта на годината го избрале, ц ц ц трпение само трпение.Ако се уклопи како што треба во Интер ке бидеме тим со најопасен напад во цела историја на фудбал ,иначе Меаца добар аватар :smir:

Полека но сигурно Мур учи од грешките, ме радува неговата изјава по мечот во која го призна поразот :

jeп еве уште еден аспект од кој може да се споредуваат мур и манчио. тука мислам нели на полтроните во италија се знае чии. мурињо имаше муда да си ја признае грешката и да научи од неа , да беше манчио ќе го тупеше цела сезона со иста игра и формација.
иначе за натпреварот реален исход , сега ќе биде жустро во 1/8 финале иако тогаш верувам дека ќе го видиме вистинското лице на интер. моја желба the voyer или rafa :):):)

Мурињо не стравува од силни противници Тренерот на Интер, Жозе Мурињо вели дека не стравува од силен противник во следната фаза од Лигата на Шампионите.
murinjo%20ne%20stravuva.jpg
Интер заврши на втората позиција во својата група, по што има големи шанси да добие некој од најсилните тимови во ова натпреварување. Но, Жозе Мурињо не стравува од следниот противник, вели дека доколку добие силен противник тоа нема да биде поради лошата среќа туку поради втората позиција на табелата.
"Ако добиеме силен противник тоа нема да биде поради лоша среќа, туку поради тоа што завршивме втори во нашата група" - вели Мурињо.
"Како и да е, вистинска лоша среќа ќе има оној тим кој завршил прв во групата а ќе добие силен противник, како нас, Интер".
Португалскиот стратег верува дека неговиот тим ќе се врати во добра форма за натпреварите од следната фаза.
"Ова беше наш втор пораз по ред во Лигата на Шампионите, но тоа не е важно".

24fudbal.com.mk

"Како и да е, вистинска лоша среќа ќе има оној тим кој завршил прв во групата а ќе добие силен противник, како нас, Интер".

Цц ѕвер е.Им дава до знаење што ќе им се деси ако им падне Интер :)

Јас би го посакал Арсенал:vozbud::vozbud: да го распукаме како диња како ќе ми биде ќеиф:vozbud::toe::pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom