Ова. Ај за турниров може не, ама од Рим па натака може комотно да си се собираме и да глеаме тенис и преку недела, таман ќе завршат и колоквиуми.Можеме и рандом натпревари да си се договараме да гледаме, во недела од колку часот е финалето? Ништо не изгледав од ова Мадридов поради обврски ама ајде финалево ќе ве дружам иако ќе се осеќам ко да ја гледам крајната епизода на ГоТ а ја немам гледано сезоната
Може да одложиме. Таман се поинтересни тие турнири.Дечки шо ќе праиме? Гледав прогноза во недела прогнозираат пороен дожд и невреме, што велите да оставиме за Рим и следната недела?
Нема активни неактивни, кој сака може да присуствува. Но, оваа збиранка ќе ја одложиме, за следниве ќе се договориме, Рим и РГ идат, ќе има интересни мечеви.Примате членови што се помалку активни на форумов?
Јас ептен ретко пишувам, кој не знае јас сум фан на Рафа.
Ако се берите за во недела ќе дојдам, посекако немам спорт клуб да ја гледам на тв, ако не во наредна прилика .
Следи ја темава во следниот период, т.е. веќе од понеделник натака и ќе се договориме да направиме конечно една збиранка од Кајгана за следење тениски меч. Требаше утре али најавуваат невреме па да не ризикуваме у случај да се деси истото оставивме за следната недела. Рим сигурно ќе се гледа, само кои мечеви, кога и каде ќе прецизираме во текот на следната недела како што реков претходно. Инаку, секако дека примаме членови што се помалку активни, кој е за гледање тенис слободно нека повели.Примате членови што се помалку активни на форумов?
Јас ептен ретко пишувам, кој не знае јас сум фан на Рафа.
Ако се берите за во недела ќе дојдам, посекако немам спорт клуб да ја гледам на тв, ако не во наредна прилика .