- Член од
- 12 мај 2008
- Мислења
- 1.495
- Поени од реакции
- 38
Добро е што барем ке се открие дека биле пратени во иднината за да ја изменат иднината. Најдобра реченица во серијата е "Битката за иднината ке се води во минатото"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За жал морам да те информирам предвреме да не се разочараш на крајот со серијава... следува информација за тебе и за другите.Само што ја почнав серијава. Најверојатно повеќе мистерија ќе има во идните епизоди за овие 4400 луѓе.
За жал морам да те информирам предвреме да не се разочараш на крајот со серијава... следува информација за тебе и за другите.
Оваа серија има 4 сезони и со четвртата сезона е прекината од некои нејасни причини од писателот и автор на серијава била со низок рејтинг на гледаност и мал буџет кој им недостасувал па морале да е прекинат инаку во америка имаше протести, публикации и петиции кој на крај се беше без успех... За жал многу телевизии не ги емитуваат сезоните и епизодите поради тоа што на крај разочарувањето е до гледачите кои ќе останат без идните настани што требало да се случат. Тоа е.
Потполно истиот впечаток го имав, за на крај да заклучам дека цело време потрошено за серијава ми беше залудно.Како се одвива прва сезона си мислиш серијава лудило. Сега сум почеток на четврта не знам, подосадно нешто неам видено али си зададов цел да не ја преќинам и оваа па ќе стегнам заби некако да ја изгледам.
Ja догледа ли барем? Ја уште мака мачам а си зацртав у глава да мора да ја догледам.Потполно истиот впечаток го имав, за на крај да заклучам дека цело време потрошено за серијава ми беше залудно.![]()
Ја догледав, одамна. И впечатокот ми е дека е екстремно бледа копија на Heroes. Ако ја немаш Heroes гледано, батали оваJa догледа ли барем? Ја уште мака мачам а си зацртав у глава да мора да ја догледам.
Ја догледав, одамна. И впечатокот ми е дека е екстремно бледа копија на Heroes. Ако ја немаш Heroes гледано, батали оваи изгледај ја.
![]()
ОК, тогаш ќе ја преформулирам констатацијата: Heroes е екстремно подобра копија на 4400!!! - Бива???4400 e od 2004ta...Heroes 2006ta