Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Да не знае некој каде може да се најдат прашања за Економска статистика кај Габер?

Ако може колегите што полагаа Јавни финансии втор колоквиум да ми кажат како треба да се учи 10 глава. Од помошниот матрејал што е на зефир?? Пошто ние на дисперзираниве полагаме следнава недела, а не знам дали да се ослонам само на помошниот.

може некој постар од смерот маркетинг да помогне да даде совет основи на маркетинг на испит како да се полози сто во глобала се пагја и слично :)

може некој постар од смерот маркетинг да помогне да даде совет основи на маркетинг на испит како да се полози сто во глобала се пагја и слично :)
Е да га јебеш......не сум постар,оваа година го имав тој предмет.Али од тоа што гледам на испит е тешко кај нејзе.Си требало на колоквиум да си го средиш тоа затоа што е прилично лесно на колквиуми да се положи.

Колеги каков е испитот по АНАЛИЗА НА ФИНАНСИСКИ ИЗВЕШТАИ? се паѓаат ли истите прашања како на колоквиум?

Е да га јебеш......не сум постар,оваа година го имав тој предмет.Али од тоа што гледам на испит е тешко кај нејзе.Си требало на колоквиум да си го средиш тоа затоа што е прилично лесно на колквиуми да се положи.
за 2 бода го лизна прв колоквиум затоа сеа ке пробаме на испит хх :)

Колеги ајде ако знае некој менаџмент на мал бизнис дали се објавени конечните оцени?

Колеги има ли Деловно комуницирање некои испитни комбинации?
И ако ги знаете скратените прашања од втор кол. би ве замолила да ми ги пишете.

научи ги тие што паднаа на колоквиум прв и втор однив сигурно полозуваш
--- надополнето: 26 мај 2013 во 20:43 ---

научи ги тие што паднаа на колоквиум прв и втор однив сигурно положуваш

Колеги едно интересно прашање.

Колега во електронскиот индекс има положено предмет за кој е сигурен дека не му е положен. Положил на прв а паднал на втор колоквиум. На интернет му стои дека му е положен со 6ка.

Па го интересира дали списоците со оценки ги доставува професорот до студентски, или обратно.

Колеги некој да ми каже Менаџмент на мал бизнис за конечни оцени дали има истакнато на огласна табла? Положени ми се и двата колоквиума само не знам дали ке имам доволно поени за оцена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom