Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Samo kakva greska ke napravat ako go sitnat kapitenot,srceto na ovoj tim.Jasno e deka nema sili da igra poveke od 20 celi mecevi na sezona i se pocesto ke se povredi ama neka sedne na klupa,ne veruvam deka ke napravi nekoi problemi,so ogled na toa deka ima 35 godini.....
Kako be ne go sakate Gundogan ?:eek:

Kako be ne go sakate Gundogan ?:eek:[/quote] Зошто ќе ти е Гундоган!Ќе дојде ќе грее клупа ко Сонг.Мислам дека не ни требат играчи од средниот ред ги имаме многу(Чави Иниеста,Цеск,Бускетс,Сонг и Тијаго)

Tonietti (agent Thiago Silva): "Transfer is difficult, he'll most probably stay. He has a contract, Barcelona have to talk with PSG."
Tonietti (agent Thiago Silva): "Last year, we talked with Barcelona too, but PSG acted fast, paid more and quickly found a deal with Milan."
Tonietti (agent Thiago Silva): "We don't close the door for Barça, or for any other club. You can never know what the future brings."

Kako be ne go sakate Gundogan ?:eek:
Зошто ќе ти е Гундоган!Ќе дојде ќе грее клупа ко Сонг.Мислам дека не ни требат играчи од средниот ред ги имаме многу(Чави Иниеста,Цеск,Бускетс,Сонг и Тијаго)[/quote]
Ne go imam prateno mnogu mnogu turcinov ama ako moze da igra na pozicija na Xavi ondak e dobrodojden.Song neka se prodade,Xavi ke bide se pocesto na klupa,tolku od nego....Ostanuva prasaneto za Cesc !!!!!!!

Зошто ќе ти е Гундоган!Ќе дојде ќе грее клупа ко Сонг.Мислам дека не ни требат играчи од средниот ред ги имаме многу(Чави Иниеста,Цеск,Бускетс,Сонг и Тијаго)
Ne go imam prateno mnogu mnogu turcinov ama ako moze da igra na pozicija na Xavi ondak e dobrodojden.Song neka se prodade,Xavi ke bide se pocesto na klupa,tolku od nego....Ostanuva prasaneto za Cesc !!!!!!![/quote]
А Тиаго у Барса Б да го вратиме?

A ti mislis Tiago od narednata sezona da go igraat vo prv sostav ? Nema sansi,najmalku uste 2 godini ke treba za toa....
Па треба шанси да добива. Заедно со Цеск, Цеск прва, Тиаго втора, Чави полека полкеа може и на пензија да мисли реално го стасуваат годините.

Приоритет е одбраната, по неа следува нападот, средниот ред треба да ни е дури на трето место, кога станува збор за засилувања. Засега, во средината сме најстабилни, па не треба да има промени, барем засега. Нормално, и еден голман е потребен(доколку Валдес си замине летово).
На случајот Валдес, моето мислење е следното: Не дека парите од трансфер, ќе ми ги дадат на мене во џеб, ама кога веќе знаат дека нема да го продолжи договорот, подобро нека го дадат сега на лето, па да земат некој милион за него, отколку да ни брани уште само 1 сезона и наредното лето да си замине како слободен играч. Една сезона повеќе или помалку, реално не менува многу, ама 10те милиони евра кои може да ги земеме, можат да помогнат за некое друго засилување.

Боље Ројс да го земат него ли Гундоган, густи сме во средина, а и на Тиаго треба да му се даде повеќе шанса, тука е Цеск. Ројс може да се игра на десно крило.

Уфффф можам да го замислам Ројс како десно крило

Уфффф можам да го замислам Ројс како десно крило
Поарно не го ни замислувај. Немој џабе да си правиш филмови, само да се разочаруваш после :D
Еден стопер и напаѓач преку сила ако земат, арно е. :rolleyes:

Многу ќе ми е мило доколку дојде Гундоган,машина е човеков,Реал парчиња ги напрај,а и плус тоа Чави е веќе стар,треба некој да го замени.Гундоган е солидна замена за Чави.Да се донесе голманот од Менхенглахбах и уште еден дефанзивец + Нејмар,тоа би било одлично за Барса,но не верувам дека ќе има некои големи промени.

Одличен играч е Гундоган, точно. Одлично би се вклопил во нашиот тим, точно.
Но, за да се донесе, треба минимум еден играч од средината да продадеме, а моментално никој од нашиот среден ред не сакам да си замине.

Ве читам и неможам да ви се изначудам ... да се донесело Гундоган ...во што е подобар од Тиаго ??? лично за мене Тиаго е многу подобар од Гундоган а за другите трансфери одбрана:Тиаго Силва или Хумелс. Голман: Тер Штеген или Куртоа а за у напад само Нејмар и повеќе да се игра Тељо доста ке биде плус да се промовираат Роберто,Делофеу,и Рафиња и идеме на тројна круна :vozbud:
а за заминувања Валдес, Виља, Абидал(колку и да го обожавам сепак неможе повеќе да игра на врвно ниво) Маскерано, и еден од Алексис/Педро и плус играчите што се на позајмица
--- надополнето: 9 мај 2013 во 00:56 ---
Еве го според мене тимот за следната сезона
Голмани: Тер Штеген/Куртоа, Пинто
Одбрана: Алвес,Монтоја,Алба,Адриано,Пике, Т.Силва/Хумелс,Пујол,Бартра.
Среден Ред: Бускетс,Сонг,Чави,Фабрегас,Роберто,Иниеста,Тиаго.
Напад: Тељо, Делофеу,Нејмар, Алексис/Педро,Меси Рафиња и плус може на куп натпревари и на помалце битните да се земе и Донгу страшен талент е дечкото

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom