Помош: Барам софтвер

Член од
4 септември 2010
Мислења
1.002
Поени од реакции
582
За такво нешто врши работа Hover Zoom за Chrome / Firefox. Одиш со маусот на слика или линк од слика, одма ја отвара (без клик) и само стискаш S и се симнува.
Не помага. На сајтот од кој брзо треба да ги симнам сликите во нивна целосна големине hover zoom не ми работи. Друга алатка?

Член од
4 септември 2010
Мислења
1.002
Поени од реакции
582
Каде можам да го даунлодирам и инсталирам цел цреатив суите 6? Код активатор имам јас :D.

Член од
28 октомври 2012
Мислења
272
Поени од реакции
39
zdravo na site. ako znae nekoj programa so koja se moze da snimi glasovi bez mikrofon no i da moze avtomatski da startuva so snimanje avtomatski da se stopira i avtomatski da gi spasuva snimenoto znaci da se setira kako casovnik vo kolku casot i koj datum ke startuva so snimanje i vokolku ce se iskluci znaci nesto kako spionska programa vi blagodaram mnogu

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
zdravo na site. ako znae nekoj programa so koja se moze da snimi glasovi bez mikrofon no i da moze avtomatski da startuva so snimanje avtomatski da se stopira i avtomatski da gi spasuva snimenoto znaci da se setira kako casovnik vo kolku casot i koj datum ke startuva so snimanje i vokolku ce se iskluci znaci nesto kako spionska programa vi blagodaram mnogu
Без микрофон не знам како ти е изводливо ова ..:confused:

B

Beck's

Гостин
Некоја добра програма за снимање од лајфстрим?

Член од
9 март 2013
Мислења
1.313
Поени од реакции
580
Mi treba Track ID za na PC ako voopsto postoi takov softver,
Track ID imase na Sony Ericson telefonite koj ja identifikuva pesnata koja ja snimas.
Ako ima nekoj ocekuvam link.

Член од
28 октомври 2012
Мислења
272
Поени од реакции
39
Zdravo na site ako nekoj znae kako se vikaa programite za brishenje na fajlovi koi ne se moze da de izbrishat imam eden program se vika unlocker no ne mozam da go izbrisham. I sakam da probam so druga programa od onie poznati barav na web no ne mozev da gi najdam inaku problemot e sto avg najde dva fajlovi koi se virus ov visoko nivo. I ne mozam da gi izbrisham. Vi blagodaram mnogu

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Mi treba Track ID za na PC ako voopsto postoi takov softver,
Track ID imase na Sony Ericson telefonite koj ja identifikuva pesnata koja ja snimas.
Ako ima nekoj ocekuvam link.

Што ќе ти е такво нешто на РС? Како мислиш да го користиш? Инаку го имаш во Windows Store ако користиш Windows 8.

--- надополнето: 27 мај 2013 во 11:37 ---
Zdravo na site ako nekoj znae kako se vikaa programite za brishenje na fajlovi koi ne se moze da de izbrishat imam eden program se vika unlocker no ne mozam da go izbrisham. I sakam da probam so druga programa od onie poznati barav na web no ne mozev da gi najdam inaku problemot e sto avg najde dva fajlovi koi se virus ov visoko nivo. I ne mozam da gi izbrisham. Vi blagodaram mnogu

Оди во Safe mode, најди кај се фајловите и избриши ги.

Член од
28 октомври 2012
Мислења
272
Поени од реакции
39
Ke treba neshto poveke od toa zastiteni se so password

Член од
28 октомври 2012
Мислења
272
Поени од реакции
39
Ne vredi tie fajlovi ne se nitu read only nitu hide only a sepak ne mozam da gi izbrisam.

Член од
28 октомври 2012
Мислења
272
Поени од реакции
39
Koneno uspeav da gi izbrisham blagodaram mnogu.poz.

Член од
4 септември 2010
Мислења
1.002
Поени од реакции
582
Знае ли некој програм кој служи за запишување на усер наме, емаил, и пасворд. Нешто како notes за усер нејм имеил и пасворд.Има таква програма?

Член од
20 март 2008
Мислења
694
Поени од реакции
414
Знае ли некој програм кој служи за запишување на усер наме, емаил, и пасворд. Нешто како notes за усер нејм имеил и пасворд.Има таква програма?
Нешто во стилот на Lastpass, Keeppass итн?

Kajgana Shop

На врв Bottom