Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Значи како и да е си се избрукал тогаш. Ти и понатаму си стој на ставот дека се подобри. Твој проблем ;), немам намера да те убедувам дека не е така.

Самарас, Бориело, Пацини, Пелисиер подобри од Гомез :pos:

Нема што Џони да разговараме на таа тема. Уживај ајде ;)

Не сум се избрукал..брукање е да трескаш глупости на празно

Јас својата теза тогаш ја покривав со аргументи а дел од вас не сакаа да дискутираат на такво ниво па почнавте и со навредли во стилот "ај бе шо се замарате со оној ваков таков онаков" и тука немаше потреба да продолжиме ..Розенберг се брукаше за Ди Натале и немаше соодветни аргументи...

Јас ви тврдев за Манџукич, 80% од фан клубот Баерн Минхен ме направивте будала и сега кажи ми ти кој се избрука?

Не сум се избрукал..брукање е да трескаш глупости на празно

Јас својата теза тогаш ја покривав со аргументи а дел од вас не сакаа да дискутираат на такво ниво па почнавте и со навредли во стилот "ај бе шо се замарате со оној ваков таков онаков" и тука немаше потреба да продолжиме ..Розенберг се брукаше за Ди Натале и немаше соодветни аргументи...

Јас ви тврдев за Манџукич, 80% од фан клубот Баерн Минхен ме направивте будала и сега кажи ми ти кој се избрука?

За Манџукиќ знаев дека е добар и дека ќе биде добро засилување. Некои од мојот фан клуб дури се сомневаа во него зошто него сме го купиле. Гомез беше повреден, Манџукиќ си го искористи тоа и така. Горд сум што добивме таков напаѓач за малку пари.

Убаво што и ти си препознал дека е добар Манџукиќ. ;)

Работата е што не признаваш дека си згрешил што си го споредувал Гомез со Самарас, Бориело и Пацини. Мислам смешно е, нема шо понатаму да го шириме муабетот.

Ако сум те навредил тогаш извини, ама мислам дека не сум те иако испадна смешен тогаш.

945983_328531963943006_1552960570_n.jpg

:свиркам:

Наполи,каква местенка свака им час:cuc::cuc:

После местачите Сиена и Наполи заслужува да иде во сериа б се утепаа од 2/1 оваа сезона и двете местенки со Болоња. 5 мин продолжение за во 92 мин да дадат гол. :tapp:

Наполи,каква местенка свака им час:cuc::cuc:
Зашто местенка? Затоа што имаат сигурно второ место и го почнаа првото со изменет тим? Не е ништо ново да се направи пресврт, баш го гледав мечот, да не им беше таа шанса на крај ќе останеше 1-1, зашто би местеле и чекале да даваат гол во 94та. Многу сте напорни сите со овие местенки.

Палермо испадна поради лошата форма на Миколи.. Само 9 гола сезонава ..

Ди Натале е одличен напаѓач, ама никогаш во кариерата не се одлучи да го направи оној отскокнувачки чекор, кој можеби ќе го претвореше во светска класа, а можеби пак ќе го направаше уште еден од многуте пропаднати играчи кои се обиделе да играат во голем тим, а не успеале. Во репрезентацијата на Италија знаеше да одигра добро, но и да го снема од мапата целосно. Тоа е таа разлика, односно искуство кое се стекнува со играње големи натпревари, искуство кое Ди Натале го има ептен малку и тоа не се прослави баш. Со Удинезе две сезони по ред не успеа да го помине третото квалификациско коло за ЛШ, што не е баш нешто позитивно. Којзнае како Ди Натале би играл во голем тим, каде што притисокот да се победи секогаш, не може да го поднесат сите играчи, без разлика на фудбалскиот квалитет кој го поседуваат.

незнам под кои услови се одигра утакмицава на Фиорентина и Палермо денеска..судијава требаше да ја прекине и порано ако гледаше некој знае кој дожд падна..топката не одеше и додавање на 2 метра не се подаваше..

Суљо претера и заслужено си доби црвен :D
--- надополнето: 12 мај 2013 во 21:43 ---
И кејф ми е што испадна Палермо да го видам сега газдата како ќе продава играчи...ако ништо друго следната сезона се упари и толку сега ќе го остави клубот и ајт ц2 :D

Што е со дресовиве на Милан :eek:

Бориело подобар од Гомез :pos::pos::pos::pos: Костовски од Вардар е Марадона за Бориело. Свашта...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom