Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Hiryu

H+
Член од
5 мај 2013
Мислења
674
Поени од реакции
848
Прво, што е за тебе озбилна врска? Ќе се сексаш само со неа и таа само со тебе? Па и сега е така, освен ако не си сигурен дека таа шара по страна.

.
Благодарам на одговорот.

Знам дека не шара а под озбилна врска мислев да размисли и ако сака да дојде да живее со мене, многу убаво и кажав дури и реков ако сакаш месец, ако сакаш три штом не си сигурна па да видиш..

Потоа, што ултиматум си ѝ дал? „Биди во врска со мене или ќе те откачам“? Па не мораш тоа ниту да го кажуваш - јасно ѝ е. Дека сака нешто со тебе доказ ти е супер сексот;нека збори што сака, ако во кревет те полудува, сака да има нешто со тебе (труп којшто само лежи и не мрда не е претерано секси, а оваа дури и те водела - има оган во неа кон тебе, телото ѝ зборува).
Чекав одговор цели две недели, а за сексот ме излудува како диви животни сме само ме тера анал а тоа стварно не ми е ќејф ама морав:D

Понатаму, додека не е сигурна (на збор), тебе ништо не ти пречи да излегуваш со други девојки и можеби да го бараш она што таа ти го нуди во креветот (можеби ќе најдеш и подобри). Ти си ѝ понудил врска на оваа, а таа нешто се двоуми - додека се двоуми, ти може да најдеш некоја трета што баш и не се двоуми и ѝ е јасно што сака (на пример тебе).
Крусер јас добив добар одговор, добар во смисол фер "можеме да одиме ниво погоре но за такво нешто не сум спремна, не сум сигурна", овие зборови се коректен одговор но за мене разочарувачки бидејќи првпат осеќам дека не е како со претходните дека едноставно осеќам дека ги исполнува спецификациите и стандардите мои, образована е, интелигентна и искрена и плус знае да готви добри мини пици од кришки леб со кашкавал, салама и кечап.

Според мене, ако „откачувањето“ значи дека ти ќе си наоѓаш други девојки покрај оваа, тоа е вистинскиот потег (ако претходно си ѝ кажал дека ќе ја чекаш, кажи ѝ дека веќе нема да ја чекаш). Кога си ѝ кажал дека ќе превземеш нешто, таа одговорила со лудо добар секс. Ако ѝ кажеш дека ќе си прошеташ по страна, ако нешто има кон тебе, ќе ти пружи уште подобар секс (ова е моја претпоставка), за да не мора да одиш многу далеку.
да "откачувањето" или ултиматумот ако одговореше со ДА додека сме заедно друга нема да дирнам но и дадов до знаење дека има конкуренција, се прашувам дали она сега презема иницијатива првен преку сексот а добар секс се памти бидејќи не е само секс.

Значи, немој да ја баталуваш целосно, туку само направи си простор да наоѓаш и други девојки, ако оваа многу се двоуми. Или ќе ѝ стане јасно дека сака да те задржи или ќе ѝ стане јасно дека не сака. Во двата случаи сметам дека ти ќе најдеш добра девојка за тебе - или оваа, или друга, којашто ќе ги има тие карактеристики што ги бараш кај оваа (велиш не ја сакаш, ама ти одговара - твоето тело ја бара оваа, што те полудела со сексот; тоа ќе го бараш и понатаму).

Поздрав и со лесно
Поздрав но мислам дека болдот ќе го применам, не сум вложил толку во женско досега и време и нерви и внимание дури и првпат пробив во аналниот отвор што не ми е ќејф ама за неа, ај кондом користев инаку за во пичка не користиме заштита оти веќе ја имаме сигурноста, мислам нивото во кое ако имаш секс со друго лице ќе кажеш.

Благодарам на одговорот.

Член од
7 април 2013
Мислења
4
Поени од реакции
0
добро вечер на сите форумџии. да го споделам мојов проблем. со мојата девојка 1год и 8 месеци како имаме секс и до сега не сум и свршил или она пред мене, увек стопираме кога надоагја... никогаш не ми дава да ја видам гола од половина надоле кога е легната на стомак, ни да и се доближам со уста кај "ва....та". она до сеа дали 3-4 пати ми го има пушено, д.кано малку некад при секс и месечно 3-4 пати иаме секс. Имаме и услови и све ама она и ми има кажано дека не и се ебка толку, а многу ме сака исто и ја неа иначе јас иам 20год а она 19.. и иаме 2ипол годишна врска... ама више ми е скурчено премногу ја сакам ама ги поминува сите граници.. помош ве молам и некој добар совет, поздрав

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
добро вечер на сите форумџии. да го споделам мојов проблем. со мојата девојка 1год и 8 месеци како имаме секс и до сега не сум и свршил или она пред мене, увек стопираме кога надоагја... никогаш не ми дава да ја видам гола од половина надоле кога е легната на стомак, ни да и се доближам со уста кај "ва....та". она до сеа дали 3-4 пати ми го има пушено, д.кано малку некад при секс и месечно 3-4 пати иаме секс. Имаме и услови и све ама она и ми има кажано дека не и се ебка толку, а многу ме сака исто и ја неа иначе јас иам 20год а она 19.. и иаме 2ипол годишна врска... ама више ми е скурчено премногу ја сакам ама ги поминува сите граници.. помош ве молам и некој добар совет, поздрав
Шо ти пречи тебе кај девојката?

Член од
9 мај 2013
Мислења
331
Поени од реакции
222
Прво вели дека имал врска од 1 година и 8 месеци а после вели дека е во врска 2 и пол години. Ако веќе тролаш барем тролај без очигледни грешки :)

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Прво вели дека имал врска од 1 година и 8 месеци а после вели дека е во врска 2 и пол години. Ако веќе тролаш барем тролај без очигледни грешки :)
Секс имаат година и 8 месеци.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Секс..............секс.......секс

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Па, си ѝ кажал ли дека сакаш повеќе секс? И каков?

Ако не, кажи ѝ. Ако и понатаму не ѝ се сака толку, најди си девојка на која ѝ се сака. Ако оваа многу те сака, ќе те сака и тогаш.

А кој знае, можеби таа тоа го прави со тебе...? Си помислил ли на тоа? Да има 19 години и да не ѝ се ебка толку... Прилично неверојатно. Да, и ти ја сакаш неа... Многу...

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.326
Поени од реакции
15.581
Како бе ова? :)

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
idam so devojkata 2god i 4 meseci, pred godina ipol pocnavme so seks prvi sme si, jas 20 ona 19god, najsuper ni e u vrskata, sve e super samo edno ne e
znaci imam i kola (posle 11 mozam da vozam) i doma si imam sprat vo kukja samo za mene, ona ponekogas e sama znaci iame uslovi a neame dovolno seks, uvek problem ni bil.. posle iskacanje navecer okolu 2-3 sam koga sum ja vrakjam doma i znaci ama bas nikogas sme nemale seks u kola ili posle iskacanje bas onaka koga e zagreana. drugo u godina ipol samo 5-6pati mi go ima p....o po 2-3min. ne mi dava da i prijdam "dole" da ja baknam,liznam i sl. vo mesecot 3-4 pati imam seks po 5-10min i odma se oblekuva skroz ( a nema potreba moze da si legame uste) a imame uslov za najmalku duplo da iame. nekogas 14-20dena nemame seks pa posle u 3 dena 2 dena ke iame i taka koga cekam 2-3 nedeli mn mi e teshko. i koga neame seks tie 2-3 nedeli duri nejke ni da me pogali "dole". drugo nikogas ne sum svrsil pred nea ili na nea, i sve toa trpam zaradi toa sho epten ja sakam!! src moze li poredovno da imame seks nejzin odgovor e: pa znaesh deka ne mi se ebka tolku... sakam da prasam dali e ova normalno i sho da pravam ako moze bilo kakov sovet da mi pomognete sho da napravam?
Уште колку пати ќе го пишуваш истово и ќе бараш совет?

Член од
7 април 2013
Мислења
4
Поени од реакции
0
така брат и ја се чудам,изгледа премногу срам има.. синојќа мораше преку тренерка да ја масирам за гз (предигра) и дали 10мин имавме секс(у нејзината соба) и тоа само една поза-странично. некогаш немаме секс 2 недели и повеќе и тој период ни да ме фати за к.р не па да ми го п.ши тоа ми е криво, и кога ке и кажам дека малку ми е секс ми викаа лелее тебе све ти е у памет секс заради тоа ли ме сакаш и сл..
А кој знае, можеби таа тоа го прави со тебе...? Си помислил ли на тоа? Да има 19 години и да не ѝ се ебка толку... Прилично неверојатно. Да, и ти ја сакаш неа... Многу... брат ова некако слабо го разбрав, дај поедноставно пиши го да не се мачам меѓу редови да го читам.

Kajgana Shop

На врв Bottom