Android корисници (проблеми, прашања, совети)

Член од
11 ноември 2011
Мислења
555
Поени од реакции
48
Ќе има нова верзија Андроид за Типо во скоро? Последната е 4.0.4 а зошто во карактеристиките за Типото пишва дека верзија за Андроид е 4.0? Го ресетирав Типото на фабричките подесувања ама верзијата за Андроид не се врати како што беше туку си остана најновата 4.0.4. Така треба?

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Ќе има нова верзија Андроид за Типо во скоро? Последната е 4.0.4 а зошто во карактеристиките за Типото пишва дека верзија за Андроид е 4.0? Го ресетирав Типото на фабричките подесувања ама верзијата за Андроид не се врати како што беше туку си остана најновата 4.0.4. Така треба?

Така треба. Еднаш ако ја апдејтираш верзијата пример од 4.0.4 во 4.1.2 и да го ресетираш нема враќање назад. А за нова верзија за Типо нема да има. Последна е 4.0.4 .

Член од
11 ноември 2011
Мислења
555
Поени од реакции
48
А ова што пишува во карактеристиките за Типо дека има верзија 4.0, а последна е 4.0.4 или само првите две бројки се бројат?

Член од
11 ноември 2011
Мислења
555
Поени од реакции
48
Некоја андроид апликација за даунлоадирање на мјузик?

Член од
11 ноември 2011
Мислења
555
Поени од реакции
48
И јас ја симнав оваа ама не сум задоволен. Нешто Bearshare, Imesh има?

Член од
11 ноември 2011
Мислења
555
Поени од реакции
48
Неможам да го најдам. Линкче ако можи. И дали има македонски песни, мене за нив појќе ми е.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.589
Поени од реакции
59.352
Неможам да го најдам. Линкче ако можи. И дали има македонски песни, мене за нив појќе ми е.
А да си инсталираш Tube Mate ?
Програмчето е за симнување клипови од Јутјуб, но има и опција како МП3 да ги симнеш

...не постои песна што ќе ја нема :D

За квалитетот на МП3 не сум сигурен, зашто само за видеа симнување го користам...
Ако сакаш, пробај, може ќе ти заврши работа :)

Член од
11 ноември 2011
Мислења
555
Поени од реакции
48
А да си инсталираш Tube Mate ?
Програмчето е за симнување клипови од Јутјуб, но има и опција како МП3 да ги симнеш

...не постои песна што ќе ја нема :D

За квалитетот на МП3 не сум сигурен, зашто само за видеа симнување го користам...
Ако сакаш, пробај, може ќе ти заврши работа :)
Баш ваква апликација барав, да симнувам песни од јутубе. Фала ти друже.
P.S. Дај ми линк неможам да ја најдам.

Член од
10 јули 2010
Мислења
31
Поени од реакции
0
Зошто не можам да го апдејтувам телефонот Samsung Galaxy S2 Skyrocket od 4.0.4 во 4.1.2? Кога ке одам check updates, ми вели дека my software is up to date, а знам дека има излезено 4.1.2 за S2 skyrocket? о.О
--- надополнето: 31 мај 2013 во 17:03 ---
Зошто не можам да го апдејтувам телефонот Samsung Galaxy S2 Skyrocket od 4.0.4 во 4.1.2? Кога ке одам check updates, ми вели дека my software is up to date, а знам дека има излезено 4.1.2 за S2 skyrocket? о.О

П

Паган-др

Гостин
Како да префрлам слики/музика од мемориска на интерната на телефонот? Sony Xperia T, Android 4.1.2

Член од
30 декември 2012
Мислења
173
Поени од реакции
331
X-plore File Manager - го спуштив пред малце, една од најкорисните апликации и е само 1.5 мб, сопствен плеер за музика, видео и слики, можеш да ги зиповаш било кој фајл од телефонот и да ги видиш хајден фајловите, нешто 10пати подобро од filemanager.

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Зошто не можам да го апдејтувам телефонот Samsung Galaxy S2 Skyrocket od 4.0.4 во 4.1.2?
Се ти е на сток (фабричко)? Ако имаш нешто custom инсталирано, како kernel, recovery, нема да ти даде апдејт. Или ако ти даде, нема да се инсталира.

Kajgana Shop

На врв Bottom