Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
iPhone 4 од Шведска од оператор Теле2,ми бараат 100 евра за да го декодирам.
Најдов едно момче што декодира телефони дома.

Дали вреди да ризикувам па да му го дам да го декодира ? Да не го заеби нешто телефонот па после да се акам со главата од ѕид.

iPhone 4 од Шведска од оператор Теле2,ми бараат 100 евра за да го декодирам.
Најдов едно момче што декодира телефони дома.

Дали вреди да ризикувам па да му го дам да го декодира ? Да не го заеби нешто телефонот па после да се акам со главата од ѕид.

Има секакви ликови, ако сакаш ќе го направиме официјално, не по дома :)

Имаш контакт по пп.

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Iphone 4, од Шведска, мрежа 3, на ОС 6.2 мислам, колку кошта декодирање и дали може некако да се користи со картици од оне или вип. Најевтино решение кое би било?

Iphone 4, од Шведска, мрежа 3, на ОС 6.2 мислам, колку кошта декодирање и дали може некако да се користи со картици од оне или вип. Најевтино решение кое би било?

Нема поевтино и поскапо - едно и единствено е решението и чини нај-најниско 80e.

Nokia E65 од Шведска.Дали можи да се декодира и да му се инсталира Англиско мени ?

nokiae65-3.jpg

Нешто повеќе околу овој проблем на HTC Desire X? Само што кај мене е една вертикална линија (жолтеникава) и е посилно изразена?
imag0125ro.jpg

T-Mobile Move 2 (Alcatel ot-918) декодирање колку ке ме чини и колку време ке треба да се среди, Скопје...

Нешто повеќе околу овој проблем на HTC Desire X? Само што кај мене е една вертикална линија (жолтеникава) и е посилно изразена?
imag0125ro.jpg

Нема поправање - освен нов екран. Фаличен ти е.

iphone 4 kupen od francia operator orange. kolku cini dekodiranje? i dali moze da se napravi so x-sim na verzija 5.0.1.?

too many pattern??? неможам да го отклучам телефоно,сам вџеб си имаше гибано и сега бара акаунт, се логирам се точно ама неможи не влегва !!! помош???

too many pattern??? неможам да го отклучам телефоно,сам вџеб си имаше гибано и сега бара акаунт, се логирам се точно ама неможи не влегва !!! помош???

знај некој?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom