Ернесто ЧЕ Гевара
Hasta La Victoria Siempre
- Член од
- 21 јуни 2010
- Мислења
- 14.624
- Поени од реакции
- 22.648
Овој е ваш, или наш?Клос Гомез ќе биде судија во финалето од Копа дел Реј.
Овој е ваш, или наш?Клос Гомез ќе биде судија во финалето од Копа дел Реј.
Абе си имав теорија за ова, дека Мурињо го притискал да го земе со него ( во Јунајтед нели) а и бил присилуван од некого/некои да се врати во Јунајтед. Сеа со неидењево на Мурињо во Јунајтед (барем не сеа), теоријава ми ослабна, али пак држи вода колку-толку.Интересно
Ако беше Роналдо толкава пичка немаше да биде она што е денес.Мојата теорија е дека Роналдо се приклучи на Икер кога виде дека фановите му даваат голема подршка, посебно на последнава кога цел Бернабе му даде почит. Веројатно си рекол, Му најавува одење, јас останувам овде, не би сакал и мене да ме свиркаат. Ама не мора ова ништо да значи ипак моја теорија.
Дај нека го земе Му и нашиов у пм и така на лоша дрога е некоја од кога се врати од Њујорк.
Како и да се свртиш гзот пак позади ќе ти бидеБарселона не ја освои титулата, туку Реал Мадрид ја изгуби.
Да ја изгуби титулата значи да ја имал во свои раце, па да ја изгуби. А, тоа не беше случај. Барселона ја имаше титулата целата сезона.Барселона не ја освои титулата, туку Реал Мадрид ја изгуби.
Теши се така ако ти е полесноБарселона не ја освои титулата, туку Реал Мадрид ја изгуби.
Da daj Gospod eve ovie sledni 100 sezoni,site megusebni mecevi vie da gi tepate a nie titulite da gi zemime,vazi ?Да ви се плукнам во титулата без победа во Ел Класико - како што вие викавте лани пред вториот натпревар во лигата кога бевте сигурни дека ќе не тепате.