R
Rigel Kent
Гостин
Јас мислев дека се исели од државава засекогаш а ти вака ме разочара .
Ај на кафеОд Август засекогаш се враќам во Македонија. Господ нека ви е на помош.
Супер пар ќе си бидете.Ај на кафе
Јас никаде не спомнав нешто за пар. Само иронично одговорив на нејзиното нападно однесувањеСупер пар ќе си бидете.
Фантастична домаќинка со уште пофантастични вокални способности бара Сунѓер за да го поминат остатокот од животот заедно. Во Белгија или Струмица не е битно. Исто е.Јас никаде не спомнав нешто за пар. Само иронично одговорив на нејзиното нападно однесување
Јас ни ја знам, ни имам за неа чуено, затоа неможам да кажам нешто повеќе....... еве тој што знае за нејзе нешто и што таа направила на форумов нека каже, па да знам
.... створена баш како за тебеФантастична домаќинка со уште пофантастични вокални способности бара Клипче за да го поминат остатокот од животот заедно. Во Белгија или Струмица не е битно. Исто е.
Пробавме ама не иде..... створена баш како за тебе
Това еПробавме ама не иде.
Ги знам бе. И не се замарамТрачарење,дали јавно или притаено е кога се зборува за личноста која не е просутна во моментот,може подоцна ке ги дознае трачарењата,но во моментот е отсутна (без разлика на тоа каква е таа личност).
Не ти е срам??? Магаре едно!Veselka e vo Makedonijaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pazetese momci!!!!!!!!!!!!!!!