Шота Буби
нотар
- Член од
- 4 март 2009
- Мислења
- 3.087
- Поени од реакции
- 1.780
пак ќе ти кажам,јас не се жалам мене ми и е убаво(преубаво) но тоа нема врска со платата од моите најблиски...Претходно на еден друг му велеше дека се филма, сега на женава која баш убаво си објасни. Не за друго ја знам девојкава долги години на форум е и не ми се допаѓа да ја нарекуваш лажга. Зошто? Оти ти неможеш да ја прифатиш реалноста. Она така живее, некој друг поинаку. Дај боже да ти иде и понатаму добро, само не кажувај како е тешко во Германија со 4 плати дома, како твоите ко ќе ја земеле платата ти се плачело. А твојата е над 5000. Тоа е срамота да го помислиш, а не да го напишеш на јавен форум. Прво не е се розово, сега убаво живеам. Дај реши се убаво ти е или лошо ти е?
Кафиња, мафиња со нашинци по странство не пијам, не оти си ти, туку оти не гледам потреба оти сме од иста земја па ете да морало да пиеме кафе, а друго заедничко немаме. Исто минеш низ улица здраво не си викаш, го гледаш у Шпанија на плажа се праи ко да сте први другари. Не ги сакам тие ситуации.
и тоа голем лажго е таа твоја пријателка,прочитај поназад што има напишано(куќа за една година,сопруг професија заварувач,2xнеделно на вечера,секој викенд во други делови на УСА)јас незнам кои денови е тој на работа.тоа го има таа твоја пријателка од форумов напишано а не јас.и немој повеќе да ми ги вртиш зборовите и уште еднаш да ти споменам мене лично ми е преубаво