Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Нема зашто да е забрането!Напротив во Хрватска е дозволено веќе поради големиот број напади особено врз женски лица.Таму и се продава.Баш пред некој ден гледав на една емисија на ХРТ.Ама прашањето ми беше дали би можело овде некаде да се најде....

Ај прочитај што напишав уште еднаш.

знае некој каде може да најдам BICYCLE карти низ скопјево?
bicycle_red_face.jpg

Каде може да најдам некој што продава инсектариум, со околу 60-70 инсекти?

Во ред.Не беше цитатот кон тебе,туку од еден погоре!Туку кога сме веќе кај ова толку никој нема да продава електро шокови или пиштоли.Со ова само ќе ги охрабриме крадците и манијаците.И натаму не ќе имаат од што да се плашат.
--- надополнето: 12 мај 2013 во 23:22 ---
Во ред.Не беше цитатот кон тебе,туку од еден погоре!Туку кога сме веќе кај ова толку никој нема да продава електро шокови или пиштоли.Со ова само ќе ги охрабриме крадците и манијаците.И натаму не ќе имаат од што да се плашат.

Дај кажете кај да ги најдам овие низ Скопјево ... :confused:
213-png.63628
1233-png.63629
12313-png.63630
123123-png.63631
Види во Мавровка или пак по улицата за накај бит пазар во тоа 25 Мај или незнам како се викаше на 2 кат имаше нешто слично
--- надополнето: 13 мај 2013 во 06:59 ---
http://www.mkd.mk/zabava/domashna/i-kiki-trchashe-na-skopskiot-maraton-foto
Барам овакви слушалки како нејзините за пр. џогинг или сл да неможат да ми паднат од уво ???? и цена доколку знае ? ( по можност скромна ) :)

Абе ви идат сметки за радиодифузна? :eek:
--- надополнето: 13 мај 2013 во 07:58 ---
Види во Мавровка или пак по улицата за накај бит пазар во тоа 25 Мај или незнам како се викаше на 2 кат имаше нешто слично
--- надополнето: 13 мај 2013 во 06:59 ---
http://www.mkd.mk/zabava/domashna/i-kiki-trchashe-na-skopskiot-maraton-foto
Барам овакви слушалки како нејзините за пр. џогинг или сл да неможат да ми паднат од уво ???? и цена доколку знае ? ( по можност скромна ) :)
Види на www.thehut.com

Ми треба ваква вакуум пумпа или нешто слична
ке си ја нарачав од интернет ама педерите наприле царина да се плаќа над 20евра:mad:
images

Абе ви идат сметки за радиодифузна? :eek:
--- надополнето: 13 мај 2013 во 07:58 ---

Види на www.thehut.com
Да идат , и покрај тоа што поднесовме приговор уште ни испракаат две сметки за два члена во фамилијата.Ако тебе ни ти доага да ти ја дадам мојата да ја плаќаш :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom