Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.741
никако да сте отишле!
прво мора обавезно сите 5 да се гледаат, пошо нели fast and furios x-логијата е позната по своите длабоко обработени теми
на филмот не се оди ради "entertainment"

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.403
Поени од реакции
25.267
Јас го имам гледано само кецот од брзите и бесните, кога излезе тогаш со друштво се собравме и све шо се сеќавам беше нешо сцени со коли и трки...

H

HoT IcE

Гостин
Ај не бидите и вие хипстери сега. Брзи и Бесни е бесна франшиза и е добра за чилање после работа или слично, не тупете и сега, има други филмови кои се невозможни за гледање, пример Ајронмен, али ББ не е толку лош филм да добива ваква критика. И јас сум против вакви блокбастери, ама не е до тој степен да се криткува, Трансформери и Ајронмен се бижутерија за овој.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
Трансформери и Ајронмен се бижутерија за тој. Aко веќе одиме така.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ај не бидите и вие хипстери сега. Брзи и Бесни е бесна франшиза и е добра за чилање после работа или слично, не тупете и сега, има други филмови кои се невозможни за гледање, пример Ајронмен, али ББ не е толку лош филм да добива ваква критика. И јас сум против вакви блокбастери, ама не е до тој степен да се криткува, Трансформери и Ајронмен се бижутерија за овој.
Лош подфорум си одбрал за ваков коментар. :D

H

HoT IcE

Гостин
Лош подфорум си одбрал за ваков коментар. :D
Знам дека подфорумов е скупштина на хипстери кои се палат на црно-бели филмови од 1903, али уреду е све тој, ја не викам дека е тој лошо или што знам, ама претеран хејт е очигледан и не гледам потреба од такво нешто.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492

Aјронмен серијалот е едно 5 класи на Брзи и Бесни.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Знам дека подфорумов е скупштина на хипстери кои се палат на црно-бели филмови од 1903, али уреду е све тој, ја не викам дека е тој лошо или што знам, ама претеран хејт е очигледан и не гледам потреба од такво нешто.
Ајс... Не знам кој си, што си и од каде си. Некој нуб, новајлија што врска нема ни од филмови ни од луѓето што одат на форумов. Треба да почитуваш мислења на други, какви и да се и различни да се од твоите. Нема потреба од хејтање.

И ај, ова погоре ќе го разберам некако. Ама не лажи и не ги оцрнувај луѓето со тие лаги и грешни претпоставки.

Мислам, ти се молам...1903? Не ги потценувај. Тоа е многу ново за нив

L'homme à la tête en caoutchouc (1901)
Bluebeard (1902)
Snow White (1902)
A Trip to the Moon (1902)

G

garthok

Гостин
никако да сте отишле!
прво мора обавезно сите 5 да се гледаат, пошо нели fast and furios x-логијата е позната по своите длабоко обработени теми
И уметничка фотографија.
--- надополнето: 29 мај 2013 во 00:17 ---
И ја приметив нешо у уметнички фазон сите почнаа. Или вчера прв пат глеале европски филм или хипстерајот ги отру, дај стварно олабавете... има страшно добри холивудски ствари у поново време. И да, ајронмен 3 владее.

H

HoT IcE

Гостин
Ајс... Не знам кој си, што си и од каде си. Некој нуб, новајлија што врска нема ни од филмови ни од луѓето што одат на форумов. Треба да почитуваш мислења на други, какви и да се и различни да се од твоите. Нема потреба од хејтање.

И ај, ова погоре ќе го разберам некако. Ама не лажи и не ги оцрнувај луѓето со тие лаги и грешни претпоставки.

Мислам, ти се молам...1903? Не ги потценувај. Тоа е многу ново за нив

L'homme à la tête en caoutchouc (1901)
Bluebeard (1902)
Snow White (1902)
A Trip to the Moon (1902)
Ти ова ко про, ко воѓа на клан пишуваш, добро де. Уреду е, ја сум нуб, не е битно моето мислење. Сега можеш да си легнеш и да спиеш убаво и нареден пат да ме рипнеш ко ќе видиш мое мислење. Ја у ниеден пост не се испонашав арогантно ко тебе, али то је најмање битно сега. И пишав дека превише хејтате еден филм, не дека не почитувам ваш став и мислење, само дека претеравте. Ајт на здравје.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ти ова ко про, ко воѓа на клан пишуваш, добро де. Уреду е, ја сум нуб, не е битно моето мислење. Сега можеш да си легнеш и да спиеш убаво и нареден пат да ме рипнеш ко ќе видиш мое мислење. Ја у ниеден пост не се испонашав арогантно ко тебе, али то је најмање битно сега. И пишав дека превише хејтате еден филм, не дека не почитувам ваш став и мислење, само дека претеравте. Ајт на здравје.
Сарказам,кумановац,сарказам :D

Него најпаметно е секој да си задржува мислење за себе или да сподели мислењ и уопште да не му биде гајле што на некој му се допаднал некој шведски филм на ирски режисер од 45.

А со коментариве ќе испадне дека вени сечам на Фест енд Фјуриус а немам гледано ниеден филм пошто не ми се нешто интересни.
А да и Ајрон Мен 3 си е типичен Марвел просек (т.е. со филмови како Капт.УСА и Тор на пр. не знам ни што се смета за Марвел просек)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.681
Поени од реакции
34.172
A trip to the moon мислам дека 50 посто овде со кој дискутирам им е гледан, така да сак ит плах. :D

Сериозно, јас како дел од хипстерајот гледам повеќе блокбастери од вие, нехипстерајот, така да псст.

Трансформери > Aјрон мен (дури само кецот) > Брзи и Бесни.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Трансфомери е поим за блокбастер за сите овие останати и тоа со Шиа ле Пуф во главна улога, некој поасален ако беше, уште подобар ќе беше.

Kajgana Shop

На врв Bottom