Android корисници (проблеми, прашања, совети)

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе има нова верзија Андроид за Типо во скоро? Последната е 4.0.4 а зошто во карактеристиките за Типото пишва дека верзија за Андроид е 4.0? Го ресетирав Типото на фабричките подесувања ама верзијата за Андроид не се врати како што беше туку си остана најновата 4.0.4. Така треба?

Ќе има нова верзија Андроид за Типо во скоро? Последната е 4.0.4 а зошто во карактеристиките за Типото пишва дека верзија за Андроид е 4.0? Го ресетирав Типото на фабричките подесувања ама верзијата за Андроид не се врати како што беше туку си остана најновата 4.0.4. Така треба?

Така треба. Еднаш ако ја апдејтираш верзијата пример од 4.0.4 во 4.1.2 и да го ресетираш нема враќање назад. А за нова верзија за Типо нема да има. Последна е 4.0.4 .

А ова што пишува во карактеристиките за Типо дека има верзија 4.0, а последна е 4.0.4 или само првите две бројки се бројат?

Некоја андроид апликација за даунлоадирање на мјузик?

И јас ја симнав оваа ама не сум задоволен. Нешто Bearshare, Imesh има?

Неможам да го најдам. Линкче ако можи. И дали има македонски песни, мене за нив појќе ми е.

Неможам да го најдам. Линкче ако можи. И дали има македонски песни, мене за нив појќе ми е.

А да си инсталираш Tube Mate ?
Програмчето е за симнување клипови од Јутјуб, но има и опција како МП3 да ги симнеш

...не постои песна што ќе ја нема :D

За квалитетот на МП3 не сум сигурен, зашто само за видеа симнување го користам...
Ако сакаш, пробај, може ќе ти заврши работа :)

А да си инсталираш Tube Mate ?
Програмчето е за симнување клипови од Јутјуб, но има и опција како МП3 да ги симнеш

...не постои песна што ќе ја нема :D

За квалитетот на МП3 не сум сигурен, зашто само за видеа симнување го користам...
Ако сакаш, пробај, може ќе ти заврши работа :)
Баш ваква апликација барав, да симнувам песни од јутубе. Фала ти друже.
P.S. Дај ми линк неможам да ја најдам.

Зошто не можам да го апдејтувам телефонот Samsung Galaxy S2 Skyrocket od 4.0.4 во 4.1.2? Кога ке одам check updates, ми вели дека my software is up to date, а знам дека има излезено 4.1.2 за S2 skyrocket? о.О
--- надополнето: 31 мај 2013 во 17:03 ---
Зошто не можам да го апдејтувам телефонот Samsung Galaxy S2 Skyrocket od 4.0.4 во 4.1.2? Кога ке одам check updates, ми вели дека my software is up to date, а знам дека има излезено 4.1.2 за S2 skyrocket? о.О

Како да префрлам слики/музика од мемориска на интерната на телефонот? Sony Xperia T, Android 4.1.2

X-plore File Manager - го спуштив пред малце, една од најкорисните апликации и е само 1.5 мб, сопствен плеер за музика, видео и слики, можеш да ги зиповаш било кој фајл од телефонот и да ги видиш хајден фајловите, нешто 10пати подобро од filemanager.

Зошто не можам да го апдејтувам телефонот Samsung Galaxy S2 Skyrocket od 4.0.4 во 4.1.2?

Се ти е на сток (фабричко)? Ако имаш нешто custom инсталирано, како kernel, recovery, нема да ти даде апдејт. Или ако ти даде, нема да се инсталира.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom