Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе изнаредам во постов се' шо ќе најдам поинтересно од слика/гиф и толку за денеска од мене. :)

iQiP7mjNYr8I8.gif

iXz5B2oF9oFV0.gif

:pos::pos:, али ова со Рибери е крај...

Све убаво, ама Пауланерот шо го тураат така не чини, барем нека земаат битолско, мајсторско или даб.

Да даде дедо Боже на 25-ти да се радуваат овака + 3 пати повеќе, заслужија дечките после 2 изгубени финалиња, плус мислам дека лично трето изгубено нема да издржам, а и моите нерви заслужиле да се радуваат на 25-ти во 22:30.
Оваа сезона лично е најдобриот Баерн што сум го гледал (а гледам некаде од 1996). Чим Робен почна против Аугсбург да прави клизачи за да одземе топка, јасно е која мотивација ја имаат, па да даде Господ да се радуваат на уште 2 титули и они, а и ние, срцето да ми се исполни!

MIA SAN MIA дечки, ех што не сум во Минхен

Нека стај некој видео од Мариенплац ако најдете.

429437803-bastian-schweinsteiger-arjen-robben-thomas-mueller-postpalast-43Cs4SuX09.jpg

Незнам што да кажам.....Се е кажано....

Сите мисли,целата енергија се насочени кон 25ти мај!Ден за историја...

Јас сум убеден дека ќе успеат,и ќе го направат тоа што ниедна германска екипа у историјата не успеала!ТРИПЛ!!!!

И Јуп кој обично е задржан со изјавите,вчера изјави дека неможе да вети,но рече дека он неговиот стручен штаб и играчите ќе направат се што е во нивна моќ пак да слават на Маринплац за 2 недели!!!!

525738_456986694388950_117980828_n.png

--- надополнето: 12 мај 2013 во 20:17 ---
248110_457002941053992_336354960_n.jpg

Uspehot nema da bide kompleten ako ne im fukneme petarda na Dortmund ... ako resivme da postavuvame novi limiti togas neka pocnat od niv na 25 - ti.

Не мора петарда, ама доволно за да го имаме ова годинава. :)

947040_581568871875638_1669055073_n.jpg

Утре ќе има интервју со Клоп на Кикер.

Извадок еден:

It would be a 1000 times better for both to arrive as Uefa Champions League winners than to go to the treble winner"

За сите што сумњаат дека Лева е done deal.

Утре ќе има интервју со Клоп на Кикер.

Извадок еден:

За сите што сумњаат дека Лева е done deal.

Искрено кур ме заболе за Лева,па и Гетце ако не освоиме на 25ти....

Па уште Гетце ако придонесе за тоа да не освоиме,нека си искине папирите,ич нека не доаѓа...

Мене ме занима за Швајни за Лам Рибери Робен,децата што умреа за оваа екипа,да конечно го добијат тоа што го заслужуваат...

А Клоп изјавите у гз нека си ги напика,не е Мурињо!

ченто од мене секогаш имаш респект за мислењава

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom