Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
На некои им смеќаваше препукувањето меѓу Војводи и Балисти, а вие што си го мерите секоја недела по 10 страни со “Битола нема аеродром“ и “Миравци“ е многу интересно. :)

За нас не важат никакви правила !:D
Олабави малку, си праша човекот. Немора веднаш да рипаш можеш човечки да му одговориш гледаш дека само ПРАШВА човекот.
Не знам од каде виде дека му рипнав само му одговорив дека не поставено прашањето на право место и ништо друго !Не за друго глупо е сега ај јас да прашам некој од нашите колку пари се маиците нови шо ги праевме
788_557161167669503_506505604_n.jpg

или колку му е цената па дали има уште итн ...

Се ситевте што џандарите на утакмицата со Шкендија, упаднаа на Запад, а читам и на вас вчера истото ви се десило.
Гледааш дека не е убаво да се смеете :)

За нас не важат никакви правила !:D
Не знам од каде виде дека му рипнав само му одговорив дека не поставено прашањето на право место и ништо друго !Не за друго глупо е сега ај јас да прашам некој од нашите колку пари се маиците нови шо ги праевме
788_557161167669503_506505604_n.jpg

или колку му е цената па дали има уште итн ...

По порачка беа. Тие шо порачаја тие зедоја :)
Инаку 650 му беше цената.

Се ситевте што џандарите на утакмицата со Шкендија, упаднаа на Запад, а читам и на вас вчера истото ви се десило.
Гледааш дека не е убаво да се смеете :)

Нема никаква споредба од тоа до ова нашето !Значи ние како група небевме на ракомет исто и на кошарка цела сезона нема ниту едно знаме на трибина или позади гол ова беше лечење на комплекси се видоа силни и повеќе а кај нас 20 души и го искористија моментот значи врска нема муабетот од тоа што беше со вас до ова нашето оти тие не гледаа дали се навивачи или обични деца важно да исполнат агенда му беше работата ...Во секој случај баш е добро ова што ни се случи само ќе не појача како група ништо друго не ни можат и се надевам дека ќе научиме една лекција со ова !

пс.Кико знам бе за цена и се ама кажав пример дека не е место тука да прашвам за маици карти и други глупости ...

Дечко ова не официална тема на комити или за продажба и размена на реквизити шо прашваш тука :confused: па дури се пофали дека си бил странство :facepalm:

п.с. имаш веб сајт на групата и на фб или на темата на нивниот клуб таму види и прашај :P

Добро бе друже, у реду е, од сабајле само јадеш трици по темиве, Вардар-Пелистер, Скопје- Битола ау ау, добро олабави малце, не се нервирај толку :D ...
И после зошто сме биле поделени, преку кур веке со тие споредби град со град, село со село, сите сме македонци, заедно живееме, ај ако не да се испотепаме сите дека у различни градови живееме ебате беља :facepalm:.

Јас се извинувам малку на офтопиков ама бев испровоциран :)

Добро бе друже, у реду е, од сабајле само јадеш трици по темиве, Вардар-Пелистер, Скопје- Битола ау ау, добро олабави малце, не се нервирај толку :D ...
И после зошто сме биле поделени, преку кур веке со тие споредби град со град, село со село, сите сме македонци, заедно живееме, ај ако не да се испотепаме сите дека у различни градови живееме ебате беља :facepalm:.

Јас се извинувам малку на офтопиков ама бев испровоциран :)

Од шо бе испровоциран ? Има нешто лага во постовите мои навреда или вистината боли !Не знам шо се нервираш слободно не читај кај шо пишам или имаш игнор листа стави ме и крај на приказната не мора да се мачиш да пишиш постови ;)

пирати го каменувале автобусот

знам ја се враќав со друг.. али чекам да видам некој од маало да каже, зашто претпоставувам дел се имаат возено во овој.

Ако некој има инфо нека каже, за ова лигушиве гнасни дали има некој повреден.

Кога поминуваа аргатите покрај фонтана, за момент помислив дека црнците од Харлем навиваат за Турново...

Кога поминуваа аргатите покрај фонтана, за момент помислив дека црнците од Харлем навиваат за Турново...

Толку се црни ? :)
Честито две титули, сосема заслужено.
Мило ми е што ги спуштивте на земја Металург :)

Толку се црни ? :)
Честито две титули, сосема заслужено.
Мило ми е што ги спуштивте на земја Металург :)

Заслужено???????? :) Титулите кај грујо нека одат в соба :) :) :) :) Вардар не е ривер плата... вардар е МИРАВЦИ :P

Заслужено???????? :) Титулите кај грујо нека одат в соба :) :) :) :) Вардар не е ривер плата... вардар е МИРАВЦИ :P

Нема смисла на шампионско утро да те пцујам ама ај вака ... зошто сте волку искомплексирани , јадни , мизерни еј не ми се верува каква бедотија сте Вардар е бренд бе дечко за разлика од твојот шумарски тим.

Слушам ситее пееле, а некој тагувал :icon_lol:

ШАМПИОНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ШАМПИОНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ АЛЕ АЛЕ АЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ВАРДАРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ШАМПИОНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ШАМПИОНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom