Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Кевин Смит денеска на фејсбук :
941926_10151369133561930_272498664_n.jpg

IT IS ACCOMPLISHED! CLERKS III, FIRST DRAFT!
At 137 pages, it plays like THE EMPIRE STRIKES BACK of what's now become the Clerks Trilogy. And I am SO in love with it. Pictured is the script with the clapboard we used on the original CLERKS. Both the old clapboard and the old filmmaker are ready to go back to Jersey for the last time...

Филмот Psycho 1960 во само 5 хрватски минути. Кој го нема гледано филмот нека не отвара. :icon_lol:

Kолку само се вклопува, се прснав од смеење. :pos:

Двата последни филма на Ди Каприо ( за познати личности ) , ама просеци излегоа
J.Edgar
The Great Gatsby

Врати се на Инсепшн/Шатер Ајленд стајл пријателе :)

Двата последни филма на Ди Каприо ( за познати личности ) , ама просеци излегоа
J.Edgar
The Great Gatsby

Врати се на Инсепшн/Шатер Ајленд стајл пријателе :)
Ако се враќа некаде треба да се врати на Catch me if you can или Gilbert Grape.

Значи треба да иде full retard mode ако се враќа на Gilbert Grape. :D

Повеќето негови филмови ми се допаѓаат, дефинитивно е еден од актерите кои ми е на радар и секој филм во кој се појавува би го гледал!

Хаос на Канскиот фестивал - уапсен напаѓач кој пукал, имал и бомба!

Во текот на интервјуто на Кристоф Валц се слушнале истрели. Човекот кој пукал во раката имал и бомба!Се заканувал дека ќе го крене студиото во воздух!
article-2326374-19D81EC2000005DC-108_634x372.jpg

Вистинска животна драма доживеал Кристоф Валц кој вчеравечер, додека давал интервју во едно од студијата на фестивалот, слушнал истрели. Валц бил повлечен од студиото од безбедносните служби а човекот што пукал бил фатен. Кај него нашле и бомба!

Оскаровецот Валц во интервју за Дејли меил вели дека се уплашил за својот живот.

- Бев на платформата од студиото на плажата, кога одеднаш се појави човек со пиштол. Мислам дека тоа беше пиштол и тој пукаше, но за среќа, тоа беа „ќорци“.

Напаѓачот бил веднаш совладан. Се испоставило дека имал и нож а гранатата во неговите раце била лажна.

- Изгледа дека беше луд човек - велат извори од полицијата.

Ова е втор инцидент на Канскиот фестивал каде вчера беше украден накит вреден 1,4 милиони долари. Кан е местото каде овие денови се собрани илјадници светски актери, режисери, филмски работници и новинари.

Хаосот кој вооружениот напаѓач го направи меѓу нив погледнете го во видеото!

Наградно прашање за филмаџии: во кој филм на Брајан де Палма беше украден накит за време на фестивалот во Кан?

^ Овој некој од форумот да не е ? :D

Наградно прашање за филмаџии: во кој филм на Брајан де Палма беше украден накит за време на фестивалот во Кан?
Femme Fatale :)

Него In the Name of the Father (1993) филмиште, глумата од сите до еден:cuc: , кој згрешил како мене да го има симнато долго време, а не го гледал, одма нека се поправа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom