Не се брише ништо. Меѓутоа мене со новата верзија телефонот почна да ме заебава, пишав претходно што и како, па морав Factory Reset да праам. Сеа како подобар е, чат пат заебава коа звони... А читав и на други така им се седило, меѓутоа не на сите..Имам Sony XPERIA P со Ice Cream Sandwich и незнам да му направам update на Jelly Bean. Ако го снимам новиов систем ќе ми се избришат податоците? На кој оперативен систем поубаво реботи телефонот?
А ако го снимам новиов систем после не може да се врати на стариот така?Не се брише ништо. Меѓутоа мене со новата верзија телефонот почна да ме заебава, пишав претходно што и како, па морав Factory Reset да праам. Сеа како подобар е, чат пат заебава коа звони... А читав и на други така им се седило, меѓутоа не на сите..
Може ако сакаш да научиш. Доколку не си малку напреден корисник, би ти рекол дека не може.А ако го снимам новиов систем после не може да се врати на стариот така?
За овој пазар или за пазарот за кој што е наменет телефонот последен е тој firmware кој ти го покажува Sony PC Companion. Така да немој да гледаш по телефони од други земји или подрачја. Кога ќе биде достапен за подрачјето на твојот телефон PC Companion ќе ти јави.На Sony PC Companion ми кажува дека телефонт ја користи најновата верзија и неможам да му направам update, а знам дека не е. Решение за проблемов?
Пробај реинсталирај ја.fbconnect://success#access_token=CAAAAGXMtX1sBAHEIgTJ7z............. ( i tako dalje )
ова го добивам кога пробувам да си се логирам преку фејсбук на мултиплеер од една игра ( а се имав конектирано предходно и играв доста време ) what d fak ?
Ама на една другарка уште пред една недела и стигна update за истиот телефон.За овој пазар или за пазарот за кој што е наменет телефонот последен е тој firmware кој ти го покажува Sony PC Companion. Така да немој да гледаш по телефони од други земји или подрачја. Кога ќе биде достапен за подрачјето на твојот телефон PC Companion ќе ти јави.
Инаку има решение. Ти треба root access и одма ставаш custom rom, многу подобар и побрз него ли официјалните кои се полни со bloatware.
За кој телефон и која верзија андроид ја користиш во моментов?На Sony PC Companion ми кажува дека телефонт ја користи најновата верзија и неможам да му направам update, а знам дека не е. Решение за проблемов?
Па за тоа и ти зборам. Добро, кажи дали и на двајцата ви се купени телефоните од тука и од кој оператор ?? Може ете ќе добиеш апдејт следната недела, секој производител го пушта апдејтот за определена серија од моделот и така држава по држава, серија по серија. Апдејтирање на сите модели одеднаш не е возможно заради оптеретување на нивните сервери.Ама на една другарка уште пред една недела и стигна update за истиот телефон.
Некееееееее брааааааааааааааат се напнаввПробај реинсталирај ја.