Лига на шампиони 2012/2013

Статус
Затворена за нови мислења.

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Браво за ХСВ,за лекција и добро сеќавање на генерацијата на Кил која си ги пакува куферчињата(Омејер,Илиќ,Нарцис)....:свиркам:
Ги испратија со една нецела 40 ка со кромид.....
Ваков резил Кил не доживеал со години,ги понижија до максимум....:drk:
Мзт Скопје прими 42 коша во финале во кошарка со Кожув,овие изедоа 40 гола во полуфинале на ЛШ....:pos:
Уште еден доказ дека одбраната е клуч за успехот...џабе и најдобриот голман на сите времиња кога одбраната ти е швајцарско сирење....:pos:

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Кил требаше да испадне уште против Веспрем. Децата ги газеа на германците, но среќата и неколку сомнителни судиски одлуки им ја скратија радоста на маџарите. Ама ако, тоа што го доживеаа вчера ги боли мислам уште повеќе - Убедлив rape во 1/2 финале од ЛШ од најголемиот и најлутиот конкурент во домашното првенство. Се виде дека Дувњак е само лекот за Омејер, кој јако беше торпедиран и во јануари на СП од хрватот ;) .

Ќе навивам за Хамбург денес !

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Иако симпатиите отсекогаш ми се кон Барселона мислам дека денес ХСВ ќе освои ЛШ,по толку вложени милиони во тимот сите овие сезони...(дај боже да грешам):pipi:
Како да летаат по терен,ако ја повторат макар во најголем дел онаа игра од вчера ќе имаат голема шанса...
Влегоа во топ форма и Хенс и Лијевски,баш кога најмогу требаше да му се приклучат на моторот на екипата Дувњак...
Ако се разигра пак ова трио имаат голема шанса...
Барса има одбрана,тоа е сигурно,сигурен сум дека нема да дозволат онакви голови како шо ги прими Кил,смешно изгледаше Кил вчера......
Силата на Барса е во поголемиот ростер,ако успеат да имаат расположен играч како Рутенка вчера и еден расположен голман имаат шанси..
Како и да е,одлично финале....:cuc:
P.S.
Кил која мизерија....:pos:

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.430
Поени од реакции
16.739
Eден Металург боље ќе изиграше од Кил, оној Илиќ не можам да го сварам колку само преценет играч ми е.

A

Avenger99

Гостин
Кил бе разлика што не изигра како што треба сепак е еден од најдобрите тимови во Европа..Премногу се осеќа отсуството на Ким Андерсон и Омејер е веќе во одминати години не е тој стариот..

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Колку се гледа порелаксирано финалето,коа у него ѓи нема Кил тоа е чудо едно.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.914
Поени од реакции
7.007
Гледате бе? Страва финале еј :vozbud: требаше ХСВ да си тепа, ама педерски гол им признаа на барса и сега продужетци :D Битер и Краус кај ХСВ :cuc:

A

Avenger99

Гостин
Штербик ги спаси Фарселонците..Ајмо Хамбург (y)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.914
Поени од реакции
7.007
Шо ако е пак нерешено? :eek:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop