Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
се ти е добро во постов, освен болдираново!Ај да ти ја предвидам иднината, доколку влезе утакмицава:
На сите што ќе пратат порака им праќаат утакмици (различни) каде што играат фаворит и аутсајдер. Типот е најчесто 1/2 и 2/1, во зависност дали фаворитот игра дома или гости.
Некогаш ќе се посреќи на некој ќе му ја погодат, во случајов на тебе. И ти видно изненаден дека дечкото стварно има местени, и дека преку ноќ ќе се збогатиш, му бараш уште една лажејќи го дека не си ја уплатил претходнта, си немал време, блокирана била и сл.
Тој ти бара 100-150 евра за следната, ти му даваш, ти ја дава утакмицата (пак некој фаворит со аутсајдер), ја уплаќаш за 100че (евреи), фино-лепо си ја промаршуваш...
Почнуваш да размислуваш за самоубиство (или евентуално те бркаат од дома дека си му украл од платата на татко ти/мајка ти), но сфаќаш дека не вреди за 250 евра загуба да си го одземеш животот и си продолжуваш да си правиш тикети за 20ден (до крајот на животот).
НО, до крајот на животот ќе живееш етикетиран како овца (бричена), прелажан од 13-14 годишен копиљ кој половина ден го троши на играње Кантер и дремење в кладилница, а другата половина на дркање.
хаха абе глупчо ти како од искуство да ми зборуваш. Јас искрено не ни очекував повратна порака да ми стигне со утакмица, а он ми вика 150 евра ќе сум дадел хаха, а утакмицава не сум ја ни уплатил. Си играв јас за 500-ка ливче мое и тоа е тоа. Не мора да се правиш паметен , сите знаеме дека се преваранти блогериве. Да имаш ти или јас сигурна информација за местена утакмица воопшто нема да ти е до тие 90денари кои ги пратив па од нив да се богатиш. Онака чисто од љубопитност пратив порака пошто немам пратено и мислев воопшто не враќаат, па си викам да споделам тука да не праќа друг за истата утакмица....Ај да ти ја предвидам иднината, доколку влезе утакмицава:
На сите што ќе пратат порака им праќаат утакмици (различни) каде што играат фаворит и аутсајдер. Типот е најчесто 1/2 и 2/1, во зависност дали фаворитот игра дома или гости.
Некогаш ќе се посреќи на некој ќе му ја погодат, во случајов на тебе. И ти видно изненаден дека дечкото стварно има местени, и дека преку ноќ ќе се збогатиш, му бараш уште една лажејќи го дека не си ја уплатил претходнта, си немал време, блокирана била и сл.
Тој ти бара 100-150 евра за следната, ти му даваш, ти ја дава утакмицата (пак некој фаворит со аутсајдер), ја уплаќаш за 100че (евреи), фино-лепо си ја промаршуваш...
Почнуваш да размислуваш за самоубиство (или евентуално те бркаат од дома дека си му украл од платата на татко ти/мајка ти), но сфаќаш дека не вреди за 250 евра загуба да си го одземеш животот и си продолжуваш да си правиш тикети за 20ден (до крајот на животот).
НО, до крајот на животот ќе живееш етикетиран како овца (бричена), прелажан од 13-14 годишен копиљ кој половина ден го троши на играње Кантер и дремење в кладилница, а другата половина на дркање.
Глупчо, тебе те земав како пример само, не реков никаде дека истото ќе го направиш, хипотетичка ситуација само, не се возбудувај толку, размисли малку.хаха абе глупчо ти како од искуство да ми зборуваш. Јас искрено не ни очекував повратна порака да ми стигне со утакмица, а он ми вика 150 евра ќе сум дадел хаха, а утакмицава не сум ја ни уплатил. Си играв јас за 500-ка ливче мое и тоа е тоа. Не мора да се правиш паметен , сите знаеме дека се преваранти блогериве. Да имаш ти или јас сигурна информација за местена утакмица воопшто нема да ти е до тие 90денари кои ги пратив па од нив да се богатиш. Онака чисто од љубопитност пратив порака пошто немам пратено и мислев воопшто не враќаат, па си викам да споделам тука да не праќа друг за истата утакмица....
Кај ги најдов Баерн 1-1 3+ они едвај еден гол од пенал дадоа.![]()