фес викаш , јас не знам некој повеќе од него да мрази Турците и исламот во бугаријаАгресивен блгарски фес.
Затоа ќе ја поддржи владата во која учествуваат комунистите и Турците малцински? ОК, тогаш не е фес, фесољуб е. Излага дека за што зборувал и правел до сега не го мислел.фес викаш , јас не знам некој повеќе од него да мрази Турците и исламот во бугарија
многу добро си запознаен со бг политика , а знаеш ли дека раководството на оваа партија (ДпС) се поранешни агенти на државна безбедност .ште видиме дали ќе ги поддржи во понеделникот, јас лично не верувам на него му одговара да е во опозиција. очигледно нема да ги одржува во никој случај ако го направи ќе биде крај на неговата политичка кариера .циркус со репортерот, беше затоа што новинарот нарекол избирачите му лумпени, нормално треба да покаже на изберателите дека им штити правата!Затоа ќе ја поддржи владата во која учествуваат комунистите и Турците малцински? ОК, тогаш не е фес, фесољуб е. Излага дека за што зборувал и правел до сега не го мислел.
Раководството на ДПС не се агенти, туку соработници на државна безбедност, од времето кога бугарската државна безбедност била контролирана од Москва, ако сакаме да бидеме попрецизни. Без разлика на се, Атака гледа смртен непријател во ДПС, а од друга страна ќе ја поддржи нивната влада. Сидеров ќе најде начин да остане во опозиција, а некој негов пратеник да пребегне и да ја поддржи новата влада, не е тоа тешко. Циркузот со репортерот беше затоа што доколку одговореше на прашањето тоа ќе беше крај за неговата политичка кариера. Затоа реши дека подобро е политички кловн, отколку политички мртовец.многу добро си запознаен со бг политика , а знаеш ли дека раководството на оваа партија (ДпС) се поранешни агенти на државна безбедност .Ште видиме дали ќе ги поддржи во понеделникот, јас лично не верувам на него му одговара да е во опозиција. очигледно нема да ги одржува во никој случај ако го направи ќе биде крај на неговата политичка кариера .циркус со репортерот, беше затоа што новинарот нарекол избирачите му лумпени, нормално треба да покаже на изберателите дека им штити правата!
како сакаш ги викај, факт е дека комунистите кои ги променија имињата на Турците во бг и иселиха 350 000 од нив сега се први пријатели. Владата не е на ДПС ниту ќе учествуваат во неја.ДПС ќе ја поддржи Владата на комунистите за да не земат пак власта герб нема да има коалицијаРаководството на ДПС не се агенти, туку соработници на државна безбедност, од времето кога бугарската државна безбедност била контролирана од Москва, ако сакаме да бидеме попрецизни. Без разлика на се, Атака гледа смртен непријател во ДПС, а од друга страна ќе ја поддржи нивната влада. Сидеров ќе најде начин да остане во опозиција, а некој негов пратеник да пребегне и да ја поддржи новата влада, не е тоа тешко. Циркузот со репортерот беше затоа што доколку одговореше на прашањето тоа ќе беше крај за неговата политичка кариера. Затоа реши дека подобро е политички кловн, отколку политички мртовец.
Блгарче немој да се припамтуваш туку погледни си го смрдливиот двор. Европејчејскиов народ, демократија и така натамуОва е сосема извадено от контекстот + PR от страна на политичарот.
Па да припамтам преди неколку месеца македонските политичари се тепаа во парламент, како имате очи да думате за бугарските политичари, кога вашите са бетери футбалски ултраси во парламент.
Подобро би било да си го гледаме сопствениот двор !Блгарче немој да се припамтуваш туку погледни си го смрдливиот двор. Европејчејскиов народ, демократија и така натаму
Патем кај нас никогаш не се тепале во парламент, а ако незнаеш што е тепање дојди радо ќе те исшлакам и исшутирам се со цел да видиш што значи зборот тепање бугарче копарче чубриче.
Јас сум на Македонски форум и си го гледам Македонскиот двор. Кој не е пријавен за дворов, нека не ми грака низ темиве. Патем малечок ти твојот двор го среди ли или уште жикино играте низ дома?Подобро би било да си го гледаме сопствениот двор !
Ние сме си у нашио двор, само се смееме на комшиите ни патетичниПодобро би било да си го гледаме сопствениот двор !