Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Моооре вкус да се немало :D

487526_582140735151785_1075333071_n.jpg

Нејмар во Баерн?!? Нееееееееееееееее!!!
--- надополнето: 14 мај 2013 во 15:29 ---
--- надополнето: 14 мај 2013 во 15:34 ---
Ова е убедливо најглупата и најсмешна шпекулација која ја чув до сеа.....:pos:

http://www.goal.com/en/news/11/tran...n-is-a-done-deal-claims-former-santos?ICID=HP

Не е баш странава на ладење чим пишале има нешто. Ја очајно очајнооо не сакам да иде. Доста веќе!

И вас ли ве лажат бе :pos:

Goal ако не е за ладење, не знам која е. :)

Ова е убедливо најглупата и најсмешна шпекулација која ја чув до сеа.....:pos:

Не, најглупава беше онаа за Бејл. Не дека Пеп не би го сакал во тим ама покрај такви офанзивци ти да платиш 80 мил.евра за Бејл, не. Па на Замер и Румениге пиштол в глава да им вперат нема да платат 80 мил. за Бејл. А знај дека доколку Гетце не успеевме да го ангажираме втората опција ни беше Нејмар. Како и да е нема ниту Бејл ниту Нејмар да ги купиме. Лева ако дојде тоа ќе биде. Роде од Ајнтрахт најверојатно наредното лето ќе дојде таман ќе поигра со Ајнтрахт и во ЛЕ па и по спремен ќе ни се приклучи во 2014.

Neuer, Lahm, Boateng, Dante, Alaba, Martinez, Schweinsteiger, Robben, Müller, Ribéry, Mandzukic standen im A-Team
gegen die zweite Reihe gab es ein 1:1.
Bezeichnend waren die Torschützen: Mario Mandzukic und Mario Gomez.

Во превод денеска на Алианц имаа тренинг и првиот тим што го спрема за финалето играле против другите

Баш ме интересира играчите на Баерн од старата генерација и се присетувам некои имиња како што е Карстен Јангер,Мехмед Шол,Штефан Ефенберг,Оливер Кан и другите што не ми текнува и набројте некои од вас Фанови на Баерн вклучувајќи и јас :D што знае некои имиња ? :)
team_opt.jpg

И како шлаг на торта какви пичкетини:D
2Mannschaft_700.jpg

Ај види ова стариот дрес на Баерн 1974
Бекенбауер :D
1238431610884_f.jpg

Баш ме интересира играчите на Баерн од старата генерација и се присетувам некои имиња како што е Карстен Јангер,Мехмед Шол,Штефан Ефенберг,Оливер Кан и другите што не ми текнува и набројте некои од вас Фанови на Баерн вклучувајќи и јас :D што знае некои имиња ? :)
team_opt.jpg

Бујтен,Тони,Демихелис,Исмаел,Лусио,Швајнштајгер,Отл,Соса,Јансен,немам поима,Шлаудраф,Лел,Бомел,Крос,Алтинтоп,Лам,Зе Роберто,Клосе,Дрехер,Кан,Ренсинг,Сањол,Рибери и Подолски.

А за постари имиња ќе ти ги набројам Јеремис,Циклер,Пауло Серџо,Андерсон што не се толку "ин" ,но биле феноменални играчи.
Од попознатите Ефенберг,Елбер,Макај,Сањол,Лизаразу,Куфур,Харгривс,Дајслер снајперистот :P итн..

Ме интересира дали некој го познава играчот до Јансен и Шлаудраф.:unsure:

Бујтен,Тони,Демихелис,Исмаел,Лусио,Швајнштајгер,Отл,Соса,Јансен,немам поима,Шлаудраф,Лел,Бомел,Крос,Алтинтоп,Лам,Зе Роберто,Клосе,Дрехер,Кан,Ренсинг,Сањол,Рибери и Подолски.

А за постари имиња ќе ти ги набројам Јеремис,Циклер,Пауло Серџо,Андерсон што не се толку "ин" ,но биле феноменални играчи.
Од попознатите Ефенберг,Елбер,Макај,Сањол,Лизаразу,Куфур,Харгривс,Дајслер снајперистот :P итн..

Ме интересира дали некој го познава играчот до Јансен и Шлаудраф.:unsure:
Stephan Fürstner, во Greuther Furth игра сега...
Од 94/95-та па навака... Матеус, Витечек, Нерлингер, Папен, Костадинов, Хаман, Хелмер, Штрунц, Циге, Клинсман, Линке, Бабел, Рицители, Тарнат, Јанкер, Браќата Ковач, Салихамиџич, Финк, Санта Круз, Сфорца...

Смејте се вие,за 11 дена е финалето ЛШ.....Али после ја ќе се смеам :D

"Neymar is good but Messi will always be number one"

Barcelona may well be interested in the Brazil star, but Jordi Alba says Neymar will always be in the Argentine's shadow if he joins the club.

Уште еден hint дека има шанса бразилчето да дојде кај нас?

"Neymar is good but Messi will always be number one"

Barcelona may well be interested in the Brazil star, but Jordi Alba says Neymar will always be in the Argentine's shadow if he joins the club.

Уште еден hint дека има шанса бразилчето да дојде кај нас?

Нема да го купиме, не се секирај ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom