Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Дечаци, што се дешава со Stoker?
Го има некој гледано? Не можам торент да му најдам, рано е или што е работава?

Jagten, одлична драма.
Пореална содржина, амин. Рандом лага за некоја личност и веднаш му се сјебува цел живот. Што би рекле блгарине така е, когато на човек му се лепне етикета.
И година после тоа, Лукас остана животно во очите на останатите поради ретардирани момчиња кои незнаат за што е намената на iСрањето.
Да не раздолжувам, тие што не го гледале филмов директива на замунда или друг торент сајт и симнувајте.

Филмот Psycho 1960 во само 5 хрватски минути. Кој го нема гледано филмот нека не отвара. :icon_lol:

Kолку само се вклопува, се прснав од смеење. :pos:

Двата последни филма на Ди Каприо ( за познати личности ) , ама просеци излегоа
J.Edgar
The Great Gatsby

Врати се на Инсепшн/Шатер Ајленд стајл пријателе :)

Двата последни филма на Ди Каприо ( за познати личности ) , ама просеци излегоа
J.Edgar
The Great Gatsby

Врати се на Инсепшн/Шатер Ајленд стајл пријателе :)
Ако се враќа некаде треба да се врати на Catch me if you can или Gilbert Grape.

Значи треба да иде full retard mode ако се враќа на Gilbert Grape. :D

Повеќето негови филмови ми се допаѓаат, дефинитивно е еден од актерите кои ми е на радар и секој филм во кој се појавува би го гледал!

Хаос на Канскиот фестивал - уапсен напаѓач кој пукал, имал и бомба!

Во текот на интервјуто на Кристоф Валц се слушнале истрели. Човекот кој пукал во раката имал и бомба!Се заканувал дека ќе го крене студиото во воздух!
article-2326374-19D81EC2000005DC-108_634x372.jpg

Вистинска животна драма доживеал Кристоф Валц кој вчеравечер, додека давал интервју во едно од студијата на фестивалот, слушнал истрели. Валц бил повлечен од студиото од безбедносните служби а човекот што пукал бил фатен. Кај него нашле и бомба!

Оскаровецот Валц во интервју за Дејли меил вели дека се уплашил за својот живот.

- Бев на платформата од студиото на плажата, кога одеднаш се појави човек со пиштол. Мислам дека тоа беше пиштол и тој пукаше, но за среќа, тоа беа „ќорци“.

Напаѓачот бил веднаш совладан. Се испоставило дека имал и нож а гранатата во неговите раце била лажна.

- Изгледа дека беше луд човек - велат извори од полицијата.

Ова е втор инцидент на Канскиот фестивал каде вчера беше украден накит вреден 1,4 милиони долари. Кан е местото каде овие денови се собрани илјадници светски актери, режисери, филмски работници и новинари.

Хаосот кој вооружениот напаѓач го направи меѓу нив погледнете го во видеото!

Наградно прашање за филмаџии: во кој филм на Брајан де Палма беше украден накит за време на фестивалот во Кан?

^ Овој некој од форумот да не е ? :D

Наградно прашање за филмаџии: во кој филм на Брајан де Палма беше украден накит за време на фестивалот во Кан?
Femme Fatale :)

Него In the Name of the Father (1993) филмиште, глумата од сите до еден:cuc: , кој згрешил како мене да го има симнато долго време, а не го гледал, одма нека се поправа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom