Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 31.231
- Поени од реакции
- 51.492
Кога се сеќавам на ланскиот успех на Јуве среде Милано, знам дека Бурдисо беше тој што му асистираше гол на Давид Трезеге.
Нешто од Мај на плоштадот пред катедралата во Милано да не имаш да постираш, слушам црно-сината боја владеела во тој реон, покрај цела Италија .

Иначе сега слушнав на CNN брејкинг њуз, се слушнале две силни детонации во Палермо, повредени нема, причинето е само разочарување за жителите на Палермо а како главен виновник се сомничи Ибрахимович .
Е сега со оглед дека ја гледав во кафич уз муабети бев во можност да видам 80-85% од натпреварот .
Гледам негативни коментари за играта за што категорично не се согласувам, напротив, игравме во Палермо( ги победија Јуве на гостински терен), гостување кое не е омилено за големите тимови, гостување од кое цела Италија се надеваше на кикс од страна на Интер . . . . ама
. Незнам што очекувавте, ретко која екипа во Италија покажува добар и фантастичен фудбал за око ( а тие што го правеа тоа како Рома знаете како завршија ), а не посебно на едно вакво тешко гостување. Ме интересира колку шанси направија Палермо, особено во вториот дел кога играше само една екипа. Без разлика дали ке се согласите со мене или не, Интер денес го изиграа најдобриот натпревар сезонава, покрај мечот во Рим, играта е подобрена, се создаваа шанси и ја немаше таа анемичност која не утепа сезонава, башка што противникот цели 45 минути во вториот дел беше неутрализиран.
Браво за денешната игра, браво за Ибра, браво за Мур и браво за Интер, ни приредија уште еден убав викенд .
п.с. Многу погрешен впечаток од останатите коментари ке добијат оние кои навиваат за Интер на форумов а не го гледале мечот, сосем спротивното ке го видат на снимката која е препорачлива и за оние кои оставија неативни коментари за Интер после денешниот меч .

е шо им напраи со 2те бомби едната со 86 км на час а другата со 100 нешо
аа за денешниов натпревар другиве фудбалери ептен беа камења не памтам друг пат вака да било