Дневна доза сеир!

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
како што му рече старецот на камени мост у Ск на тој бугарот булшит ,булшит

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
зашо да се извинел? ич не разбирам тази струмички дијалект

Член од
21 април 2012
Мислења
366
Поени од реакции
186
Ова е сосема извадено от контекстот + PR от страна на политичарот.
Па да припамтам преди неколку месеца македонските политичари се тепаа во парламент, како имате очи да думате за бугарските политичари, кога вашите са бетери футбалски ултраси во парламент.

Член од
18 февруари 2012
Мислења
1.273
Поени од реакции
930
Агресивен блгарски фес. :D
фес викаш:) , јас не знам некој повеќе од него да мрази Турците и исламот во бугарија
не оправдувам нападите на верска основа, ставив видеото само да видиш на кого викаш фес

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
мене политика не ме интересира,јас сум ти по ....
не една туку две червени за момичето т.с. новинарката од Алфа - Бг

Член од
24 март 2010
Мислења
15.311
Поени од реакции
26.226
фес викаш:) , јас не знам некој повеќе од него да мрази Турците и исламот во бугарија
Затоа ќе ја поддржи владата во која учествуваат комунистите и Турците малцински? ОК, тогаш не е фес, фесољуб е. :D Излага дека за што зборувал и правел до сега не го мислел.

Член од
18 февруари 2012
Мислења
1.273
Поени од реакции
930
Затоа ќе ја поддржи владата во која учествуваат комунистите и Турците малцински? ОК, тогаш не е фес, фесољуб е. :D Излага дека за што зборувал и правел до сега не го мислел.
многу добро си запознаен со бг политика:cautious: , а знаеш ли дека раководството на оваа партија (ДпС) се поранешни агенти на државна безбедност .ште видиме дали ќе ги поддржи во понеделникот, јас лично не верувам на него му одговара да е во опозиција. очигледно нема да ги одржува во никој случај ако го направи ќе биде крај на неговата политичка кариера .циркус со репортерот, беше затоа што новинарот нарекол избирачите му лумпени, нормално треба да покаже на изберателите дека им штити правата!

Член од
24 март 2010
Мислења
15.311
Поени од реакции
26.226
многу добро си запознаен со бг политика:cautious: , а знаеш ли дека раководството на оваа партија (ДпС) се поранешни агенти на државна безбедност .Ште видиме дали ќе ги поддржи во понеделникот, јас лично не верувам на него му одговара да е во опозиција. очигледно нема да ги одржува во никој случај ако го направи ќе биде крај на неговата политичка кариера .циркус со репортерот, беше затоа што новинарот нарекол избирачите му лумпени, нормално треба да покаже на изберателите дека им штити правата!
Раководството на ДПС не се агенти, туку соработници на државна безбедност, од времето кога бугарската државна безбедност била контролирана од Москва, ако сакаме да бидеме попрецизни. :) Без разлика на се, Атака гледа смртен непријател во ДПС, а од друга страна ќе ја поддржи нивната влада. Сидеров ќе најде начин да остане во опозиција, а некој негов пратеник да пребегне и да ја поддржи новата влада, не е тоа тешко. Циркузот со репортерот беше затоа што доколку одговореше на прашањето тоа ќе беше крај за неговата политичка кариера. Затоа реши дека подобро е политички кловн, отколку политички мртовец. :D

Член од
18 февруари 2012
Мислења
1.273
Поени од реакции
930
Раководството на ДПС не се агенти, туку соработници на државна безбедност, од времето кога бугарската државна безбедност била контролирана од Москва, ако сакаме да бидеме попрецизни. :) Без разлика на се, Атака гледа смртен непријател во ДПС, а од друга страна ќе ја поддржи нивната влада. Сидеров ќе најде начин да остане во опозиција, а некој негов пратеник да пребегне и да ја поддржи новата влада, не е тоа тешко. Циркузот со репортерот беше затоа што доколку одговореше на прашањето тоа ќе беше крај за неговата политичка кариера. Затоа реши дека подобро е политички кловн, отколку политички мртовец. :D
како сакаш ги викај, факт е дека комунистите кои ги променија имињата на Турците во бг и иселиха 350 000 од нив сега се први пријатели. Владата не е на ДПС ниту ќе учествуваат во неја.ДПС ќе ја поддржи Владата на комунистите за да не земат пак власта герб нема да има коалиција

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ова е сосема извадено от контекстот + PR от страна на политичарот.
Па да припамтам преди неколку месеца македонските политичари се тепаа во парламент, како имате очи да думате за бугарските политичари, кога вашите са бетери футбалски ултраси во парламент.
Блгарче немој да се припамтуваш туку погледни си го смрдливиот двор. Европејчејскиов народ, демократија и така натаму :pos::pos:
Патем кај нас никогаш не се тепале во парламент, а ако незнаеш што е тепање дојди радо ќе те исшлакам и исшутирам се со цел да видиш што значи зборот тепање бугарче копарче чубриче.

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
Блгарче немој да се припамтуваш туку погледни си го смрдливиот двор. Европејчејскиов народ, демократија и така натаму :pos::pos:
Патем кај нас никогаш не се тепале во парламент, а ако незнаеш што е тепање дојди радо ќе те исшлакам и исшутирам се со цел да видиш што значи зборот тепање бугарче копарче чубриче.
Подобро би било да си го гледаме сопствениот двор !;)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Подобро би било да си го гледаме сопствениот двор !;)
Јас сум на Македонски форум и си го гледам Македонскиот двор. Кој не е пријавен за дворов, нека не ми грака низ темиве. Патем малечок ти твојот двор го среди ли или уште жикино играте низ дома?

Г

ГОЦ-К.О

Гостин
Не ме пљускајте бе,не ме бускај бе господин полицаец.. :icon_lol:

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114