Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
После.По фазата за полнење, кога е најдобро да се пие креатинот, пред или после тренинг?
две прашања:
1. Креатин без теретана има логика, доколку одиш само на кардио и вежби со сопствена тежина и делумно бучици (дефиниција)?
2. Ако има логика тогаш може совет и за начин на дозирање секој ден, само денови кога се вежба или...како и да е??
Фала однапред
Здраво Виз.Ќе ве молам ако знае некој да ми каже каде можам да најдам Mutant Mass и Mutant Whey?
Исто така кој има искуство со гејнери ако може да ми одговори неколку прашања:
- Дали гејнерите се добри за почетници во бодибилдингот или мора прво да се вежба одреден период па потоа да се користат?
- Се двоумам дали да користам гејнер или протеин (Mutant Whey), што мислете што е подобро? Целта ми е да ми се зголемат мускулите, но нејќам да станам дебела свиња па уште полошо да си направам (сега сум некоја средина - 75 кг, 1.87 м.)
- Негативни ефекти?
И едно прашање до Gjoroski
Кај вас на сајтот Herkules видов објави за Mutant Whey и Mutant Mass, но од лани се, дали овие продукти сеуште се достапни?
Бијдеќи ве сметам за еден од најискусните бодибилдери на форумов, ќе ми биде мило ако можете да ми одговорите на горенаведените прашања.
Фала унапред.![]()
Ќе ве молам ако знае некој да ми каже каде можам да најдам Mutant Mass и Mutant Whey?
Исто така кој има искуство со гејнери ако може да ми одговори неколку прашања:
- Дали гејнерите се добри за почетници во бодибилдингот или мора прво да се вежба одреден период па потоа да се користат?
- Се двоумам дали да користам гејнер или протеин (Mutant Whey), што мислете што е подобро? Целта ми е да ми се зголемат мускулите, но нејќам да станам дебела свиња па уште полошо да си направам (сега сум некоја средина - 75 кг, 1.87 м.)
- Негативни ефекти?
И едно прашање до Gjoroski
Кај вас на сајтот Herkules видов објави за Mutant Whey и Mutant Mass, но од лани се, дали овие продукти сеуште се достапни?
Бијдеќи ве сметам за еден од најискусните бодибилдери на форумов, ќе ми биде мило ако можете да ми одговорите на горенаведените прашања.
Фала унапред.![]()
Ти пишав PM.Колку години имаш?
Ти пишав PM.![]()
Исто како и средена исхрана.Кој е крајниот резултат при користење таблети амино 5600, со одлични тренинзи и средена исхрана?![]()
Кој е крајниот резултат при користење таблети амино 5600, со одлични тренинзи и средена исхрана?![]()