Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Ќе видиме ко ќе почне некој на клупа да седи, искрено Крос ми личи ко прва жртва на трансферов.

Немора да значи....Догодина ќе имаме 100 утакмици што се вика....Светско клубско првенство кое реално многу енергија ќе земе.

Такада ќе ни треба најмалце иста голема на кадар како оваа сезона.Плус рачунај стално има некој повреден,такада за сите ќе има место!

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.594
Поени од реакции
22.324
За средина имаме највеќе играчи, ако удира веќе Гвардиола некаде мислам дека тука највеќе ќе удри, ама кој ќе биде жртва не знам, искрено не сакам Крос да седи на клупа, добар е многу во средина, ама па што ќе прави и како ќе прави тоа ќе се види.....
Епа види сега кој се, Рибери, Робен, Крос, Милер, Геце и Шаќири. Рибери гарант игра па рекол и Милер оти е во вондредна состојба, останува уште едно место за Крос, Геце и Робен. Робен исто така се врати во форма, а Крос игра пример централно а и на Геце таа позиција најдобро му лежи иако сегде може да игра. Геце е побрз, има подобра техника и е подобар од Крос едноставно и би рекол играч кој му се допаѓа на Пеп. Ако не планира да го игра како лажна деветка ќе има мрчејне но сигурно ќе има и ротација. Ќе биде интересно секако да се види двата од повредите како ќе се вратат.

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Fala mu na Mandzukic za golot vo finaleto ama Gomez da bese na negovoto mesto sto ke recese Cento? :icon_lol:
Hahah pa jasno mi e,mu ja namesti Robben t.e Weidenfeller,toj se pogodi nesakajki na toa mesto.. :icon_lol: :icon_lol:

Ako i naredna sezona Mandzukic odigra vakva sezona bi smetal deka e vrven napagac,so edna sezona ne go zemam ni vo obzir.Ne go zemam vo obzir bidejki kako sto pisuvaat nekoi ovde bilo lesno golovi da se dava.

Inaku koga ke procitam deka Fiorentina bila zainteresirana za Gomez mi se sere.Pa taa bedna finansiska ekipa ne mozese na Comper da mu ja dade platata sto ja zemase vo Hoffenheim a ne na Gomez.
A Napoli uzasna ekipa koja e ekipa SAMO za domasni uslovi.
Smetam deka italijanskite ekipi ne mozat da si dozvolat vrvni igraci t.e da im davaat jaki plati vo momentov.

A na ovaa grupava na fb sto ne ke procitas..Pogolemo sranje ne sum procital od toa deka Luca Toni bil slab igrac,i toj na sreka daval golovi kako Gomez. :vozbud:

Se nadevam vo Trentino sezonava ne igraat so italijanski kopaci,nema potreba od uste povredeni igraci..

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.396
Поени од реакции
26.388
Ќе видиме ко ќе почне некој на клупа да седи, искрено Крос ми личи ко прва жртва на трансферов.

Па ако де, и Робен грееше клупа додека не се повреди Крос. Шакири исто. Сеа не буквално „грееше“, добиваа и тие шанси. Пеп нема да игра секогаш со истите 11 играчи. Ќе биде приморан да менува, ротира.

И кај вас со можното доаѓање на Ериксен и Де Брујн ќе се ротира. Само на Ројс му е загарантирано стартното место. Другите ќе ги менува Клоп.

B

Borg_Drone

Гостин
Епа види сега кој се, Рибери, Робен, Крос, Милер, Геце и Шаќири. Рибери гарант игра па рекол и Милер оти е во вондредна состојба, останува уште едно место за Крос, Геце и Робен. Робен исто така се врати во форма, а Крос игра пример централно а и на Геце таа позиција најдобро му лежи иако сегде може да игра. Геце е побрз, има подобра техника и е подобар од Крос едноставно и би рекол играч кој му се допаѓа на Пеп. Ако не планира да го игра како лажна деветка ќе има мрчејне но сигурно ќе има и ротација. Ќе биде интересно секако да се види двата од повредите како ќе се вратат.
Да, ама според некои луѓе, сите требале овие.Он нападот планира да го реформира со далеку помалку играчи за таа позиција а не пак средината, според таа логика тогаш напаѓачите ич нема да се чепкаат зошто и тие ќе играат по сто утакмции и ќе има по стотина повредени од кај нас, нешто како на Call of Duty, ќе си игра Гвардиола.Шаќири мислам дека ќе биде првата жртва според мене.Швајнштајгер го заборави исто така, а и Хојбјерг ни се приклучува идната сезона кој исто така игра средина.Алаба??Нема логика, претерано многу играчи за средина имаме, тука ќе има најголемо чистење, кој ќе биде жртва не знам, али знам дека Мартинез, Рибери, Робен, Крос и Швајнштајгер и Милер дека се сигурни, и Гетце, веќе заборавив кои се ги имаме од што се многу..

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Fala mu na Mandzukic za golot vo finaleto ama Gomez da bese na negovoto mesto sto ke recese Cento? :icon_lol:
Hahah pa jasno mi e,mu ja namesti Robben t.e Weidenfeller,toj se pogodi nesakajki na toa mesto.. :icon_lol: :icon_lol:

Ako i naredna sezona Mandzukic odigra vakva sezona bi smetal deka e vrven napagac,so edna sezona ne go zemam ni vo obzir.Ne go zemam vo obzir bidejki kako sto pisuvaat nekoi ovde bilo lesno golovi da se dava.

Inaku koga ke procitam deka Fiorentina bila zainteresirana za Gomez mi se sere.Pa taa bedna finansiska ekipa ne mozese na Comper da mu ja dade platata sto ja zemase vo Hoffenheim a ne na Gomez.
A Napoli uzasna ekipa koja e ekipa SAMO za domasni uslovi.
Smetam deka italijanskite ekipi ne mozat da si dozvolat vrvni igraci t.e da im davaat jaki plati vo momentov.

A na ovaa grupava na fb sto ne ke procitas..Pogolemo sranje ne sum procital od toa deka Luca Toni bil slab igrac,i toj na sreka daval golovi kako Gomez. :vozbud:

Se nadevam vo Trentino sezonava ne igraat so italijanski kopaci,nema potreba od uste povredeni igraci..
\

Епа не беше такада немам што да кажам....А нема ни у иднина да биде.

И ЧИТАЈТЕ убаво...Не реков дека е врвен напаѓач,реков дека Манџо ПОДОБРО СЕ УКЛАПА У ТИМОТ АЛООООО!!!!

Плус ако Гомез е толку прејак,како тоа Реал Јунајтед Сити Барса не се интересираат?

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.396
Поени од реакции
26.388
Плус ако Гомез е толку прејак,како тоа Реал Јунајтед Сити Барса не се интересираат?
Рано е, ќе видиме. Кај Сити и Реал сеуште не се знае кој ќе биде новиот тренер. Во Челзи има шанси исто.

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
\

Епа не беше такада немам што да кажам....А нема ни у иднина да биде.

Dosta cesta pojava bilo toa,pamtam sto si pisuval.Rekov da te prasam samo,ama izbegavas mangupski.

Ako se zainteresiraat Real ili drugive ekipi da smetam deka Gomez e jak napagac znaci.Dobra logika nema sto.

B

Borg_Drone

Гостин
Dosta cesta pojava bilo toa,pamtam sto si pisuval.Rekov da te prasam samo,ama izbegavas mangupski.

Ako se zainteresiraat Real ili drugive ekipi da smetam deka Gomez e jak napagac znaci.Dobra logika nema sto.
Па се интересираат екипи и од Премиер лигата за Гомез, кој вели дека не биле заинтересирани.Реал да се интересира за играч од Баерн:icon_lol:, па Баерн им е најомразен тим на Реал бе, и пиштол да му впериш на Перез нема да ти купи играч од Баерн.Ривалството меѓу Реал и Баерн на интернационално ниво е исто како она што ни е на нас со Дортмунд и тоа отсекогаш било така....Тоа се две екипи кои отсекогаш се мразеле, не паметам јас некој трансфер од Баерн во Реал или обратно, ако има некој повеќе информации нека ме просветли, можеби имало, можеби сум грешка, ама се сомневам, не се сеќавам на ваков трансфер, но би било интересно ако прочитам нешто повеќе за тоа........

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Па се интересираат екипи и од Премиер лигата за Гомез, кој вели дека не биле заинтересирани.Реал да се интересира за играч од Баерн:icon_lol:, па Баерн им е најомразен тим на Реал бе, и пиштол да му впериш на Перез нема да ти купи играч од Баерн.Ривалството меѓу Реал и Баерн на интернационално ниво е исто како она што ни е на нас со Дортмунд и тоа отсекогаш било така....Тоа се две екипи кои отсекогаш се мразеле, не паметам јас некој трансфер од Баерн во Реал или обратно, ако има некој повеќе информации нека ме просветли....
Abe koj gi sljivi Real ,ne se tie reper za kvalitet ama za sobiranje zvucni iminja se definitivno + uprostavuvanje na istite .Toa vo paket odi :icon_lol:

Ako otide vo onie zabarski ekipi Gomez,ke padne 408,8 skalila podolu.Poglupa odluka od taa zdravje.Ke go zapalam dresot posle negov.. :D

Ima dogovor do 2016 taka da mec so dve ostrici za Baern.Ako mu skurci moze na kraj da se odluci za klupa ama ke lupa godisna plara bez mnogu napor kako Kaka..

Член од
14 март 2013
Мислења
2.875
Поени од реакции
8.678
Сите 20 и кусур играчи од сезонава имаат чиста десетка.
Па вие плукајте по некои колку сакате.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Не ми се верува на што се потрошени 3 страни :confused:

Гомез да играше во оној Милан кој доминираше пред 7-8 години може топ ќе се вклопеше. Веројатно ќе беше измислен за тој состав. Ама во овој Баерн Манџо придонесува многу повеќе. И не се мери придонесот само во голови и асистенции, може 50 гола да дадеше Гомез ама ако не ги поминевме Јуве во 1/4 финалето ќе се сликавме со тие 50 гола.

А за конкуренцијата во кадар и тоа како ќе биде потребна догодина, пишав и претходно, главна задача на Пеп ќе биде паметно да ротира и сите да ги држи мотивирани и среќни. Да бидеме реални Робен, Геце, Рибс веројатно комбинирано ќе отсуствуваат околу 3-5 месеци од сезоната па шанса ќе има за секого. Имаме 6 светска класа играчи за 3 позиции во офанзивна средина + Кроос може да биде и замена за Швајни. За исклучително напорна сезона каква што следува - ОК е.

Рибс и Робен нема да се подмладуваат. Имаат секако уште 3 добри сезони во нив, ама никако не би се откажал од еден Шаќири сега за да Робен игра цела сезона (не дека е ова можно со стаклениот ама ај...).

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.677
Поени од реакции
14.559
Muller na ovo sve: "To mi je samo potvrda da dobro radim svoj posao, ali ne hvala. Ja sam Bayernovo dijete i zelim karijeru zavrsiti u Bayernu!"

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.463
Па се интересираат екипи и од Премиер лигата за Гомез, кој вели дека не биле заинтересирани.Реал да се интересира за играч од Баерн:icon_lol:, па Баерн им е најомразен тим на Реал бе, и пиштол да му впериш на Перез нема да ти купи играч од Баерн.Ривалството меѓу Реал и Баерн на интернационално ниво е исто како она што ни е на нас со Дортмунд и тоа отсекогаш било така....Тоа се две екипи кои отсекогаш се мразеле, не паметам јас некој трансфер од Баерн во Реал или обратно, ако има некој повеќе информации нека ме просветли, можеби имало, можеби сум грешка, ама се сомневам, не се сеќавам на ваков трансфер, но би било интересно ако прочитам нешто повеќе за тоа........
Roben za kilo semki...Altintop...

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2

Kajgana Shop

На врв Bottom