- Член од
- 30 мај 2012
- Мислења
- 2.002
- Поени од реакции
- 3.042
Ајде за тенис кој е онака да се издуваме малку нека ми пише во инбокс ако сака по кеј или у ѓорче ќе најдам јас клуч не е проблем
На кое ниво си, можеш да префрлиш топка или ептен почетник?Ајде за тенис кој е онака да се издуваме малку нека ми пише во инбокс ако сака по кеј или у ѓорче ќе најдам јас клуч не е проблем
Јас и ти, што викаш?Ајде тенисче да изиграме,ми се приигра нешто гледам турнириве во Мадрид,Рим,овој период ми се игра тенис ептен пошто програмата е исполнета со овој спорт
Anywhere,1v1?!Јас и ти, што викаш?
Anyplace, anywhere, anytime. Еден на еден.Anywhere,1v1?!
Не сум многу добар онака колку да се игра а не сум ни од оние ептен почетници да не можам да префрлам топкаНа кое ниво си, можеш да префрлиш топка или ептен почетник?
Супер, ќе се договориме деновиве за поточно, ќе ти пратам ппНе сум многу добар онака колку да се игра а не сум ни од оние ептен почетници да не можам да префрлам топка
Ти сам са спаси од дебакл, на ного не видано-педарски начин шо а изгуби топкатаМалце глупо е кај нас што е отворено од 4 часот, има 2 терени само и на 2/3 добиени гејмови се игра. И ако изгубиш едно пола саат сигурно чекаш додека да дојдеш на ред. Иначе вчера дождот го спаси од дебакл The Edge^.
Хехехе седи миран ај. xD Ти нема смисла маабето, едно тројно послабо гледум од тебе. xDТи сам са спаси од дебакл, на ного не видано-педарски начин шо а изгуби топката
Во друга тема ти е мислењето ама тука ќе те цитирам. Па враќај им ги само бе, доволно ти е. Сигурно не се професионалци, ќе се изнервират и ќе нападнат, а со тоа сигурно ќе згрешат.А дали некој од тука знае да игра тенис? Да ме научи нешто за да можам да ги тепам другариве(невидено дрво сум,неам техника ама стигам све ко Рафа сум).Целиот термин и рекетите се на моја сметка
Оше послабо да гледиш..Хехехе седи миран ај. xD Ти нема смисла маабето, едно тројно послабо гледум од тебе. xD