Primera División 2012/13

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Интересно :icon_lol:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Абе си имав теорија за ова, дека Мурињо го притискал да го земе со него ( во Јунајтед нели) а и бил присилуван од некого/некои да се врати во Јунајтед. Сеа со неидењево на Мурињо во Јунајтед (барем не сеа), теоријава ми ослабна, али пак држи вода колку-толку. :P

п.с.

Falcao is off to recently promoted Monaco says Spanish TV channel La Sexta.

Русинов газда на Монако бил спремен да плати 50м.

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Мојата теорија е дека Роналдо се приклучи на Икер кога виде дека фановите му даваат голема подршка, посебно на последнава кога цел Бернабе му даде почит. Веројатно си рекол, Му најавува одење, јас останувам овде, не би сакал и мене да ме свиркаат. Ама не мора ова ништо да значи ипак моја теорија.

Дај нека го земе Му и нашиов у пм и така на лоша дрога е некоја од кога се врати од Њујорк.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
:pos::pos: Како падна помошниов судија

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Мојата теорија е дека Роналдо се приклучи на Икер кога виде дека фановите му даваат голема подршка, посебно на последнава кога цел Бернабе му даде почит. Веројатно си рекол, Му најавува одење, јас останувам овде, не би сакал и мене да ме свиркаат. Ама не мора ова ништо да значи ипак моја теорија.

Дај нека го земе Му и нашиов у пм и така на лоша дрога е некоја од кога се врати од Њујорк.
Ако беше Роналдо толкава пичка немаше да биде она што е денес.

Може го рекол тоа за Мурињо бидејќи беше критикуван од него како еден од главните виновници за изгубената титула во ЛаЛига. Како и да е, очекувам сите фаци кои збореа пред медиумите против тренерот и пуштаа информации од соблекувалната да бидат казнети дебело, макар и со напуштање на клубот. Не ми се верува какви дебили постојат во Реал.

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Барселона не ја освои титулата, туку Реал Мадрид ја изгуби.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.624
Поени од реакции
22.648
Барселона не ја освои титулата, туку Реал Мадрид ја изгуби.
Да ја изгуби титулата значи да ја имал во свои раце, па да ја изгуби. А, тоа не беше случај. Барселона ја имаше титулата целата сезона.
Од првото па се до 38то(последно) коло, Барселона беше прва на табелата.

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
20 души ме цитирале а не знаат дека идолот нивни го спомнувам :icon_lol:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.600
Поени од реакции
14.428
Да ви се плукнам во титулата без победа во Ел Класико - како што вие викавте лани пред вториот натпревар во лигата кога бевте сигурни дека ќе не тепате. :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Да ви се плукнам во титулата без победа во Ел Класико - како што вие викавте лани пред вториот натпревар во лигата кога бевте сигурни дека ќе не тепате. :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Da daj Gospod eve ovie sledni 100 sezoni,site megusebni mecevi vie da gi tepate a nie titulite da gi zemime,vazi ?
Pa potoa plukni ti kolku sakas:D

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
На сите проблеми што ги имавме, комотно си ја освоивме Ла Лига секако и заслужено. Сега во останатите 4 кола уште 4 победи и да му ја затвориме муцката на Жозе дека само тој освоил Примера со 100 поени!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom