Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Две прашања:
  • Кога може да се добие оваа картичка? кликнав на тоа Apply ама ништо ме врати на почетна ...
  • Ако испорачам некој гиг, купувачот ми каже дека е добар ама не ми даде рејтинг и не каже дека е испорачан гигот (express delivery е гигот) ќе ми падне ли рејтингот бидејќи имам 24 саати да го испорачам? Ако да што треба да направам ?
Нема да ти падне рејтингот, јас имам 3-4 гига кој не биле рангирани и ништо нема разлика само што имаш помал број позитивни прегледи, ако сите ти ставиле добар рејтинг тогаш сеуште ќе си остане 100% рејтингот.

Две прашања:
  • Кога може да се добие оваа картичка? кликнав на тоа Apply ама ништо ме врати на почетна ...
  • Ако испорачам некој гиг, купувачот ми каже дека е добар ама не ми даде рејтинг и не каже дека е испорачан гигот (express delivery е гигот) ќе ми падне ли рејтингот бидејќи имам 24 саати да го испорачам? Ако да што треба да направам ?
Треба да стигнеш левел 1 за да можеш да аплицираш за картичка..

Две прашања:
Картицава кај мене се појави кога станав 2-ро ниво. Сега мислам дека после на 1-во ја даваат. А како што ти пишуваш можеби не ти чини бровсерот, пробај со друг. Една недела ќе им треба да ти ја одобрат од пајоер. Ќе ти побараат лична карта да им испратиш.

За другото маркираш дека е испорачан гигот па негово е дали ќе ти даде рејтинг или нема.

Има секакви будали има некои ќе им го испорачаш а ги нема со недели. Автоматски после 4 дена од кога е направена deliver на нарачката таа се затвара како комплетирана.
Што значи покасно ќе можеш парите да ги извадиш од таквите нарачки.

Треба да стигнеш левел 1 за да можеш да аплицираш за картичка..
колку гигови треба да се продадат за level 1
Картицава кај мене се појави кога станав 2-ро ниво. Сега мислам дека после на 1-во ја даваат. А како што ти пишуваш можеби не ти чини бровсерот, пробај со друг. Една недела ќе им треба да ти ја одобрат од пајоер. Ќе ти побараат лична карта да им испратиш.
им имаш ли ти пратено лична карта на payoneer?
За другото маркираш дека е испорачан гигот па негово е дали ќе ти даде рејтинг или нема.
Deliver work ?

колку гигови треба да се продадат за level 1

им имаш ли ти пратено лична карта на payoneer?

Deliver work ?
И за двете одговорот е да.

После 10 комплетирани нарачки си левел 1.
--- надополнето: 3 јуни 2013 во 00:59 ---

Една будалетина на фивер ми има нарачка направено на 5-ти јануари. Минатата недела ми се јави да ми каже дека му се свиѓа испорачаното. Го замолив да ми даде позитивна рецензија и ја напиша човекот. :facepalm:

И за двете одговорот е да.

После 10 комплетирани нарачки си левел 1.
--- надополнето: 3 јуни 2013 во 00:59 ---

Една будалетина на фивер ми има нарачка направено на 5-ти јануари. Минатата недела ми се јави да ми каже дека му се свиѓа испорачаното. Го замолив да ми даде позитивна рецензија и ја напиша човекот. :facepalm:

paypall nema sansi taka da ke moram so payoneer da gi vadam parite najverovatno...ke se izgubat dosta pari a i onaka neam nesto mn napraeno...:/

nekoj da mi kaze za NEOBUX. dojde vreme za isplata i koga sakav mi vika nemozes na paypal bidejki vasata zemja nema paypal. mozete samo na payza,,??? sto gi boli niv dali mojata zemja ima ili nema ja imam paypal nekoj da mi kaze kako da smenam toa zada mi se isplati na paypal

Вака сеа ... Нов сум на neobux. Се регистрирав денес. Со овие advertisеments што се прави ?
И зошто кога ќе одам на мини џобс и сакам некоја да ја напрам ми излегва
There is no work currently available in this task.

Денес 60 долари прв пат ми се дешава ова во еден ден толку пари. Ми се допаѓа! Камо секој ден вака да беше
fiverr ? :D многу бре :D ај нека се множат ... туку со македонски акаунт работиш ?

fiverr ? :D многу бре :D ај нека се множат ... туку со македонски акаунт работиш ?

Па нормално со македонско, македонец сум јас, тоа со знамињата нема веза ако нудиш добри работи ке имаш и нарачки без разлика дали знамето ти е македонско или бугарско :D супер си е! секој ден да има по толку мераци ке биде.
Ке стаам слика деновиве ако не ме издупи еден друг клиент, ми рече за 100 долари па ке видиме го чекам да порача ми рече дека ке порача наскоро.

А ти не си со македонско знаме ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom