Тенисот во Македонија. Игра ли некој тенис?

Член од
30 мај 2012
Мислења
2.002
Поени од реакции
3.042
Ајде за тенис кој е онака да се издуваме малку нека ми пише во инбокс ако сака :) по кеј или у ѓорче ќе најдам јас клуч не е проблем :)

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Ајде за тенис кој е онака да се издуваме малку нека ми пише во инбокс ако сака :) по кеј или у ѓорче ќе најдам јас клуч не е проблем :)
На кое ниво си, можеш да префрлиш топка или ептен почетник?

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Не сум многу добар онака колку да се игра :) а не сум ни од оние ептен почетници да не можам да префрлам топка :)
Супер, ќе се договориме деновиве за поточно, ќе ти пратам пп :)

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Ау, ама се разигравте нешто тенис во последно време. :D Штета што не сум од Скопје, ќе напраевме по некој сет. :)

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
каде точно се наоѓа теренот покрај кеј што го спомнувате т.е. во која населба?

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.758
Поени од реакции
43.946
Малце глупо е кај нас што е отворено од 4 часот, има 2 терени само и на 2/3 добиени гејмови се игра. И ако изгубиш едно пола саат сигурно чекаш додека да дојдеш на ред. Иначе вчера дождот го спаси од дебакл The Edge^. :D

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Малце глупо е кај нас што е отворено од 4 часот, има 2 терени само и на 2/3 добиени гејмови се игра. И ако изгубиш едно пола саат сигурно чекаш додека да дојдеш на ред. Иначе вчера дождот го спаси од дебакл The Edge^. :D
Ти сам са спаси од дебакл, на ного не видано-педарски начин шо а изгуби топката

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.758
Поени од реакции
43.946
Ти сам са спаси од дебакл, на ного не видано-педарски начин шо а изгуби топката
Хехехе седи миран ај. xD Ти нема смисла маабето, едно тројно послабо гледум од тебе. xD
--- надополнето: 23 мај 2013 во 20:44 ---

А дали некој од тука знае да игра тенис? Да ме научи нешто за да можам да ги тепам другариве(невидено дрво сум,неам техника ама стигам све ко Рафа сум).Целиот термин и рекетите се на моја сметка :D
Во друга тема ти е мислењето ама тука ќе те цитирам. :D Па враќај им ги само бе, доволно ти е. Сигурно не се професионалци, ќе се изнервират и ќе нападнат, а со тоа сигурно ќе згрешат. :D

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.001
Поени од реакции
12.604
Ај двојки викендов ако не врнит, имат заинтересирани?

L

Löwe

Гостин
Да не има за во Прилеп некој заинтересиран?

Kajgana Shop

На врв Bottom