Тениски збиранки (договарање за следење натпревари)

pirlo21

којотот
Член од
12 јануари 2008
Мислења
2.052
Поени од реакции
2.055
Овој викенд имам работа, ама од следниот турнир и ја ви се приклучувам :D @RogerFans

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Можеме и рандом натпревари да си се договараме да гледаме, во недела од колку часот е финалето? Ништо не изгледав од ова Мадридов поради обврски ама ајде финалево ќе ве дружам иако ќе се осеќам ко да ја гледам крајната епизода на ГоТ а ја немам гледано сезоната :pos:

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.737
Член од
23 август 2010
Мислења
39.667
Поени од реакции
115.295
Можеме и рандом натпревари да си се договараме да гледаме, во недела од колку часот е финалето? Ништо не изгледав од ова Мадридов поради обврски ама ајде финалево ќе ве дружам иако ќе се осеќам ко да ја гледам крајната епизода на ГоТ а ја немам гледано сезоната :pos:
Ова. Ај за турниров може не, ама од Рим па натака може комотно да си се собираме и да глеаме тенис и преку недела, таман ќе завршат и колоквиуми.

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
А дали некој од тука знае да игра тенис? Да ме научи нешто за да можам да ги тепам другариве(невидено дрво сум,неам техника ама стигам све ко Рафа сум).Целиот термин и рекетите се на моја сметка :D

Не е заебанција,сериозен сум.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.667
Поени од реакции
115.295
Дечки шо ќе праиме? Гледав прогноза во недела прогнозираат пороен дожд и невреме, што велите да оставиме за Рим и следната недела?

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Дечки шо ќе праиме? Гледав прогноза во недела прогнозираат пороен дожд и невреме, што велите да оставиме за Рим и следната недела?
Може да одложиме. Таман се поинтересни тие турнири. :)

Член од
27 август 2009
Мислења
1.540
Поени од реакции
1.671
Примате членови што се помалку активни на форумов?
Јас ептен ретко пишувам, кој не знае јас сум фан на Рафа.
Ако се берите за во недела ќе дојдам, посекако немам спорт клуб да ја гледам на тв, ако не во наредна прилика :).

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Ако се берите за во недела ќе дојдам, посекако немам спорт клуб да ја гледам на тв, ако не во наредна прилика :).
Нема активни неактивни, кој сака може да присуствува. :) Но, оваа збиранка ќе ја одложиме, за следниве ќе се договориме, Рим и РГ идат, ќе има интересни мечеви.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.667
Поени од реакции
115.295
Следи ја темава во следниот период, т.е. веќе од понеделник натака и ќе се договориме да направиме конечно една збиранка од Кајгана за следење тениски меч. Требаше утре али најавуваат невреме па да не ризикуваме у случај да се деси истото оставивме за следната недела. Рим сигурно ќе се гледа, само кои мечеви, кога и каде ќе прецизираме во текот на следната недела како што реков претходно. Инаку, секако дека примаме членови што се помалку активни, кој е за гледање тенис слободно нека повели. :)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.957
Поени од реакции
16.301
Кога ќе се договорите, пингнете ме на темата, да го променам насловот на темата, со датумот на собиранката. :)
Иначе во текот на летото, а можно е и за време на Ролан Гарос да дојдеме во Скопје јас и Red John .. да изгледаме некој меч.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Ако во Рим порано се сретнат Новак и Надал, ете ни топ прилика за збиранка, ама за тоа потоа.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
ениуан за некој меч? :)

Божино

4815162342
Член од