Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Ова на Ренли му го викаше ?
Малисанде ми стана еден од омилените ликови !
tumblr_mc1x0yKmsi1qkurq6o1_500.gif

Испадна и игра
Game of Thrones Ascent.
Глеам нешто линк има на крајот, ќе разгледам шо е како е.

Еве и поинтересно, екстензија за Crusader Kings 2. Ако не друго барем мапата на настаните ќе ја владеете после оваа игра.

Секое нешто за книгиве/серијава што е направено, како пример видео игри јаде дис од старт, така да... :D

Се што е официјално, да. :P

А инаку, модот за Crusader Kings II што го спомна Миле Китич е супер. Не знам колку саати имам отепано со него.

Еве и уште еден мод ( овај е уште work in progress ) за Medieval II:

Инаку, Game of Thrones има потенцијал да биде супер игра, ама Мартин ги даде лиценците на никакви студија.

Шо перформанси бара ова Crusader Kings? И дали има спојлери во чудава? :D

Crusader Kings II System Requirements
Windows XP/Vista/7, Intel® Pentium® IV 2.4 GHz or AMD 3500+, 2 GB RAM, 2 GB free hard drive space, NVIDIA® GeForce 8800 or ATI Radeon® X1900 video card, Direct X-compatible sound card, DirectX 9, 3-button mouse, keyboard, speakers, Internet connection for multiplayerWindows XP/Vista/7, Intel® Pentium® IV 2.4 GHz or AMD 3500+, 2 GB RAM, 2 GB free hard drive space, NVIDIA® GeForce 8800 or ATI Radeon® X1900 video card, Direct X-compatible sound card, DirectX 9, 3-button mouse, keyboard, speakers, Internet connection for multiplayer.
За спојлери:
Пред да почниш да играш, треба да одбериш сценарио. Има околу 10 сценарија и скоро сите можеш да ги играш, нема спојлери. A Clash of Kings има спојлери од првата и втората сезона, значи него можеш да го играш, а A Feast for Crows има спојлери за сите книги што се издадени досега. Таму не чепкај. :P

Не ни знаев дека може на Гугл да се најде одговоров. Требаше да проверам пред да поставувам прашање.

Кулата во Стариград (Олдтаун де) е точниот одговор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom