A
andrea85
Гостин
Анчо ти е стари шмекер, не е рибар тој, ред на времето се чекало за негоАнчо, а од кај знаеш ти ?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Анчо ти е стари шмекер, не е рибар тој, ред на времето се чекало за негоАнчо, а од кај знаеш ти ?![]()
Нема зашто да е забрането!Напротив во Хрватска е дозволено веќе поради големиот број напади особено врз женски лица.Таму и се продава.Баш пред некој ден гледав на една емисија на ХРТ.Ама прашањето ми беше дали би можело овде некаде да се најде....
ејј класика се многу се јаки и јас барамзнае некој каде може да најдам BICYCLE карти низ скопјево?
![]()
знае некој каде може да најдам BICYCLE карти низ скопјево?
ејј класика се многу се јаки и јас барам
а што пари се?Бензински на Макпетрол.
Пробајте во неколку, не знам дали ги има во сите.
Во ред.Не беше цитатот кон тебе,туку од еден погоре!Туку кога сме веќе кај ова толку никој нема да продава електро шокови или пиштоли.Со ова само ќе ги охрабриме крадците и манијаците.И натаму не ќе имаат од што да се плашат.Ај прочитај што напишав уште еднаш.
Во ред.Не беше цитатот кон тебе,туку од еден погоре!Туку кога сме веќе кај ова толку никој нема да продава електро шокови или пиштоли.Со ова само ќе ги охрабриме крадците и манијаците.И натаму не ќе имаат од што да се плашат.Ај прочитај што напишав уште еднаш.
![]()
Вакво нешто?
Вакво нешто?
исто и јас барам само за мобилен ако има воопшто ?
Не знам.а што пари се?
Види во Мавровка или пак по улицата за накај бит пазар во тоа 25 Мај или незнам како се викаше на 2 кат имаше нешто сличноДај кажете кај да ги најдам овие низ Скопјево ...![]()
![]()
![]()
![]()
Види на www.thehut.comВиди во Мавровка или пак по улицата за накај бит пазар во тоа 25 Мај или незнам како се викаше на 2 кат имаше нешто слично
--- надополнето: 13 мај 2013 во 06:59 ---
http://www.mkd.mk/zabava/domashna/i-kiki-trchashe-na-skopskiot-maraton-foto
Барам овакви слушалки како нејзините за пр. џогинг или сл да неможат да ми паднат од уво ???? и цена доколку знае ? ( по можност скромна )![]()
Да идат , и покрај тоа што поднесовме приговор уште ни испракаат две сметки за два члена во фамилијата.Ако тебе ни ти доага да ти ја дадам мојата да ја плаќашАбе ви идат сметки за радиодифузна?
--- надополнето: 13 мај 2013 во 07:58 ---
Види на www.thehut.com