Не е повреда, освен ако не сум потиснал некој нерв во лезење. Имам невролошки симптоми, грчење на мускули особено околу половината.Повреда или ?
Не е повреда, освен ако не сум потиснал некој нерв во лезење. Имам невролошки симптоми, грчење на мускули особено околу половината.Повреда или ?
Ќе те снимаат на компјутер или магнетна да се види да не е потиснат некој корен на некој нерв кај рбетниот столб и Електромиографија ќе ти прават да се види за мускулите да не е нешто до нив..Не е повреда, освен ако не сум потиснал некој нерв во лезење. Имам невролошки симптоми, грчење на мускули особено околу половината.
Заеби приватни,оди во градска болница, ќе го бараш Пемовски или Нино.Здраво барам добар невролог во Скопје+ приватна клиника/болница со добар невролошки оддел каде вршат невролошки испитувања. Не мора да се од иста установа. Фала.
Пробај кај Иван штом веќе не ти помага медицината.Imali nekoj iskustvo za glavobolka.Site snimki sumgi naprail see cisto .migrena nee sinusi itd.Naceloto meboli jako
idolgo vreme me drzi.Nepomaga nisto od lekovi pomagajte luge?![]()
Brat za tvoja dijagnoza barajgo dr Arben d bolnica mnogu edobar sigurno keti pomogne nemoj privatno mnogu pari ke potrosis.nema dati pomognat kako euro kete gledat zaniv sme potrosen matrijal.Ipak tisi znaesЗдраво барам добар невролог во Скопје+ приватна клиника/болница со добар невролошки оддел каде вршат невролошки испитувања. Не мора да се од иста установа. Фала.
Sum bil kaj Ivan nemi pomogna falati bratЗаеби приватни,оди во градска болница, ќе го бараш Пемовски или Нино.
--- надополнето: 30 ноември 2012 во 17:24 ---
Пробај кај Иван штом веќе не ти помага медицината.
Не знам шо можи да биди. Јас веќе месец дена уназад имам вртоглавици, губење на рамнотежа а првите дена и главоболки имав (сега веќе не). Сите испитувања ги направив - ништо не излезе, освен страбизам (ваљда вака се пиши) што секако не е причина за ова. А и не сме единствените што се жалиме од ова, знам уште неколку луѓе со слични проблеми, главоболки ова она а на болница им викаат ништо нема. Не знам кој е лекот за насImali nekoj iskustvo za glavobolka.Site snimki sumgi naprail see cisto .migrena nee sinusi itd.Naceloto meboli jako
idolgo vreme me drzi.Nepomaga nisto od lekovi pomagajte luge?![]()
Jas mislam deka ne znaat da procenat dijagnoza na snimka.Magnetna rezonansa na krvni sadovi e krajna ne postoi druga snimka. Nemoze se dae dobro koga problem ima.Gospod neka nie na pomosНе знам шо можи да биди. Јас веќе месец дена уназад имам вртоглавици, губење на рамнотежа а првите дена и главоболки имав (сега веќе не). Сите испитувања ги направив - ништо не излезе, освен страбизам (ваљда вака се пиши) што секако не е причина за ова. А и не сме единствените што се жалиме од ова, знам уште неколку луѓе со слични проблеми, главоболки ова она а на болница им викаат ништо нема. Не знам кој е лекот за нас![]()
Brat glavata i hartijata trpat sve moram da izdrzam drug izlez nemam.Gospod dane dade na nekoj dago boli glavata kako mene.Imposakuvam nasite dobro zdravje.Баш ми е жал![]()
Да,Др ИмењакотГоран Видоевски,само види кога најбрзо ќе може да закажеш...или кажи дека е нешто ептен итно затоа што е кнап кај него,како и да е мислам дека ќе ти излезат во пресрет
Dr. CiriviriИмам слушнато за неколку ортопеди кај нас, но не им ја знам специјалноста.
Од овие само за Др. Темелковски имам слушнато дека бил добар за третирање повреди на колено, а за другиве незнам.
- Боро Илиев
- Златко Темелковски
- Зоран Андоновски
- Горан Видоевски
- ...
Кој има искуство со некој од наведениве или некој друг нека каже, препорача.
Благодарам.