Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Udinese kako gi pocnaa natprevarot mislis za 1 mesto se borat. :D Prodadoa mnogu vazni igraci i pak uspeaa da bidat vo top 5.

Удинезе губи, Лацио води ако остане вака Лацио и Удинезе ќе си ги сменат местат и Лацио ќе биде +1 пред Удинезе.

http://www.goal.com/en/news/1717/ed...can-rival-finishing-of-di-natale?ICID=HP_TS_3
Интересна статија за Ди Натале. Најдобри стрелци во топ 5 лигите во последните 4 сезони.
161 - Lionel Messi
145 - Cristiano Ronaldo
:cuc:100 - Antonio Di Natale
91 - Radamel Falcao
88 - Edinson Cavani
85 - Zlatan Ibrahimovic
82 - Robin van Persie
80 - Luis Suarez
76 - Wayne Rooney
75 - Mario Gomez

http://www.goal.com/en/news/1717/ed...can-rival-finishing-of-di-natale?ICID=HP_TS_3
Интересна статија за Ди Натале. Најдобри стрелци во топ 5 лигите во последните 4 сезони.
161 - Lionel Messi
145 - Cristiano Ronaldo
:cuc:100 - Antonio Di Natale
91 - Radamel Falcao
88 - Edinson Cavani
85 - Zlatan Ibrahimovic
82 - Robin van Persie
80 - Luis Suarez
76 - Wayne Rooney
75 - Mario Gomez

Уште еднаш докажа дека е класа играч

Rosemberg Uli Hoeneß Mario Gómez

Разликата помеѓу Ди Натале и неписмениот Марио Гомез ..едниот игра во Удинезе другиот во Баерн Минхен и што гледаме??..класи разлика..уште се сеќавам за дебатата и стојам на тоа дека Ди Натале е господ бог за Гомез и смешно е да се споредуваат..

За Манџукич и Левандовски ви тврдев истото(дека се класи за Гомез) но сега ве нема никаде да искоментирате нешто за таа тема бидејќи страшно сте издемантирани

За Ди Натале знам дека е страшен играч. И јас повеќе пати сум го фалел овде. Но, работата е што ти тогаш не го споредуваше него со Гомез туку ги споредуваше Амаури, Пацини, Бориело и Јакинта за кои викаше дека се многу подобри од Гомез. Не памтам Ди Натале да го имаш спомнато.

За Ди Натале знам дека е страшен играч. И јас повеќе пати сум го фалел овде. Но, работата е што ти тогаш не го споредуваше него со Гомез туку ги споредуваше Амаури, Пацини, Бориело и Јакинта за кои викаше дека се многу подобри од Гомез. Не памтам Ди Натале да го имаш спомнато.

Ех со Розенберг за Ди Натале прстите ме фатија за да му објаснам дека е подобар играч...и не признаваше..баш ме интересира сега што ќе измисли

Амаури и Јакинта никаде не ги спомнав...но Пацини и Бориело се подобри индивидуалци и сеуште стојам на тоа..но проблемот е што вие сите гледате што имале постигнато во кариерата а не нивниот вистински квалитет

Уште еднаш докажа дека е класа играч

Rosemberg Uli Hoeneß Mario Gómez

Разликата помеѓу Ди Натале и неписмениот Марио Гомез ..едниот игра во Удинезе другиот во Баерн Минхен и што гледаме??..класи разлика..уште се сеќавам за дебатата и стојам на тоа дека Ди Натале е господ бог за Гомез и смешно е да се споредуваат..

За Манџукич и Левандовски ви тврдев истото(дека се класи за Гомез) но сега ве нема никаде да искоментирате нешто за таа тема бидејќи страшно сте издемантирани
Абе ти не го споредуваше Гомез со Ди Натале, туку со Кварезма, Амаури и од Интер некој играч.

Ди Натале е еден од најконстантните напаѓачи, ама со екипата слабо игра со европа, и џабе, не е никаков фактор.

Абе ти не го споредуваше Гомез со Ди Натале, туку со Кварезма, Амаури и од Интер некој играч.

Ди Натале е еден од најконстантните напаѓачи, ама со екипата слабо игра со европа, и џабе, не е никаков фактор.

Јас не го споннував Амаури никаде а уште помалку Кварезма..се сеќавам на играчите кои ги напишав и ако сакаш пак ќе ги напишам...плус ние не дебатиравме за тоа кој е фактор и кој не е туку кој е подобар и поквалитетен играч а тоа евидентно е Ди Натале..

И да го споредував со Пелисиер(Киево) и Марко Ди Вајо(поранешен играч на Болоња)

Ех со Розенберг за Ди Натале прстите ме фатија за да му објаснам дека е подобар играч...и не признаваше..баш ме интересира сега што ќе измисли

Амаури и Јакинта никаде не ги спомнав...но Пацини и Бориело се подобри индивидуалци и сеуште стојам на тоа..но проблемот е што вие сите гледате што имале постигнато во кариерата а не нивниот вистински квалитет

Го имаш спомнато Амаури, за Јакинта не знам баш. Значи од четворицата што ти ги набројав, тројца имаш сигурно спомнато. Оди види во темата најдобар напаѓач. ;)

Го имаш спомнато Амаури, за Јакинта не знам баш. Значи од четворицата што ти ги набројав, тројца имаш сигурно спомнато. Оди види во темата најдобар напаѓач. ;)

изгледа ги измеша брзините..го имав спомнато Самарас грчкиот напаѓач во Селтик кој со Амаури се гла скината затоа така си мислиш

изгледа ги измеша брзините..го имав спомнато Самарас грчкиот напаѓач во Селтик кој со Амаури се гла скината затоа така си мислиш

Значи како и да е си се избрукал тогаш. Ти и понатаму си стој на ставот дека се подобри. Твој проблем ;), немам намера да те убедувам дека не е така.

Самарас, Бориело, Пацини, Пелисиер подобри од Гомез :pos:

Нема што Џони да разговараме на таа тема. Уживај ајде ;)

Ете го пак Ди Натале :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom