Sosema si vo pravo .... ali princip e princip, moral e moral. Mista ne gazi nikogas vrz sebe. Davam zbor i na nego stojam. Go pocituvam jas Tvorecot drugar. Jas sum prvito koj ston a ubata gi kaci trakite na stip hop ama go izbrisav akauntot koga upadnav u zatvor, ona za koe tvojot prijatel velese deka sum bil razocaran. Taka da ... jas imam pocit kon covekot stvarno nogu jak producent. Denes toj e srekjen deka ima Stipjanev koj ja prodolzi tradicijata na moralot, principot, zborot .... taka da nema potreba. Narednata godina ako dade gospod so nov album i 7 trip hop albumi zad grbot kje nastapuvam. A ti ne se zamaraj
... ekipa jas IMAM i ako sakam kje imam u sekoj moment. Pocekaj i kje vides. Jas znam od kade dovagjam i zatoa imam i pesni i cel album posvetetno na SHTOP gradot od koj dovagjam. Site moi albumi trip hop se posveteni na SHTIP, i sekoja moja rap traka koja kje ja izdadam narednata godian dena kje bide posvetena na SHTIP ... a ti produzi da bides tastatura heroj
.... mene pari ne mi trebat ni priznanie. Jas rabotam bez da sopram, zatoa i denovive ostvaruvam sorabotki so lugje kako sto kazav Argentina, Afrika, Japonija, Srbija, Makedonija, USA i dr .... a ti .... ti jadi i seri usholjata u WC otiu toa naj dobro go mozes i ti i tie kako tebe :* Jas se zakolnav kako mal, denes toa go dokazav. A ti sto se zakolna kako mal ???