Евросонг 2013 - Шведска, 14-18 мај (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Лозано сам да пееше може и ќе имав некаква надеж,вака со тенкот.....

Треба да се договорат словенските народи на балканов некоја групна ремет песна да им пратат следна година на европјаниве,пример ние почнуваме,па србите продолжуваат,па хрватите па бјалгарите :cuc: итн итн итн

Следна година Гиш нека го пратат,нека им го истури бесот попот што незаслужено не отиде 99-та нека ги отвори ко шахта со некоја самовилска песна пак !
Можи ова

Пуштете Метрополис значи газење од смеа, толку гомна јадење :pos:

Сеа ги гледам бугариве, што им е финтава што пеат на македонски?

AAAAAAAAAAaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaalelelelelelLELELELelelelAAAAAAa
- Што ти е бе?
- Ништо бе....рефренот од Eсма си го пеам

Епа крај :) ......Не е ова плеј бек ,па да имат ауто тјун,па Есма да пејт високи терци.Влатче си беше супер,али џаба ко принцезава наша рикаше ко натоварено магаре.Иронијата е шо,и како такви,бефме едни од подобрите вчера :facepalm:

Сега пак го изгледав настапот и пак ќе кажам колку само Есма е НЕПОТРЕБНА во целата оваа песна,шо убао Влатче си почнува да си пее и баш кога треба да прејде на рефренот у позадина се убацуе онаа црвена кугла , (знаете како оние топки од грмушки шо ги има по америчките вестерн филмови ) и ремети све и песна и концепт,како некој да микса две песни шо немат врска една со друга.Мој предлог сега за во финалето треба ситебалкански земји да глассат само за Румунија па кад је бал нек је маскенбал

Сега пак го изгледав настапот и пак ќе кажам колку само Есма е НЕПОТРЕБНА во целата оваа песна,шо убао Влатче си почнува да си пее и баш кога треба да прејде на рефренот у позадина се убацуе онаа црвена кугла , (знаете како оние топки од грмушки шо ги има по америчките вестерн филмови ) и ремети све и песна и концепт,како некој да микса две песни шо немат врска една со друга.Мој предлог сега за во финалето треба ситебалкански земји да глассат само за Румунија па кад је бал нек је маскенбал

Чим Скандинавците ја земаа Евровизија во следните 5 години ќе си ја подаваат меѓусебе. Така да ич не се трошете за гласање. Додуша ми стои и дека најмногу се потрудиле годинава па и заслужуваат.

Есма е како лик од Red Riding Hood.
Ретко кога ми се бендисала евровизија, уште поретко ја гледам. Сега ѕирнав, Лозаноски некако се изгуби, пак беше лош звукот. За Есма не коментирам.
Гавазова треба

Дефинитивно ќе победевме со оваа песна :cuc: Само вакви песни успеваат на Евровизија (Патем тоа девојчето со црната коса што танцува :love::pipi: )
--- надополнето: 17 мај 2013 во 12:30 ---
Софи врати се!!!
tumblr_m8z2z0lmSQ1qzqlf2o2_250.gif

Добро де само мене оваа ли ми личи на Покахонтас од Дизни, само со врзана коса?:eek:

Ако ги пратиме Боки 13, Андријана Ацевска, Сања Ристеска имаме 70% шанси за победа :)

Јас, Есма еве пејам,
вашите срца јас ќе ги стоплам
Јас, Есма еве пејам,
вашите срца јас ќе ги стоплам
затоа со половината мешајте
ајдете станете сите Роми

Ова го испеала Есма...е сега некој жив постои што може да ми каже каква врска има со пред да се раздени, со мене остани.

Значи од евровизија ми е смачено... Толку се расипа, евровизијата е СТРАМ да одиш и да пејш таму, без разлика дали ќе победиш или не. Зошто, на пример Велика Британија не ги праќа односно зошто не одат познатите пеачи на евровизија оти е најголема брука. Ние си мислиме дека некогаш ке победиме или незнам шо ама то НИКОГАШ нема да се случи!!! Турција арно напрај шо се откажа, ние треба то да го напрајме ОДМА!! За џабе се трошат пари за глупости.

Инаку за во врска со песните и најуба да е од Македонија нема да победи оти се е то местено, чим политиката вмеша прсти таму готово не е за гледње. ОД Грција најпоке се изнервирав шо влезе оти толку беше глупа... Alcohol is FREE!! Абре АМАН!! И му испратиле шише узо на сите... Ние велам другата година да "одиме" со песната Poison is FREE и на сите да му испратиме калиум цијанид. ;):свиркам:

Јас не можам да разберам што по ѓаволите бара Есма во песната на Лозано, исто како што не можам да разберам што по ѓаволите бара суво грозје во прекрасна чоколадна торта со ореви. Не дека пратам евровизија, вчера не ни го видов настапот во живо, но факт е дека Лозано е пејач со одлични вокални способности а Есма е.... Есма

. Зошто, на пример Велика Британија не ги праќа односно зошто не одат познатите пеачи на евровизија оти е најголема брука.

Оваа година Велика Британија ја испрати Бони Тајлер

Инаку вчера слушам на Алфа ТВ во една емисија имаше кратко интервју со менаџерите на Лозано и Есма. И еве што одприлика рече менаџерката на Есма.... цитирам:
"Есма е единствената жива легенда на овогодинешниот Евросонг"

И јас во себе тогаш си помислив

Есма > Бони Тајлер :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom