Часовници

Продавам SKAGEN 694XLTTN - цена 3500 денари.

skagen.jpg

Brand Skagen
Model number 694XLTTN
Part Number 694XLTTN
Item Shape Round
Dial window material type Mineral
Display Type Analog
Clasp Jewelry Clasp
Case material Titanium
Case diameter 38 millimeters
Case Thickness 7 millimeters
Band Material Titanium
Band length mens
Band width 20 millimeters
Band Color Silver
Dial color Blue
Bezel material Titanium
Bezel function Stationary
Special features Water Resistant
Movement Japanese quartz
Water resistant depth 99 Feet

Ма за вакво нешто би дал, да имам. :/

za g-shock ??? brat onda nemas dobar vkus izvini vaka so sum direkten hehe :D ova e sportski poveke casovnik,ama bogatasite ja mavat shemata i sega site imat i jas da imam e muabetot.

ako imas visok pari normalno ke imas poveke,a od tia poveke ke imas i g-shock ne oti e ubav i licen,tuku taka.....

za g-shock ??? brat onda nemas dobar vkus izvini vaka so sum direkten hehe :D ova e sportski poveke casovnik,ama bogatasite ja mavat shemata i sega site imat i jas da imam e muabetot.

ako imas visok pari normalno ke imas poveke,a od tia poveke ke imas i g-shock ne oti e ubav i licen,tuku taka.....
Дечко за вкусови не се расправа , инаку за ова што го кажа за g-shock часовниците испадна малку смешен , сакаше да испаднеш фраер уствари се покажа дека врска немаш . Имаш интернет па пред да кажеш вакво глупо мислење разгледај малку за да не ти се смеат после .
--- надополнето: 16 февруари 2013 во 18:08 ---
Дечко за вкусови не се расправа , инаку за ова што го кажа за g-shock часовниците испадна малку смешен , сакаше да испаднеш фраер уствари се покажа дека врска немаш . Имаш интернет па пред да кажеш вакво глупо мислење разгледај малку за да не ти се смеат после .
И уште нешто не носам nike air max и никад нема ни да купам зашто не се мој стил , али не викам дека се срање од патики и не плукам по нив

--- надополнето: 16 февруари 2013 во 18:08 ---

И уште нешто не носам nike air max и никад нема ни да купам зашто не се мој стил , али не викам дека се срање од патики и не плукам по нив

ооо па немој да се вреѓаш......

Препорака за добар саат(целиот црн)до 150 евра?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom