Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Роналдињо нема да игра ни за Бразил!истото е и за Адриано ама погодете кој конечно доби шанса!
Амантино фаилхохе МАНСИНИИИИИ!

Koga togas Adri ke fati mesto pak vo reprezentacija, a za Ronaldinjo ne znam.

So se desi so Goran Slavkovski? Neli edno vreme praese partali vo timot do 21 god vo Inter.

на позајмица го дадоа во англија само незнам која екипа беше!
Сепак кога замина за Хрватска одтаму јавија дека формата му е на многу ниско ниво и го избркаа!

инаку мојот 2000 пост ке гласи!
Честито 3 бода Интераши!

Што коментар? Свињи ги напраи, стока, добиток :pos2: После овој гол го засакав многу, али срце ми се кинеше коа отиде да игра за Јуве...ама се си дојде на свое место :wink: Сеа го иаме ал мајти Ибра, така да искрено очекувам многу од него во недела, иако често потфрлал на големите дерби мечеви, секако има и исклучоци...

Vreme je doslo da pokazime koj e koj vo Serie A! Momci, utakmicava za pobeda na nashiot tim ima koef 2.6 taka da jas veke ja izigrav za 3.000 den. Ima nekolku pricini poradi koi bibi duelite.. protiv bilo koja ekipa vo Portugalskoto i Angliskoto prvenstvo!! Toj ke posakuva pobeda vecerta, pa ako treba ke ufrli i 3 spica vo tekot na igrata!! I kako za kraj imam edna zelba, da go pobedime Milan bez da primime gol, neka bide 1-0, 2-0, 3-0... samo da ne se primi gol... onaka za keif na dushata!!
vo nedela sigurno ke tepame i jas go staviv Inter veke denes singl pa da pobedime!!!!!!!!!!!!

Морати денес изјави дека Мурињо му рекол дека е спремен за дербито но и дека е на маки кој да стави во нападот бидејки има многу квалитетни играчи.
Манчини и Ибра мислам се сигурни а третиот ??????ќе видиме во недела.

Морати денес изјави дека Мурињо му рекол дека е спремен за дербито но и дека е на маки кој да стави во нападот бидејки има многу квалитетни играчи.
Манчини и Ибра мислам се сигурни а третиот ??????ќе видиме во недела.

tretiot ke bide pomegu Adriano, Quaresma i Cruz! tuku procitav na goal nekade deka mozebi ke izlezime so formacija 4-4-2, bidejki nema da ima potreba da trojca napagaci, oti ovie od milan izgleda planiraat da igraat samo so 1, pa za da imame nekoj balans na sredina da bidat 4 na 5 ... sto znaci mancini bi igral ponazad vo sredinata a vo napad ibrava so adri ili cruz... pa ke vidime... kako i da e.. vo sekoj segment podobri sme... ne bi trebalo da ima iznenaduvanje...

Круз сигурен сум дека не е во комбинација дилемата е Адриано или Кварезма.Иначе дербито е дерби таму нема фаворити и да сме последни или први пак можни се изненадувања.

otiden e na pozajmica u sheffild utd mislam ili sheffild wednsday
Joк

Беше една сезона во Шефилд Јунајтед, каде имаше цели 0 настапи. Го вратија во Интер по 1 година позајмица. Интер требаше да го продаде на Хајдук од Хрватска, а тие во него гледаа спас. За жал соништата им се растурија после неколку неуспешни проби. Се врати во Интер бидејќи и во Хајдук не успеа да се најде во првиот тим...

Сега не се знае каде е... не е ни во младите на Интер, ни во Хајдук.
Знам само дека тренира во Италија, ништо друго

Инаку, веќе игра за младата селекција на Македонија... без успех

Joк

Беше една сезона во Шефилд Јунајтед, каде имаше цели 0 настапи. Го вратија во Интер по 1 година позајмица. Интер требаше да го продаде на Хајдук од Хрватска, а тие во него гледаа спас. За жал соништата им се растурија после неколку неуспешни проби. Се врати во Интер бидејќи и во Хајдук не успеа да се најде во првиот тим...

Сега не се знае каде е... не е ни во младите на Интер, ни во Хајдук.
Знам само дека тренира во Италија, ништо друго

Инаку, веќе игра за младата селекција на Македонија... без успех
И толку од големото откритие на Роберто Манчини?
Од дрво шпорет не бидува.

Кој испратил мислење на фан клубот Интер?
Вкупно мислења: 9,305

Член ----------------------број на мислења
1.meazza-----------------------886
2.Адриано ---------------------752
3.Јове_Бт---------------------- 574
4.Димитар--------------------- 486
5.Syn-------------------------- 480
6.Крејзи Појол------------------ 375
7.TonInter---------------------- 348
8.mite84------------------------ 343
9.Чекич------------------------ 325
10.bojann1--------------------- 303
11.Marso----------------------- 291
12.duman----------------------- 221
13.The Great_------------------ 202
14.armin06 ---------------------156
15.gos------------------------- 156
16.mRnO----------------------- 151
17.Umbra---------------------- 150
18.$h@doW m@n--------------- 138
19.foxy roxy-------------------- 121
20.fantomX--------------------- 100

"Кога ќе го видам Роналдињо во недела ќе го прашам дали се сеќава кога ми носеше колачиња и кока - кола во Гремио. Тогаш бевме деца,но тој веќе беше многу зрел."- се нашалил Маикон и додал дека ги очекува навистина тежок натпревар против Милан.

Ова да се знае кој е кој :pos:.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom