Hiryu
H+
- Член од
- 5 мај 2013
- Мислења
- 674
- Поени од реакции
- 848
Благодарам на одговорот.Прво, што е за тебе озбилна врска? Ќе се сексаш само со неа и таа само со тебе? Па и сега е така, освен ако не си сигурен дека таа шара по страна.
.
Знам дека не шара а под озбилна врска мислев да размисли и ако сака да дојде да живее со мене, многу убаво и кажав дури и реков ако сакаш месец, ако сакаш три штом не си сигурна па да видиш..
Чекав одговор цели две недели, а за сексот ме излудува како диви животни сме само ме тера анал а тоа стварно не ми е ќејф ама моравПотоа, што ултиматум си ѝ дал? „Биди во врска со мене или ќе те откачам“? Па не мораш тоа ниту да го кажуваш - јасно ѝ е. Дека сака нешто со тебе доказ ти е супер сексот;нека збори што сака, ако во кревет те полудува, сака да има нешто со тебе (труп којшто само лежи и не мрда не е претерано секси, а оваа дури и те водела - има оган во неа кон тебе, телото ѝ зборува).
Крусер јас добив добар одговор, добар во смисол фер "можеме да одиме ниво погоре но за такво нешто не сум спремна, не сум сигурна", овие зборови се коректен одговор но за мене разочарувачки бидејќи првпат осеќам дека не е како со претходните дека едноставно осеќам дека ги исполнува спецификациите и стандардите мои, образована е, интелигентна и искрена и плус знае да готви добри мини пици од кришки леб со кашкавал, салама и кечап.Понатаму, додека не е сигурна (на збор), тебе ништо не ти пречи да излегуваш со други девојки и можеби да го бараш она што таа ти го нуди во креветот (можеби ќе најдеш и подобри). Ти си ѝ понудил врска на оваа, а таа нешто се двоуми - додека се двоуми, ти може да најдеш некоја трета што баш и не се двоуми и ѝ е јасно што сака (на пример тебе).
да "откачувањето" или ултиматумот ако одговореше со ДА додека сме заедно друга нема да дирнам но и дадов до знаење дека има конкуренција, се прашувам дали она сега презема иницијатива првен преку сексот а добар секс се памти бидејќи не е само секс.Според мене, ако „откачувањето“ значи дека ти ќе си наоѓаш други девојки покрај оваа, тоа е вистинскиот потег (ако претходно си ѝ кажал дека ќе ја чекаш, кажи ѝ дека веќе нема да ја чекаш). Кога си ѝ кажал дека ќе превземеш нешто, таа одговорила со лудо добар секс. Ако ѝ кажеш дека ќе си прошеташ по страна, ако нешто има кон тебе, ќе ти пружи уште подобар секс (ова е моја претпоставка), за да не мора да одиш многу далеку.
Поздрав но мислам дека болдот ќе го применам, не сум вложил толку во женско досега и време и нерви и внимание дури и првпат пробив во аналниот отвор што не ми е ќејф ама за неа, ај кондом користев инаку за во пичка не користиме заштита оти веќе ја имаме сигурноста, мислам нивото во кое ако имаш секс со друго лице ќе кажеш.Значи, немој да ја баталуваш целосно, туку само направи си простор да наоѓаш и други девојки, ако оваа многу се двоуми. Или ќе ѝ стане јасно дека сака да те задржи или ќе ѝ стане јасно дека не сака. Во двата случаи сметам дека ти ќе најдеш добра девојка за тебе - или оваа, или друга, којашто ќе ги има тие карактеристики што ги бараш кај оваа (велиш не ја сакаш, ама ти одговара - твоето тело ја бара оваа, што те полудела со сексот; тоа ќе го бараш и понатаму).
Поздрав и со лесно
Благодарам на одговорот.