Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
iPhone 4 од Шведска од оператор Теле2,ми бараат 100 евра за да го декодирам.
Најдов едно момче што декодира телефони дома.

Дали вреди да ризикувам па да му го дам да го декодира ? Да не го заеби нешто телефонот па после да се акам со главата од ѕид.

krale

iFrit
Член од
30 јули 2011
Мислења
803
Поени од реакции
254
iPhone 4 од Шведска од оператор Теле2,ми бараат 100 евра за да го декодирам.
Најдов едно момче што декодира телефони дома.

Дали вреди да ризикувам па да му го дам да го декодира ? Да не го заеби нешто телефонот па после да се акам со главата од ѕид.

Има секакви ликови, ако сакаш ќе го направиме официјално, не по дома :)

Имаш контакт по пп.

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Член од
21 септември 2012
Мислења
132
Поени од реакции
50
Iphone 4, од Шведска, мрежа 3, на ОС 6.2 мислам, колку кошта декодирање и дали може некако да се користи со картици од оне или вип. Најевтино решение кое би било?

krale

iFrit
Член од
30 јули 2011
Мислења
803
Поени од реакции
254
Iphone 4, од Шведска, мрежа 3, на ОС 6.2 мислам, колку кошта декодирање и дали може некако да се користи со картици од оне или вип. Најевтино решение кое би било?

Нема поевтино и поскапо - едно и единствено е решението и чини нај-најниско 80e.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Nokia E65 од Шведска.Дали можи да се декодира и да му се инсталира Англиско мени ?

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Нешто повеќе околу овој проблем на HTC Desire X? Само што кај мене е една вертикална линија (жолтеникава) и е посилно изразена?

Член од
7 ноември 2008
Мислења
50
Поени од реакции
42
T-Mobile Move 2 (Alcatel ot-918) декодирање колку ке ме чини и колку време ке треба да се среди, Скопје...

krale

iFrit
Член од
30 јули 2011
Мислења
803
Поени од реакции
254
Нешто повеќе околу овој проблем на HTC Desire X? Само што кај мене е една вертикална линија (жолтеникава) и е посилно изразена?

Нема поправање - освен нов екран. Фаличен ти е.

Член од
6 февруари 2013
Мислења
40
Поени од реакции
2
iphone 4 kupen od francia operator orange. kolku cini dekodiranje? i dali moze da se napravi so x-sim na verzija 5.0.1.?

ZelenoBel

Нова Битола
Член од
30 април 2013
Мислења
1.587
Поени од реакции
8.670
too many pattern??? неможам да го отклучам телефоно,сам вџеб си имаше гибано и сега бара акаунт, се логирам се точно ама неможи не влегва !!! помош???

ZelenoBel

Нова Битола
Член од
30 април 2013
Мислења
1.587
Поени од реакции
8.670
too many pattern??? неможам да го отклучам телефоно,сам вџеб си имаше гибано и сега бара акаунт, се логирам се точно ама неможи не влегва !!! помош???
знај некој?

Kajgana Shop

На врв Bottom