Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Mourinho To Pounce For Ledesma?:nenene:

Е ова не ми се допаѓа:nesvest:
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=800399

А што викате за размена на Станковиќ со Тиаго...мене лично ми стои како добра зделка иако Тиаго не е баш во некоја форма...ама затоа тука е Мурињо да го средит :smir:

http://www.channel4.com/sport/football_italia/aug1f.html

Немаме потреба ни од двајцата играчи , кога веќе дојде и Мунтари , доста е за таков тип на играчи како Ледесма и Тиаго , нека се дрзнат на некој поофанзивен , како Диего for God Sake , еве гледам и Челзи го бараат .
Али уште стојам на тоа дека Кваресма ке биде последното засилување , со оглед дека ке се одвои висока сума за реализирањето на тој трансфер . Оваа година искрено , очекувам Хименез да блесне во екипата , последна шанса ке му биде во Интер , не верувам ако има стагнација во формата дека би останал и наредната сезона во екипата , а на Хименез природната позиција му е централно во средината , класичен плеј , на моменти потсеќа и на Диего . . . . ке видиме:toe:

Хименез веке блесна оваа сезона според шансата што му се укажа Хименез растур направи!

Хименез веке блесна оваа сезона според шансата што му се укажа Хименез растур направи!

Точно , пред Се со Фиорентина на гости , али Манчио неколку пати , т.е. повеќето го играше десно во средината т.е. на неприродна позиција .
Сакал нејкел , во системот 4-3-3 ке си игра типот на природната позиција т.е. како најистурен во средината .

Незнам дал памтите Хименез кога го дрибна со пета Гатузо во првото дерби минатата сезона.Инаку тогаш најмногу ми се допадна неговиот стил на игра.Добар играч е, само да видиме што ќе направи Мурињо со него :toe:

Незнам дал памтите Хименез кога го дрибна со пета Гатузо во првото дерби минатата сезона.Инаку тогаш најмногу ми се допадна неговиот стил на игра.Добар играч е, само да видиме што ќе направи Мурињо со него :toe:

Би требало да смета на него , зашто Хименез сеуште беше во сопственост на Тернана но имаа договор со Интер за одредена сума пари тој да стане целосно играч на Интер . Со оглед дека Мурињо дојде пред крајот на договорот на Хименез со Интер , имаше избор , да го остави во Тернана , т.е. да оди во друг клуб ( шанса немаше таму да остане ) , или да се исплати договорената сума и тој да стане играч на Интер .
Чим ја избрал втората опција , да се купи играчот , верувам дека ке смета на него во иднина , има потенцијал во дечкото и може да просперира во доста добар играч и нормално , да се здобие со првотимски статус . Се надевам на оваа опција , нема да мора да се фрла некоја огромна сума на пари за плеј во средината во иднина , ке се посветат на Агуеро ( да се надеваме дека Атлетико нема наредната сезона да изборат пласман во ЛШ ) .

Виера е повторно повреден. Според лекарскиот тим на Интер, французинот ќе паузира околу 2 месеци.

Многу ни тргна лошо со повредите. :toe:

Виера е повторно повреден. Според лекарскиот тим на Интер, французинот ќе паузира околу 2 месеци.

Многу ни тргна лошо со повредите. :toe:

Исто како и лани,пола сезона не игравме како што беше замислено.Само повреди и повреди.Но сепак има место кој да потполни дупка на местото на Виера.Дакур,Камбијасо па дури и Занети и Мунтари

Ако се сеќавате Дакурт беше повреден скоро цела сезона па неговото враќање во форма би бил голем и тежок процес!
Инаку на гоал.ком пишува дека ке го потпишеме РАДОИ:nenene:

Ако се сеќавате Дакурт беше повреден скоро цела сезона па неговото враќање во форма би бил голем и тежок процес!

Не ти е по кејф?:nesum:

Mourinho Is Great

Arrigo Sacchi поранешниот тренер на Италија и Милан вели дека Жозе е одличен и дека е победник.
Исто така Sacchi вели дека сепак Жозе не е магионичар и за да се докаже треба да ја има поддржката од клубот и од играчите.
,,Тој е навистина добар тренер и ќе донесе многу нови нешта во Италија но исто така ќе му треба некое време за тоа.
Мурињо најде добар амбиент во Интер, но ситуацијата таму е малку поразлична од неговите фудбалски замисли.

за повеќе детали од интервјуто КЛИК
Извор:Goal.com

Да се надеваме на брзо прилагодување на Мурињо во Италија, иако ја воопшто не се сомневам дека тој веќе е прилагоден.
Поз

Дакур не одигра многу поради повредата, но тоа што го одигра беше супер. Сега бил целосно заздравен од повредата, веќе цело лето тренира со тимот и полека сигурно ќе се врати во форма.
Има уште 1 месец до почеток на сезоната па има време да си ја врати формата.
Пеле исто така може да добие шанса..

богами не ми е!
Наместо да се концетрираат на играчи што ни се стварно потребни се расфрлуваме со пари таму кај што не треба!

И мене не ми е :toe:
Јбг, ваљда ќе се свестат дека ни треба класичен играч за врска, Диего игра добар фудбал.Ај ќе видиме Жозе што ќе напраи

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom