Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
eве го голот на Адриано!
п.с. Виеира се повреди наскоро ке се знае каква е повредата и колку време ке биде повреден!
уште едно п.с. Реков ја некој ке се повреди на националните утакмици!

Уф колку ми е кеф за детево...бравос!!!

Венецуела-Бразил 0-4
19 мин Адриано 0:3
Интер беше застапен со: Цезар(имаше неколку одлични одбрани), Маикон, Адриано(го постигна третиот гол), Мансини(влезе од резервна клупа и играше за Бразил после 4 годишна пауза).

Супер што Адриано дал гол... Се враќа во форма :)!

Денешната насловна на Corriere dello Sport :)

thumb_size1902.jpg

jas neznam kako voopsto ovie so se za milan imat faca da pisat ovde...abe ne vie stram.....sakate titula da osavoite...a prosekot na godinite na igra4ite e 31....kade taka be...tatko mi da vi go pustam i zemete ja titulata
:pos2:

НОВО НОВО НОВО....

Ибрахимовиќ: Сакам да бидам капитен на ИНТЕР
Златан Ибрахимовиќ го фрлил окото на капитенската лента, на натпреварот Шведска- Португалија ја носеше капитенската лента и ја предводеше Шведска, изгледа многу му се допаднала таа улога и сега отворено во неговата изјава ја посакуваа капитенската улога и во ИНТЕР.Еве извадок од неговата изјава „Чест е да се биде капитен на Шведска, а сега сакам таа улога да ја имам и во Интер„

Интересно ќе биде како ќе реагира на ваква изјава господин господин Мурињо.

НОВО НОВО НОВО....

Златан Ибрахимовиќ го фрлил окото на капитенската лента, на натпреварот Шведска- Португалија ја носеше капитенската лента и ја предводеше Шведска, изгледа многу му се допаднала таа улога и сега отворено во неговата изјава ја посакуваа капитенската улога и во ИНТЕР.Еве извадок од неговата изјава „Чест е да се биде капитен на Шведска, а сега сакам таа улога да ја имам и во Интер„

Е оваа изјава искрено ми се свиѓа :wink:

Матеи Радоу во Јануар , највероватно доаѓа на Џузепе Меацацената која треба Интер да ја плати се движи од 11 до 13 милиончиња евра.Викендов бил постигнат усен договор меѓу мУРИЊО И НЕГОВИОТ МЕНАЏЕР., НО СЕПАК НЕМА ДА НИ БИДЕ ОД ПОМОШ ЗА ВО ЛИГА НА ШАМПИОНИ, ЗАТОА што играше за Стеауа.

Roberto Mancini kandidat za klupата на Galatasaraј, do pred nekoj mesec bese na celo na trikaten sampion, a sega dojde do turska Galatasaraj, koja sepak treba da razmisli dali da go dovede.

Ибра има уште муви да лапа за лентата!
Прв капитен Занети додека не се пензионира после него следат Кордоба и Матераци а не треба да се заборави ни Толдо!

НОВО НОВО НОВО....

Не е добро многу да се занесува. Да беше скромен немаше ни да помисли, а камо ли да изјави такво нешто се додека Занети е во тимот :icon_surp :ne_zboram. Како што кажа @Адриано, по Занети има листа на чекање за капитенската лента. Не може некој со година-две играње во тимот да го стават да биде капитен.

Матераци се опорави од повредата и се очекува да биде во комбинација за натпреварот против Рома.

Моментално вакви се предвидувањата за формацијата на Интер против Рома.

-------------------------Цезар----------------------

Маикон-------Кордоба-------Бурдисо--------Ј.Занети

Мансини------Мунтари-------Камбиасо------Кварезма

------------------Ибрахимовиќ---Адриано-------------

Добро а што е работава со Киву и Максвел има ли некој подетални информации?
и дополнување за Думан-мислам дека кварезма и мансини треба да си ги сменат местата!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom