Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Денес му е роденден на Марио Манџукиќ. Нека му е среќен и се знае што очекуваме од него во финалето. Но, така да продолжи и следната сезона.

Дечки,
Со лесно во сабота и се освен победа не признавам. :)
Ако лани за малце не освојвте титула, оваа година сум сигурна дека ќе го земете пехарот.
Многу сте јаки!

ФАН СОБИР:БАЕРН МИНХЕН-борусија дортмунд

Официјалниот фан клуб на Баерн Минхен од Македонија во соработка со T-Home Македонија, организира ГООЛЕМ фан собир по повод финалето од Лигата на Шампионите.

Ајде сите да го бодриме нашиот Баерн во Сабота, на 25ти на плоштадот „Македонија“ во Скопје, каде што ќе владее навивачка атмосфера!
Собирот започнува од 19.00 часот, се со цел да се развие што подобра атмосфера, а на денот на настанот ќе ве очекуваат уште некои изнеадувања.
--- надополнето: 21 мај 2013 во 20:31 ---
Сеа слушав изјава на Робен на пресот денеска,го прашаа за пеналот лани што го утна,и овој вика да утнав,и што има везе демек....Тоа е фудбал,се случува....

:pos: Лудаков годинава ако му речат пак ќе шутира....Али ми се свиѓа што се гледа дека е страшно запален конечно да освои интернационална титула!

Лудаков годинава ако му речат пак ќе шутира....Али ми се свиѓа што се гледа дека е страшно запален конечно да освои интернационална титула!

Не знам зашто, мислам дека тој ќе ја реши, а не Рибери...

Баш сакам да му се одмазди на Суботиќ.И да промашил пенал тогаш, немаше потреба од такви препукувања и сељачки довикувања, како да се наоѓаше на стадион Борис Трајковски а не на натпревар следен од милиони гледачи ширум Германија ако ништо друго.Не му доликува на фудбалер на вториот најдобар клуб во Германија тоа да го направи, едноставно ми е мизерно тоа, колку и да се ривали овие два клуба.И од страна на Баерн тоа да се случи на пример ќе бидам строго против...

Баш сакам да му се одмазди на Суботиќ.И да промашил пенал тогаш, немаше потреба од такви препукувања и сељачки довикувања, како да се наоѓаше на стадион Борис Трајковски а не на натпревар следен од милиони гледачи ширум Германија ако ништо друго.Не му доликува на фудбалер на вториот најдобар клуб во Германија тоа да го направи, едноставно ми е мизерно тоа, колку и да се ривали овие два клуба.И од страна на Баерн тоа да се случи на пример ќе бидам строго против...

Тоа се емоции на играчите, сепак се работеше за екстремно важна утакмица а и пеналот беше дискутабилен. Реакцијата беше сигурно претерана од после гледано но во моментот тоа се емоции кој требаа да излезат. Искрено мене подобри ми се вакви играчи него некој роботи без емоции. Иначе вие имавте често такви играчи кој покажуваа емоции на терен: Матеус, Клинсман, Ефенберг, Баслер, Кан.

;)

Тоа се емоции на играчите, сепак се работеше за екстремно важна утакмица а и пеналот беше дискутабилен. Реакцијата беше сигурно претерана од после гледано но во моментот тоа се емоции кој требаа да излезат. Искрено мене подобри ми се вакви играчи него некој роботи без емоции. Иначе вие имавте често такви играчи кој покажуваа емоции на терен: Матеус, Клинсман, Ефенберг, Баслер, Кан.

;)

Емоциите можат и на друг начин да се искажуваат, а не играчите да стануваат исти како и навивачките групи.Не велам дека и нашите не го правеле тоа, затоа напишав дури и да доаѓа од наша страна сум против тоа.Некако ми е многу мизерно тоа, ако не, ајде тогаш на сите натпревари подобро ќе биде и да се тепаат, барем ќе гледаме ултимејт фајт.Ама не оди тоа, не доликува тоа на еден спортист.Навивачите се друга работа.Барем според мене.......

Decki uste mnogu malku ostana do sabota , spijte mi ubavo i ne se sekirajte za tocniot rezultat ke pocekam do petok :) i ocekuvam da eksplodirame od sreka vo sabota !

Decki uste mnogu malku ostana do sabota , spijte mi ubavo i ne se sekirajte za tocniot rezultat ke pocekam do petok :) i ocekuvam da eksplodirame od sreka vo sabota !

Мисли Спасо до петок,у сабота да го пуштам на тикет резултатот....:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom