Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И Киву се враќа на тренинг.
Да бев како мурињо ќе се убиев од секирација кој ќе игра стопер Матрикс,Самуел,Кордоба или Киву

на овој не му иде памет

еднаш во милан еднаш во интер па ќе има после секирации мурињо

морати се оградува од дрогба и роналдо меѓутоа битен е последниот дел од текстов

"The Italian Championship still has appeal and, soon, we'll have a new stadium. The project is being born and it's a huge factor."

Незнаеш со какво нетрпение го чекам денот кога истиот ке биде отворен и кога играчите на Интер за прв пат ке стапнат на истиот . Ако не се лажам 2011 ке биде готов .

А за Тијаго Силва, сеедно, Интер имаат блага предност зашто во Милан неможе да дојде во Јануари, али се додека не се актуелизираат шпекулации за некој плеј, останативе позиции ми се некако неинтересни за читање, последно нешто е советот на Мунтари за Есиен да дојде во Интер. Ми текнува дека нешто слично и Мур му рече ден пред да потпише за Интер, тоа да се деси и имате гратис пијачка сите овде што навивате за Интер од мене, Есиен ми е нешто налик на Матеус, реткост во фудбалскиот свет али ке остане само пуста желба ( таков став имав и за Мурињо па се демантирав) .

Гледам викате ви требало плеј. Морати има пари, нека го земе Сена или Диего.
Мислам дека ќе се вклопат во нивната игра.
Штета шо Мурињо не игра со формацијата со која што мислев дека ќе игра годинава.
Очелував да започнува со Кварезма,Мансини и Ибра. 4-3-3 формација...Ама не им оди така.

Тиаго Силва не ви е потребен имате многу дефанзивци, подобро ќе биде кај нас да дојде :tv:

Гледам викате ви требало плеј. Морати има пари, нека го земе Сена или Диего.
Мислам дека ќе се вклопат во нивната игра.
Штета шо Мурињо не игра со формацијата со која што мислев дека ќе игра годинава.
Очелував да започнува со Кварезма,Мансини и Ибра. 4-3-3 формација...Ама не им оди така.

Тиаго Силва не ви е потребен имате многу дефанзивци, подобро ќе биде кај нас да дојде :tv:
Сена?:pos2:Не се заебавајте незнам точно но сигурно човекот има над 35 години !Ако Интер почне и по такви играчи да фрла пари,како што викаш ти....Сепак мое мислење е дека Мурињно после Ферги е најдобриот менаџер во светот и знае како ги троши парите !:helou:

Можно е Жозе да го врати Балотели во Примавера тимот за да го опамети дека треба да дава максимум на секој тренинг. Вакво нешто Манчини никогаш неможеше да направи. Ова е прав авторитет

Можно е Жозе да го врати Балотели во Примавера тимот за да го опамети дека треба да дава максимум на секој тренинг. Вакво нешто Манчини никогаш неможеше да направи. Ова е прав авторитет
Балотели треба да оди на позајмица во некој тим од Сериа А. Зошто да не Киево, знаеме каква е соработката помеѓу Интер и "Летечките магариња". Балотели има потенцијал дури и да го спаси овој тим од испаѓање од најквалитетното натпреварување во Италија.
Па наредната сезона со многу повеќе искуство ќе се врати во Интер.

Daniele Orsato to ref Lazio v Inter
Овој судија и не ни е баш среќен оваа сезона. Ни судеше во Милано кога извадовме само 0-0 со Џенова...

За оваа утакмица немаме суспендирани играчи, а во опасност од суспензија се Кварезма и Маикон ако добијат нов жолт картон.
На листата повредени играчи се приклучи и Патрик Виера, но за гостувањето во Рим се враќа Киву.

Балотели треба да оди на позајмица во некој тим од Сериа А. Зошто да не Киево, знаеме каква е соработката помеѓу Интер и "Летечките магариња". Балотели има потенцијал дури и да го спаси овој тим од испаѓање од најквалитетното натпреварување во Италија.
Па наредната сезона со многу повеќе искуство ќе се врати во Интер.

Daniele Orsato to ref Lazio v Inter
Овој судија и не ни е баш среќен оваа сезона. Ни судеше во Милано кога извадовме само 0-0 со Џенова...

За оваа утакмица немаме суспендирани играчи, а во опасност од суспензија се Кварезма и Маикон ако добијат нов жолт картон.
На листата повредени играчи се приклучи и Патрик Виера, но за гостувањето во Рим се враќа Киву.

Јас сепак мислам дека подобро ќе биде да оде во Болоња кај Михајловиќ на позајмица до крајот на сезоната башка Сини добро го познава Марио и ќе добива добра минутажа за да ги покаже своите квалитети:helou:

At the pre-match conference Mourinho revealed that Mario Balotelli and Adriano have been omitted from the list of called up players for the Lazio game.

Mourinho commented on the squad selection by saying “It is easier for me to answer why a player has been picked rather than why they weren't. I can answer that Quaresma is chosen because he has been training well this week.”

Continuing on regarding the omitted players, the Special One said, “Adriano has not been picked because he was sick at home for two days and is not in the right condition. He only trained yesterday, but for a short time. I think that he will play in the Champions League on Tuesday.“

Balotelli will play with the youth team because he needs to learn how to play in Serie A.” Scathing words from the Portuguese tactician that will surely be the talk of the weekend.
-извор

Конечно му текна да направи нешто во врска со Балотели, незнам за вас, али јас кога го гледам ми делува ептен незаинтересирано и неборбено, а кога ке ми текне дека е 18 години и дека се бори за првотимски статус знаејки дека мора да се даде максимумот, се прашувам дали од дечково некогаш ке стане добар фудбалер .
Или ова ке го опамети, или уште толку ке му го крене егото и ке бара трансфер во друг клуб . . . сеедно .

п.с. Многу ме потсетува на Виеира од минатата сезона, кога џогираше на терен .

Јас за Балотели реков дека е глупак уште кога кажа дека ќе морал да си оди ако не добие добра финансиска понуда за новиот договор. Копиљ од 17 години да не уценува со милински суми наместо да е среќен што доби шанса да игра во првиот тим ќе се заканува... ццццц

Само ова не е Манчини па да се понаша како сака, ова е Мурињо на кој око нема да му трепне и ќе го казни, сега ќе игра со Примавера а следниот натпревар можеби и за некоја друга екипа.

Еве го составот за натпреварот со Лацио:

Goalkeepers: 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni, 51 Vid Belec.
Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel.
Midfielders: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 19 Esteban Cambiasso, 20 Sulley Muntari, 33 Amantino Mancini, 36 Francesco Bolzoni, 77 Ricardo Quaresma.
Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 18 Hernan Crespo, 21 Victor Obinna.

...како што гледате го нема Адриано, а уште помалку Балотели : )

П.С. Затоа Кварезма е тука

Во интервјуто со Мурињо пишува зошто ги нема!
Адриано зошто бил болен а Балотели додека не ја најде разликата помеѓу возрасните(сериа А) и децата(примавера) нема да игра за Интер(сениорите)!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom