and welcome to the Veselinova

Член од
15 мај 2010
Мислења
286
Поени од реакции
332
Не да бранам или заземам нечија страна,ама волку ситнчари трачари на куп,нигде не сум видела :D
Забите биле жолти,гзот убав-неубав.....,некоја бактерија око соколово не виде да не има девојчево?:свиркам:

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
Не да бранам или заземам нечија страна,ама волку ситнчари трачари на куп,нигде не сум видела :D
Забите биле жолти,гзот убав-неубав.....,некоја бактерија око соколово не виде да не има девојчево?:свиркам:
дали е трачарење ако за некој говориш јавно ? Хм ...и ако не речиш ништо лошо?

Член од
15 мај 2010
Мислења
286
Поени од реакции
332
дали е трачарење ако за некој говориш јавно ? Хм ...и ако не речиш ништо лошо?
Трачарење,дали јавно или притаено е кога се зборува за личноста која не е просутна во моментот,може подоцна ке ги дознае трачарењата,но во моментот е отсутна :)(без разлика на тоа каква е таа личност).

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Трачарење,дали јавно или притаено е кога се зборува за личноста која не е просутна во моментот,може подоцна ке ги дознае трачарењата,но во моментот е отсутна :)(без разлика на тоа каква е таа личност).
Никој со сила не ја натера да праи глупости по теми и да клава видео записи на јутуб со преглупи и ретардирани работи , така да трач не трач се си има цена и се наплатува , она сакаше слава па ете и ја а сите знаеме славните се увек трачарени и хејтани :)

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
Присутна е таја , не се секирај , кога сака можи да прочита.....

Член од
15 мај 2010
Мислења
286
Поени од реакции
332
Никој со сила не ја натера да праи глупости по теми и да клава видео записи на јутуб со преглупи и ретардирани работи , така да трач не трач се си има цена и се наплатува , она сакаше слава па ете и ја а сите знаеме славните се увек трачарени и хејтани :)
Во ред,не барав да се потпише петиција да се престане со трачарењето :)
Присутна е таја , не се секирај , кога сака можи да прочита.....
До толку секирации немам,само си изнесов мое мислење околу темава и си поставив прашање.
А уште помаку пак немам потребна за детални информации кој каде се наога во самиот момент на сечиј напишан пост.

Како што таа наводно се оддала на славата па требала да биде спремна дека ке биде трачарана,така и оние што ,,трачарат,,треба да не се срамат и да го прифатат тој факт :D
Не не,не сум и сестра на Веселинова,ни брачеда,комшика.....се што знам за неа,научив од жолтата штампа.

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246

До толку секирации немам,само си изнесов мое мислење околу темава и си поставив прашање.
А уште помаку пак немам потребна за детални информации кој каде се наога во самиот момент на сечиј напишан пост.

Како што таа наводно се оддала на славата па требала да биде спремна дека ке биде трачарана,така и оние што ,,трачарат,,треба да не се срамат и да го прифатат тој факт :D
Не не,не сум и сестра на Веселинова,ни брачеда,комшика.....се што знам за неа,научив од жолтата штампа.
Срцка е веселинова :love: , затоа и темева живна, кевој че биди ко че види дека уште е популарна

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963

јас за неа не науќив од жолтата штампа тук од жолтите и заби :LOL:
Срцка е веселинова :love: , затоа и темева живна, кевој че биди ко че види дека уште е популарна
Ние тука се бориме за нејзин опстанок да ја качиме на врвот блиску до Екрем и Драганче а и Иванчо они не плукајат :place:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
^ Извини вака ама ти нешто обседнат да не си со неа? :cautious::cautious::cautious:

Kajgana Shop

На врв Bottom