Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај честито нека ни е победава!!!:vozbud::vozbud::vozbud:
Ги решивме ФК Гејс :pos2:
Браво за Мансини...Мансини+Мајкон=Самба:pos2:
Браво и за Адриано кој се враќа во старата ОПАСНА форма :)

Ајде нека ни се множат победиве.Секоја чест за Ибра за двете асистенции.ФОРЦА ИНТЕР !!!

Инаку, стресен беше натпреварот бидејќи и Панатенаикос имаа многу шанси. Во официјалната статистика, по завршување на натпреварот, shots on target беше 19:10 за нив, а имаа и повеќе корнери. Важно конечниот резултат е 0-2 и 3 бода се освоени :).

Адри му го закка убаво на Гејциве :pos2::pos2::pos2: интересно голче му бапна и се гледа дека се враќа на старите патеки јас искрено сакам да се врати времето кога даваше голови за Парма во таа форма и има да прае партал.:salut:

Дел од изјавите на Адриано по натпреварот:

"Mourinho has helped me a lot in these past months. He has given me the confidence to continue to work hard in every training session.
"I won't repeat the mistakes of the past. I'm working to reach top form and if I continue like this I will return to being the Adriano of two years ago. I owe it to the president and all the fans who have always supported me.

"I'm still not at one hundred percent, but I'll get there by the end of the month."

http://www.inter.it/aas/news/reader?N=29821&L=en

забележа ли некој како се изгушкаа Ибра и Мурињо кога Адриано го даде голот!

забележа ли некој како се изгушкаа Ибра и Мурињо кога Адриано го даде голот!

Јас забележав. Добро што ти текна да спомнеш за тие што не гледале. Ибра буквално му скокна во прегратка, а Мурињо му возврати и го испогушка :pos2:. Смешно ми дојде :).

Кој спомна за самбата?
109453-480.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom