Тоа сум јас - Реално шоу

• Креатор на темата Креатор на темата unique9
  • Време на започнување Време на започнување
Ne znam zosto ova sou ne prodolzi ponataka , a da navistina deka bese prvoto realno sou od vakov tip vo zemjite od bivsa jugoslavija. Inaku kaj nas imase 3 vakvi soua. Na prvoto sou pobedi Dragi spaga borejki se do kraj so eden tip kumanovac go vikaja , vtoroto sou pobedi edn albanec admir mi se 4ini se vikase go tera na blazo od kavadarci vo finale, a tretoto sou bese eks ju i imae ljugje od site bivsi jugoslovenski repubiliki, na nego pobedi miro od slovenija .

Иииии сеа баш ја слушав песнава и ме фати носталгија, скоро и ги заборавив како изгледаат луѓево а ептен го следев шоуво:).
Нели имаше еден кли од песнава исто, само како црно-бел спот каде сите ликови се појавуваа?
Не можам нигде да го најдам:/

Maлку каснам со одговоров ама ај нека се потсетат многумина кој го гледаа на учесниците ,во спотот има учесници од повеќето сезони.

А јас пак неможам да ги најдам нецензурираните клипчиња од ова шоу... знам дека излезе и ДВД ова шоу само никој изгледа не ги закачи клипчињата на нет.

А јас пак неможам да ги најдам нецензурираните клипчиња од ова шоу... знам дека излезе и ДВД ова шоу само никој изгледа не ги закачи клипчињата на нет.

А има некаде да се гледа бар некој дел снимка од шоуво ,никаде ни јас неможам да најдам.

Сега се сетив незнам која беше сезона Тоа сум јас ,го пикнаа во куќата Драги Шпага како гостин мислам неколку дена и имаше една Драгица колку што се сеќавам така се викаше една жена ,со неа се заклучија во собата и имаа секс ,па другите ѕиркаа низ клучалка :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom